Ρέικι

Ρέικι: Μια εναλλακτική θεραπεία για…τα πάντα!

by ediva-author

Ρέικι….μία ήπια φυσική ενεργειακή αγωγή

Στους δύσκολους και σκοτεινούς καιρούς που διανύουμε ο καθένας ψάχνει τρόπο να βγει από το τέλμα που οι περισσότεροι έχουν βυθιστεί. Το Reiki είναι θετική ενέργεια Αγάπης και Φωτός. Κατ’ εμέ είναι μια υπέροχη και γλυκιά συνάντηση με την εσωτερική μας γαλήνη, ηρεμία και ισορροπία.
Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:
Reiki είναι μια ενεργειακή τέχνη που έχει θεραπευτικό χαρακτήρα και λειτουργεί με απλή επαφή των χεριών στο σώμα. Το άτομο που λαμβάνει την ενέργεια του Reiki, φοράει όλα του τα ρούχα και ξαπλώνει σε αναπαυτική θέση. Στην συνεδρία δεν χρησιμοποιούνται ούτε κρύσταλλοι, ούτε έλαια, ούτε χειρομάλαξη, αφού όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την παραδοσιακή μέθοδο που είναι αυτοδύναμα αποτελεσματική. Με ένα απλό άγγιγμα στο σώμα ο θεραπευτής του Reiki μεταφέρει την ενέργεια στο σώμα.

Μόλις θα ακουμπήσει τις παλάμες του στο σώμα η ενέργεια απλά κυλά. Μπορεί να την αισθανθεί σαν ζέστη ή σαν κάψιμο, σαν κρύο αεράκι, σαν ανατριχίλα, μυρμήγκιασμα, μούδιασμα ή ακόμα σαν ηλεκτρισμό και σαν κύμα που διαπερνά το σώμα. Η ενέργεια θα εισέλθει στο σώμα και είναι αυτό που την τραβά και θα πάει από μόνη της όπου ακριβώς χρειάζεται.
Όταν η ροή της ενέργειας ενός ατόμου έχει κολλήσει ή μπλοκάρει σε κάποιο σημείο του ενεργειακού του σώματος ή όταν ένα σημείο δεν έχει αρκετή ζωτική ενέργεια, το αντίστοιχο μέρος στο φυσικό σώμα έχει αδυναμία και είναι ευάλωτο στις αρνητικές ενέργειες, την ανισορροπία και την ασθένεια. Αιτία για αυτό μπορεί να είναι ο κακός τρόπος ζωής, το άγχος, η λανθασμένη, μη-συνειδητή, πρόχειρη και αφύσικη διατροφή, οι καταχρήσεις, το αφιλόξενο τεχνητό περιβάλλον, η μόλυνση και η ραδιενέργεια όπως και τα αρνητικά συναισθήματα και οι αρνητικές σκέψεις που μπλοκάρουν ή εξαλείφουν τη ζωτική ενέργεια του σώματος και ρίχνουν τις δονήσεις του (την ολική ενέργεια / συχνότητα του σώματος).

Η ενέργεια του Reiki πηγαίνει στην αιτία και όχι απλά στα συμπτώματα: δρα αργά και σταθερά στη ρίζα, καθαρίζει και ξεμπλοκάρει σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο και με αυτό τον τρόπο η αλλαγή θα είναι ολική. Είναι μία ήπια φυσική ενεργειακή αγωγή και χρειάζεται χρόνο και επανάληψη για να αποκαταστήσει χρόνια προβλήματα και παθήσεις. Σε σοβαρές ασθένειες ή κρίσιμες περιπτώσεις, χρησιμοποιείται παράλληλα με την κλασσική ιατρική.
Οι αποδέκτες της ενέργειας του Reiki αισθάνονται ανακούφιση, ηρεμία και αισιοδοξία από την πρώτη συνεδρία.
Το Reiki χαλαρώνει, ξεκουράζει, εξισορροπεί και αναζωογονεί το σώμα, το νου και το πνεύμα του ανθρώπου. Μας συντονίζει με το Ανώτερο Πνευματικό Φως και την Ανιδιοτελή Αγάπη και μας φέρνει σε επαφή με τον Εσωτερικό μας Εαυτό.

Βοηθά πάρα πολύ στην βελτίωση της υγείας γενικά, στην ανακούφιση σε όλα τα είδη του πόνου στο σώμα, στην ταχύτερη επούλωση πληγών, σε χρόνιες παθήσεις, σε ψυχοσωματικά προβλήματα, την εξάλειψη του άγχους, σε ψυχολογικά προβλήματα, στην μείωση των παρενεργειών της κλασσικής ιατρικής (των φαρμάκων, της χημειοθεραπείας και των ακτινοβολιών), στην ταχύτερη ανάρρωση μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, στην αποκατάσταση προβλημάτων, σωματικών, ψυχικών και νοητικών και κυρίως στην δημιουργία θετικών συναισθημάτων. Είναι ακόμα πολύ βοηθητικό και υποστηρικτικό σε κάθε είδους ψυχοθεραπεία και ψυχανάλυση.

