5 Πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να συζητήσεις ποτέ στο πρώτο ραντεβού

by ediva

Επειδή το πρώτο ραντεβού είναι σαν την αρχή του παραμυθιού σας , έχει εξέχουσα σημασία .

Και ενώ υπάρχουν ορισμένα θέματα ταμπoύ που ξέρετε ότι δεν πρέπει να συζητήσετε αυτή την ημέρα , υπάρχουν λιγότερο προφανή θέματα τα οποία μπορεί να σας βγάλουν εκτός ορίων.

 

Για να μην πέσετε σε λάθη, θυμηθείτε τα παρακάτω θέματα εκείνη την ημέρα :

1. Πολιτική

Πιθανόν να σας έχει ειπωθεί ότι δεν πρέπει να μιλήσετε για πολιτικά θέματα σε ένα πρώτο ραντεβού. Ο λόγος είναι απλός : Εσείς έχετε τα δικά σας πιστεύω κι εκείνος τα δικά του , μην προσπαθήσετε να του αλλάξετε γνώμη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αναφερθείτε σε τρέχοντα θέματα. Προσέξτε μόνο μην παρεκτραπείτε από το θέμα και κάνετε νύξεις για πολιτικές ζητήματα.

2. Ο πρώην σας

Εάν αναφερθείτε επανειλημμένα στον πρώην σας στο πρώτο ραντεβού δύο πράγματα μπορούν να συμβούν : Εκείνος θα πιστέψει ότι είστε κολλημένη με αυτόν κι άρα δεν είστε έτοιμες για μια σχέση ή θα σας δει σαν ηττημένη από μια ρομαντική περιπέτεια κάτι που αντιπαθεί το αντίθετο φύλο.

3. Η αγαπημένη στάση σας στο κρεβάτι

Δεν έχει σημασία πια στάση του seχ προτιμάτε, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αναφερθείτε σ’αυτό από το πρώτο κιόλας ραντεβού. Εάν αναφερθείτε στο seχ από τόσο νωρίς μπορεί να του δώσετε την εντύπωση ότι ενδιαφέρεστε αποκλειστικά γι αυτό ή ότι οι προτιμήσεις μπορεί να είναι πιο τολμηρές ή παραδοσιακές από τις δικές του. Κράτησε αυτό το θέμα για αργότερα.

4.Το παρελθόν σας

Καθένας έχει το παρελθόν του. Υπάρχει κάποιος που δεν έχει παρελθόν; Καλό θα ήταν λοιπόν αν σαν νέες είχατε μια φαύλη ζωή να μην κάνετε καμία νύξη σε αυτά τα θέματα εκείνη την ημέρα αλλά και αργότερα. Καθένας μπορεί να κρύψει το παρελθόν του. Σκεφτείτε τι εντύπωση θα κάνατε σε κάποιον αν του περιγράφατε λεπτομερώς τι ακριβώς έχετε κάνει στη ζωή σας…

5. Το βιολογικό σας ρολόι

Όλοι έχουμε βιολογικό ρολόι, άνδρες – γυναίκες. Στις γυναίκες ίσως χτυπάει εντονότερα και σε μικρότερη ηλικία από τους άντρες. Σε καμία περίπτωση μην πείτε στο πρώτο σας ραντεβού ότι θα θέλατε να γίνετε μητέρες και πόσο πολύ σας αρέσουν τα παιδιά κλπ. Το πρώτο ραντεβού δεν είναι η κατάλληλη στιγμή γι αυτά. Ερωτευτείτε πρώτα και στη συνέχεια ανησυχήστε για τα πάρκα και τις πάνες.

Related Posts