Πώς θα αποκτήσω έντονο βλέμμα και εντυπωσιακές βλεφαρίδες!!!

by ediva-author

Βουρτσάκια με δόνηση, προϊόντα που μεγαλώνουν τις βλεφαρίδες και άλλα που τις μακραίνουν και τις πυκνώνουν; Οι νέες συνθέσεις για τις βλεφαρίδες σίγουρα θα σας ανοίξουν τα μάτια…

Η μάσκαρα είναι ένα προϊόν με τεράστια ζήτηση. Δεν είναι λοιπόν να απορεί κανείς που οι γυναίκες παθιάζονται με οποιοδήποτε προϊόν υπόσχεται βλεφαρίδες πιο πυκνές, πιο μακριές, και πιο σκούρες. Εξάλλου τα μεγάλα, όμορφα μάτια είναι δείγμα νεότητας και ομορφιάς. Τώρα, σχεδόν εκατό χρόνια μετά την εφεύρεση της μάσκαρας, υπάρχουν στο εμπόριο διάφορες συνθέσεις που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τις βλεφαρίδες που πάντα ονειρευόσασταν.

Ε. Γιατί πρέπει να αγοράζω καινούρια μάσκαρα κάθε τρεις μήνες;

Α. Στις βλεφαρίδες ζουν εκατομμύρια μικροσκοπικά ακάρεα. Όταν εφαρμόζετε το προϊόν στις βλεφαρίδες, τα ακάρεα μεταφέρονται στη συσκευασία της μάσκαρας και γι’ αυτό όταν έχετε το προϊόν για πολύ καιρό υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης. Επίσης, το προϊόν αποσυντίθεται και ξεραίνεται μετά από περίπου τρεις μήνες.

Ε. Αν έχω ευαίσθητα μάτια, μπορώ να χρησιμοποιήσω μάσκαρα;

Α. Ναι, αλλά αποφύγετε τις συνθέσεις με ίνες που ενισχύουν τον όγκο και βαραίνουν τις βλεφαρίδες. Οι καλύτερες επιλογές για εσάς είναι οι συνθέσεις που έχουν υφή κρέμας ή gel. Βάλτε μόνο μία στρώση για να αποφύγετε τους «κόμπους» πάνω στις βλεφαρίδες σας.

Ε. Πώς βγάζω τη μάσκαρα;

Α. Κόψτε στη μέση ένα δίσκο ντεμακιγιάζ. Βρέξτε τον καλά με το προϊόν του ντεμακιγιάζ για τα μάτια. Τοποθετήστε το ένα μισό του δίσκου κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες. Κλείστε το μάτι και χρησιμοποιήστε το άλλο μισό του δίσκου για να τρίψετε μαλακά τις βλεφαρίδες ξεκινώντας από το μάτι προς τα κάτω μέχρι να αφαιρέσετε τη μάσκαρα τελείως.

Ε. Πώς αποφεύγω το «τρέξιμο» της μάσκαρας;

Α. Η μάσκαρα «τρέχει» εξαιτίας της φυσικής λιπαρότητας του δέρματος. Ένας τρόπος για να το αποφύγετε, είναι να βάλετε λίγη διαφανή πούδρα κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες. Η άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε αδιάβροχη μάσκαρα.

Ε. Σε ποιες ταιριάζει η καφέ μάσκαρα;

Α. Οι γυναίκες με πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα ή οι κοκκινομάλλες μπορούν να διαλέξουν καφέ μάσκαρα αν η μαύρη κάνει πολύ μεγάλη αντίθεση.

Ε. Πώς μπορώ να βάλω χρωματιστή μάσκαρα χωρίς να είναι το αποτέλεσμα πολύ έντονο;

Α. Όταν θέλετε να βάλετε χρωματιστή μάσκαρα, το μυστικό είναι να χρησιμοποιήσετε απόχρωση παρόμοια με εκείνη της σκιάς των ματιών σας.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts