Πως να Χάσεις τα Περιττά σου κιλά…Χωρίς μεγάλη προσπάθεια!

by ediva

Το να χάσεις τα περιττά σου κιλά απαιτεί πολύ κόπο και πειθαρχία αλλά ακόμα κι αν δεν είστε συνηθισμένοι στην προπόνηση μέσω του διαδρόμου ή γενικότερα στην έντονη γυμναστική εδώ σας έχουμε 10 τρόπους για να χάσετε τα κιλά που επιθυμείτε.

Ακολουθήστε πιστά αυτούς τους τρόπους και δείτε τα κιλά σας να πέφτουν χωρίς γυμναστήριο ή συγκεκριμένη δίαιτα.

1. Ξεκινήστε κάθε γεύμα με ένα ποτήρι νερό

Θα αισθανθείτε αμέσως χορτάτοι κάτι που θα σας αποτρέψει από την υπερκατανάλωση της τροφής.

2. Κάντε μερικές εναλλαγές σε κάθε γεύμα

Επιλέξτε για παράδειγμα φρέσκα φρούτα αντί για αποξηραμένα και εξοικονομήστε δεκάδες θερμίδες. Ενημερωθείτε για τις πιο απλές εναλλαγές στο γεύμα σας για να γλιτώνετε θερμίδες.

3. Να έχετε ένα κομμάτι μαύρης σοκολάτας σαν επιδόρπιο

Αντί να επιλέγετε μπισκότα στο διάλειμμα της εργασίας σας ή της μελέτης σας ικανοποιήστε την λαχτάρα για κάτι γλυκό με ένα κομμάτι μαύρης σοκολάτας. Μπορεί να μην αισθάνεστε πλήρεις αλλά σκεφτείτε πως οι θερμίδες σας θα μειώνονται και συν το χρόνο θα το συνηθίσετε.

4. Να είστε επιμελείς με τις ποσότητες των γευμάτων

Αν θέλετε να χάσετε βάρος , να μένετε πιστοί στις αναλογίες κάθε γεύματος σας. Χρησιμοποιήστε μικρότερα πιάτα και φυλάξτε τα περισσεύματα για αργότερα. Έτσι σίγουρα θα είστε σε καλό δρόμο.

5. Κινηθείτε περισσότερο

Εάν ο χρόνο σας είναι περιορισμένος και δεν μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα γυμναστήριο μπορείτε να κάψετε λίγες θερμίδες εάν κινείστε περισσότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Να κάνετε διαλείμματα περπατώντας γύρω από το γραφείο σας, να χρησιμοποιείτε τις σκάλες αντί για το ασανσέρ και τέλος, καλό θα ήταν να παρκάρετε λίγο πιο μακριά από την είσοδο του χώρου εργασίας σας.

Related Posts