Κυριολεκτικά, ο πόνος σε κάθε επίπεδο, σε κάθε τομέα εξαφανίζεται. Ο θεραπευτής του Reiki είναι ένα άτομο που έχει ανοίξει τα κανάλια του Reiki στο σώμα του και η θεραπευτική ζωτική ενέργεια μπορεί να κυλήσει πλέον από τα χέρια του και να τρέξει από τις παλάμες του στο σώμα κάποιου άλλου ατόμου. Μόλις θα ακουμπήσει τις παλάμες του στο σώμα η ενέργεια απλά κυλά.

Το Reiki επιφέρει χαλάρωση και γαλήνη. Αποτοξινώνει το σώμα και ενισχύει όλες τις φυσικές λειτουργίες του οργανισμού. Γεμίζει το σώμα με ζωτικότητα και καθαρή ενέργεια. Καθαρίζει τις αρνητικές σκέψεις και τα συναισθήματα και φέρνει χαρά και φωτεινότητα. Λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα: στο φυσικό, στο συναισθηματικό, στο νοητικό και στο πνευματικό και πηγαίνει μόνο του εκεί που το έχουμε ανάγκη. Όταν το σώμα αποβάλλει κάθε τι αρνητικό, τότε ενδυναμώνεται αυτόματα το σύστημα αυτοθεραπείας του.

Οι δονήσεις του ατόμου ανεβαίνουν και το άτομο νιώθει προστατευμένο, δυνατό και σίγουρο. Πατάει γερά στη γη και ξέρει που πηγαίνει. Ανακαλύπτει τη χαρά και η καρδιά του ανοίγει σε μια ατελείωτη, πάναγνη και τέλεια αγάπη που σταδιακά θα φορτίσει / φωτίσει κάθε του κύτταρο. Το άτομο αποκτά επιτέλους υγεία, ισορροπία και αρμονία σε όλα τα επίπεδα: στο σώμα, στο νου και στο πνεύμα.
Αν και ο θεραπευτής του Reiki δεν μπορεί ποτέ να εγγυηθεί κάποιο αποτέλεσμα και δεν υπόσχεται ποτέ θεραπεία, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υποστηρίζουν πως έχει θεραπεύσει πάρα πολλές ασθένειες και έχει απαλύνει ή επιλύσει κάθε προσωπικό πρόβλημα, μικρό και μεγάλο. Σήμερα, γίνονται αρκετές έρευνες για τα αποτελέσματα του σε όλων των ειδών τις ασθένειες και τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά.
Άτομα κάθε ηλικίας εφόσον το επιθυμούν μπορούν να πάρουν Reiki. Όταν ο αποδέκτης επιλέγει την μέθοδο Reiki ως κύρια ή συμπληρωματική μέθοδο αποκατάστασης του προβλήματος του, τότε οι συνεδρίες δίνονται ανάλογα με το πρόβλημα και τις ανάγκες του αποδέκτη.
Το Reiki δεν είναι αυθυποβολή. Δρά ανεξάρτητα από το τι πιστεύεις εσύ ή ακόμα και από το τί πιστεύει το άτομο που το δίνει, το Reiki υπάρχει και ρέει με τη δική του εσωτερική ευφυΐα για το Ανώτερο Καλό. Όταν δέχεσαι Reiki μείνε σε δεκτικότητα και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Παρατήρησε. Εμπιστέψου και αφήσου στη ροή. Απλά δέξου ότι όλα μπορεί να είναι δυνατά! Γιατί όχι άλλωστε;
Μία ολοκληρωμένη συνεδρία Reiki έχει χρονική διάρκεια 75-90 λεπτά περίπου. Η πρώτη συνεδρία συνήθως περιλαμβάνει σύντομη συζήτηση για το ιστορικό του αποδέκτη και αγωγή Reiki διάρκειας μίας ώρας περίπου. Οι επόμενες συνεδρίες περιλαμβάνουν σύντομη συζήτηση για την πορεία της αγωγής και αγωγή της ίδιας διάρκειας.

Η Συνεδρία αγωγής Ρέικι είναι μόνο ατομική και παρέχεται κατόπιν ραντεβού.

Χατζηστρατή Δέσποινα ενεργειακή θεραπεύτρια
6946-008143 (Vodafon)
6986-809510 (What’s up)

Μην ξεχάσετε να γίνετε φίλες μας, στην σελίδα μας στο fb ediva.gr ή στο Twitter ediva.gr

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts