Πως να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά γρήγορα

by ediva

Θέλεις να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά γρήγορα; Tο ediva.gr είναι εδώ για να σε βοηθήσει να αποκτήσεις μέση σαν δαχτυλίδι.

Ορισμένα τρόφιμα είναι γνωστό ότι προκαλούν πρήξιμο στο στομάχι. Τα τρόφιμα αυτά σας κάνουν να δείχνετε βαρύτεροι απ’ότι είστε και προκαλούν δυσφορία. Τα τέσσερα είδη τροφίμων που πρέπει να αποφεύγετε είναι τα εξής :

1. Λαχανικά

Το μπρόκολο, το κουνουπίδι , τα λαχανάκια Βρυξελλών , το λάχανο ,τα χόρτα χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες τους προκαλούν έναν τυμπανισμό . Απολαύστε μια μικρή μερίδα , δεδομένου ότι είναι τόσο υγιεινά , αλλά σταματήστε εκεί και μην το παρακάνετε , ιδιαίτερα εάν θα θέλατε να χωρέσετε σε ένα στενό φόρεμα αργότερα .

2. Τυποποιημένα αλμυρά προϊόντα

Καλό θα ήταν να αποφεύγετε τις κονσέρβες, τα αλλαντικά , τα πατατάκια και γενικότερα τα τυποποιημένα προ’ι’όντα τα οποία είναι υπερβολικά αλατισμένα και γεμάτα λιπαρά.

3. Σόδα

Όταν πίνετε σόδα είναι σαν να καταπίνετε αέρα, ο οποίος καταλήγει στο στομάχι σας και προκαλεί φούσκωση. Αποφύγετε γενικά τα αναψυκτικά και τα αεριούχα ροφήματα.

4. Τεχνητές γλυκαντικές ουσίες και τρόφιμα δίαιτας

Γενικά, το σώμα μας δεν ‘’συμφωνεί’’ με τις τεχνητές ουσίες και η πλειονότητα από αυτά δημιουργεί αέρια στο στομάχι σας και συνεπώς πρήξιμο. Σ’αυτά τα τρόφιμα και συστατικά περιλαμβάνονται: τσίχλες χωρίς ζάχαρη, σουκραλόζη, παγωτό- γιαούρτι καθώς και κάθε προ’ι’όν που έχει μη αναγνωρίσιμα συστατικά στην ετικέτα του. Καταναλώστε τρόφιμα που περιέχουν φυσικά κι όχι τεχνητά συστατικά απλά κάντε το με μέτρο.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts