Πώς να αγαπήσετε ή να χάσετε τα κιλά της εγκυμοσύνης

by ediva

Στις περισσότερες περιπτώσεις οι νέες μητέρες πανικοβάλλονται με τα κιλά που πήραν από την εγκυμοσύνη τους και ψάχνουν συνεχώς τρόπους για να τα ξεφορτωθούν και να τα χάσουν.

Πρώτα απ ‘όλα , μια νέα μητέρα πρέπει να έχει ρεαλιστικές προσδοκίες . Δεν πρόκειται να χάσετε 10 κιλά σε μια εβδομάδα . Δεν είναι μόνο μη-φυσιολογικό αλλά είναι και περιττό . Καμία γυναίκα δεν θα πρέπει να αισθάνεται άσχημα για το σώμα της όχι μόνο μετά την εγκυμοσύνη της αλλά και οποιαδήποτε άλλη στιγμή . Το κλειδί για την απώλεια βάρους είναι μια σωστή αντιμετώπιση και ρεαλιστικές προσδοκίες .Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να ξεκινήσετε να χάνετε κιλά.

1. Υγιεινά γεύματα

Οι μητέρες που θηλάζουν συχνά αισθάνονται σαν να θέλουν να φάνε όλα τα γεύματα που μπορεί να υπάρχουν στο μενού ενός εστιατορίου. Μπορεί πράγματι να αισθάνεστε όντως πολύ πεινασμένες κατά καιρούς. Καλό θα είναι να μη φτάνετε σε σημείο να αισθάνεστε πολύ πεινασμένες γι αυτό κατά τη διάρκεια της ημέρας να τρώτε καρότα, σέλινο, κριτσίνια ώστε να καταναλώνετε μικρότερες ποσότητες φαγητού.

2. Περπάτημα

Το περπάτημα είναι εξίσου καλή γυμναστική εάν δεν έχετε χρόνο να πάτε στο γυμναστήριο. Να περπατάτε πολύ συχνά και αρκετά. Θα εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε ότι οι καθημερινές βόλτες με τον σύντροφο και τα παιδιά σας θα κάνουν τη διαφορά στη σωματική σας διάπλαση.

3. Κάντε το σταδιακά

Η γιόγκα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειωθεί σιγά-σιγά το βάρος σας , και υπάρχουν πολλά διαθέσιμα μεταγεννητικά βίντεο και βιβλία με ασκήσεις γιόγκας τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψουν τις ανάγκες των νέων μητέρων .

4. Χαλαρώστε

Μην έχετε την εντύπωση ότι κάθε φορά που το μωρό σας κοιμάται εσείς πρέπει να χρησιμοποιείτε το διάδρομο. Χρειάζεστε αρκετή ξεκούραση. Εάν κοιμηθήκατε 3 ώρες εχθές το βράδυ, πάρτε έναν υπνάκο όταν το μωρό σας αποκοιμηθεί. Μην έχετε άγχος για το σώμα σας. Ρωτήστε οποιαδήποτε μητέρα να σας επιβεβαιώσει ότι αξίζουν τον κόπο οι όποιες ατέλειες στο σώμα σας σε σχέση με την απόκτηση του παιδιού.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts