παιδικά παραμύθια

10 Υπέροχες προτάσεις για παιδικά παραμύθια!

by ediva

Τα παιδικά παραμύθια είναι ο καλύτερος τρόπος για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις του παιδιού σου, σε μικρή ηλικία, ευχάριστα.

Είτε τα διαβάζει μόνο του ,είτε τα ακούει από εσένα το μόνο σίγουρο είναι ότι συλλέγει πληροφορίες σαν ένα μικρό σφουγγάρι (εξού και οι ερωτήσεις ξανά και ξανά “γιατί;”) άρα όπως καταλαβαίνεις είναι ο καλύτερος τρόπος σε ότι ηλικία και αν είναι να του περάσεις όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για την ζωή.

Δεν υπάρχουν κανόνες για την επιλογή του παραμυθιού, εξάλλου ακόμη και το πιο μικρό και περίεργο παραμύθι μπορεί να περάσει ένα εξαιρετικό μήνυμα στο παιδί. Απλά πήγαινε και διάλεξε το νέο του παραμύθι μαζί του, για να δει από μόνο του ποιες εικόνες και τίτλοι θα του τραβήξουν την προσοχή. Το σπουδαιότερο όλων είναι να του δείξεις τον τρόπο να διαβάζει ευχάριστα και όχι επειδή το πιέζουν, πράγμα το οποίο θα το βοηθήσει πολύ και στην σχολική του καθημερινότητα.

Το ediva.gr έψαξε για εσένα και σου παρουσιάζει 10 Υπέροχες προτάσεις για παιδικά παραμύθια.

παιδικά παραμύθια

παιδικά παραμύθια  παιδικά παραμύθια παιδικά παραμύθια παιδικά παραμύθια παιδικά παραμύθιαπαιδικά παραμύθιαπαιδικά παραμύθιαπαιδικά παραμύθιαπαιδικά παραμύθια

Το κάθε ένα από τα παραπάνω παιδικά παραμύθια περνάει και το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στο παιδί μέσα από το κείμενο αλλά και τις εικόνες του, οπότε το μόνο που μένει τώρα είναι να διαλέξετε!

Μπορείς να βρεις περισσότερα βιβλία για παιδιά εδώ!

Εσύ ποιο θα διάλεγες για το παιδί σου;

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts