πως να ανακοινώσεις ότι είσαι έγκυος με μια φωτογραφία χρησιμοποιώντα παιδικά παπούτσια

Πως να του ανακοινώσεις ότι είσαι Έγκυος!

by ediva

Το θαύμα της εγκυμοσύνης όταν κτυπάει την πόρτα σε μια γυναίκα κάθε φορά αφήνει τον ίδιο ενθουσιασμό. Δεν κρατιέσαι, θες να το πεις παντού. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη και μοναδική στιγμή όταν θα φτάσεις μια λέξη πριν να ανακοινώσεις ότι είσαι Έγκυος, στον σύζυγο σου, στην οικογένεια σου,  στους φίλους.

Σίγουρα τρως το μυαλό σου να βρεις ένα όμορφο ή και ιδανικό τρόπο να το μοιραστείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, και να τους συμπεριλάβεις στην ευτυχία σου. Τρόποι υπάρχουν πολλοί και εσύ θα διαλέξεις αυτόν που ταιριάζει στον χαρακτήρα σου.

6 πρωτότυποι τρόποι για να πεις ότι είσαι Έγκυος!

 

1. Χρησιμοποίησε μινιατούρες.

πως να ανακοινώσεις ότι είσαι έγκυος με μια φωτογραφία χρησιμοποιώντα παιδικά παπούτσια

Ένας πολύ χαριτωμένος τρόπος να το ανακοινώσεις έμμεσα είναι με το να αγοράσεις ένα ζευγάρι παιδικά παπούτσια όπου θα τα βάλεις δίπλα στα δικά σου και του συζύγου σου, και ο νοών νοείτω! Μπορείς επίσης να βάλεις ένα  μπιμπερό  δίπλα από την κούπα του καφέ σου. Τράβηξε μια φωτογραφία, και έτσι θα φανεί η νέα άφιξη στην οικογένεια.

Δες επίσης: Ιδανική προετοιμασία για την εγκυμοσύνη σου!

2. Αστό παιδάκι σου να το κάνει ή το κατοικίδιο σου.

πως να ανακονώσεις ότι είσαι έγκυος, κατοικίδιο ή το παιδί σουανακοινώσεις ότι είσαι έγκυος, το παιδι σου

Η οικογένεια μεγαλώνει, τι πιο όμορφο το παιδάκι σας ή και το κατοικίδιο σας, να συμμετέχει στην ανακοίνωση για το μεγάλο νέο.  Παίρνουν μια προαγωγή ως πλέον τα  μεγάλα αδέρφια, δεν είναι και μικρή ευθύνη. Αυτή η φωτογραφία θα είναι από τις πιο ωραίες στη συλλογή με τις αναμνήσεις της οικογένειας.

Δες επίσης: Εγκυμοσύνη Πώς μπορούμε να γυμνάσουμε το σώμα μας!

3. Τεστ και υπερηχογράφημα.

πως να ανακοινώσεις ότι είσαι έγκυος με το υπερηχογράφημα

Τόσο απλό και γλυκό την ίδια ώρα.  Ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης ή  μια εικόνα από το υπερηχογράφημα, είτε θα το αφήσετε κάπου ή θα το στείλετε με φωτογραφία ή θα το δώσετε στο χέρι, όπως και να γίνει είναι σαφές και άμεσο το μήνυμα. Δε θα χρειαστεί να πείτε και πολλά.

4. Ρούχα.

Πως να νακοινώσεις στη μαμμα σου ότι είσαι έγκυος

 

Αν έχεις χρόνο μπορείς να τυπώσεις το νέο σου σε μια φανέλα. Ειδικότερα όταν θα έρθει η στιγμή να ανακοινώσεις ότι είσαι έγκυος  στη μαμά σου, τι πιο όμορφο να της κάνεις μια ωραία ποδιά δώρο που να γράφει ότι θα γίνει επιτέλους γιαγιά.

5. Ημερολόγιο.

πως να ανακοινώσεις ότι είσαι έγκυος με ένα ημερολόγιο

 Μπορείς να το φτιάξεις μόνη σου ή να το παραγγείλεις. Χρησιμοποίησε ένα ημερολόγιο και καρφίτσωσε τη μέρα ή τον μήνα που υπολογίζεται να γεννηθεί το παιδάκι σου.

Δες επίσης : Πώς να αγαπήσετε ή να χάσετε τα κιλά της εγκυμοσύνης

6. Δείπνο.

πως να ανακοινώσεις ότι είσαι έγκυος σε δείπνο

Κάλεσε τα αγαπημένα σου πρόσωπα για δείπνο για να γιορτάσετε μαζί το νέο σου. Ετοίμασε το τραπέζι και άφησε μια θέση κενή, κρατημένη για το νέο μέλος της οικογένειας. Μπορείς να βάλεις στην καρέκλα το υπερηχογράφημα ή ένα απλό σημείωμα στο πιάτο μπροστά.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts