μαγιό-ediva

Βρες το σωστό στυλ μαγιό που σου πηγαίνει!

by ediva-author

Γεια σας κορίτσια! Βρείτε το σωστό style μαγιό που σας ταιριάζει και  περάσετε καλά στη παραλία και στον ήλιο νιώθοντας όμορφες και seχy!  Τα έντονα χρώματα και οι αθλητικές σιλουέτες δημιουργούν ωραίο στυλ στις παραλίας φέτος.

 

 

 

 

Δες εντυπωσιακά μαγιό Calzedonia, Victoria’s Secret, Med εδώ!

 

Εξωτικά πρίντ μαγιό

exotika print magio www.ediva.gr (1) exotika print magio www.ediva.gr (1) exotika print magio www.ediva.gr (1)

Τα εξωτικά πρίντ δίνουν μαγευτικές και εντυπωσιακές λεπτομέρειες σε κάθε σιλουέτα. Και είναι σίγουρα παιχνιδιάρικα. Τα βλέμματα θα τα τραβήξει το πιο έντονο, το πιο λαμπερό, το πιο ασυνήθιστο μαγιό. Χρησιμοποιείστε πρίντ για να τραβήξει την προσοχή στους ώμους σας, στα μακρινά πόδια σας, ή όπου θέλετε εσείς.

Αθλητικό και σικ μαγιό

Αθλητικό μαγιό ediva.gr (3)Αθλητικό μαγιό ediva.gr (3) Αθλητικό μαγιό ediva.gr (3)

Το αθλητικό και σικ μαγιό χρησιμοποιείται από τα ενεργά και αθλητικά κορίτσια. Το αθλητικό στυλ δεν κρύβει το σώμα, αλλά το δείχνει υπερήφανο. Να ψάξετε κομψό στυλ και έντονα χρώματα.

Ολόσωμο μαγιό

Ολόσωμο μαγιό ediva.gr (3) Ολόσωμο μαγιό ediva.gr (3) Ολόσωμο μαγιό ediva.gr (3)

Το ολόσωμο μαγιό δημιουργεί έντονα διαμορφωμένη εμφάνιση και κολακεύει καταπληκτικά. Να διαλέξετε ψηλό κόψιμο στα πόδια, αν θέλετε να έχετε μακρινή και λεπτή σιλουέτα. Τα μαγιό από ελαστικό υλικό (νάιλον και λύκρα) σηκώνουν το στήθος και ισιώνουν την κοιλιά. Το αποτέλεσμα είναι μια σούπερ λεπτή και αθλητική εμφάνιση. Ένα ολόσωμο μαγιό μπορεί να έχει πολλές σέξι λεπτομέρειες – ανοιχτή πλάτη, μακρινός λαιμός. Το αποτέλεσμα είναι πάντα πολύ όμορφο!

Ασπρόμαυρο μαγιό

Ασπρόμαυρο μαγιό ediva.gr (3) Ασπρόμαυρο μαγιό ediva.gr (3) Ασπρόμαυρο μαγιό ediva.gr (3)

Η «ιν-γιάν» επίδραση του ασπρόμαυρου χρώματος κάνει μεγάλη και δυνατή εντύπωση. Φέτος οι σχεδιαστές του δίνουν ένα φρέσκο και σύγχρονο ρετουσάρισμα, για να μπορείτε να έχετε μια σικ εμφάνιση διαχρονική και εύκολη. Δοκιμάστε μικτά υφάσματα και σχήματα για να κάνετε τα πράγματα ενδιαφέροντα.  Συν ότι το μαύρο χρώμα, με ένα μαγικό τρόπο, σε δείχνει πιο αδύνατη. Τα λέμε στη παραλία! Δες επίσης ποια μαγιό θα φορεθούν το καλοκαίρι 2017!

Related Posts