Γαλάζια νύχια

5 Τέλειες ιδέες για καλοκαιρινά γαλάζια νύχια

by ediva

Αγαπάτε το μανικιούρ και ψάχνετε συνεχώς καινούριους τρόπους να φτιάξετε τα νύχια σας; Και εμείς το ίδιο. Ειδικότερα, τώρα που είναι και καλοκαίρι, συνήθως αναζητούμε κάποιο σχέδιο που να ταιριάζει και με την εποχή. Να φτιάξουμε τα απόλυτα καλοκαιρινά νύχια. Κάποια χρώματα και σχέδια μανικιούρ, είναι αρκετά καλοκαιρινά και ταιριάζουν με την εποχή. Ένα από αυτά είναι και τα γαλάζια νύχια. Αν σας αρέσει και εσάς αυτό το χρώμα στα νύχια σας, τότε παρακάτω θα βρείτε μερικές εναλλακτικές εκδοχές για γαλάζια νύχια που θα σας ενθουσιάσουν.

5 Μοντέρνες εκδοχές για γαλάζιο μανικιούρ!

 

1. Swirl γαλάζια νύχια

Swirl γαλάζια νύχια swirl γαλάζια νύχια

Τα swirl νύχια, είναι πολύ στη μόδα και όχι άδικα. Πιο συγκεκριμένα, είναι ένα πολύ κομψό μανικιούρ, το οποίο θυμίζει και λίγο μια εκδοχή ενός πιο μοντέρνου γαλλικού μανικιούρ. Συγκεκριμένα τα swirl γαλάζια νύχια, είναι ότι πιο φρέσκο και μοντέρνο μπορείτε να διαλέξετε για αυτό το καλοκαίρι. Οι παραπάνω εικόνες θα σας πείσουν!

Δείτε επίσης: 15 Φανταστικά σχέδια για νύχια σε μπλε χρώμα!

2. Ματ γαλάζια νύχια

Ματ γαλάζιο μανικιούρ Ματ γαλάζιο μανικιούρ

Τα ματ νύχια, είναι μια κλασσική ασφαλής επιλογή για νύχια. Το αποτέλεσμα που αφήνουν, σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο. Όπως βλέπετε και εσείς στις παραπάνω φωτογραφίες, το ματ σε συνδυασμό με το γαλάζιο χρώμα στα νύχια, δίνουν ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Μήπως είναι αυτή η επιλογή για το φετινό σας καλοκαιρινό μανικιούρ;

Δείτε επίσης: 30 λαμπερές προτάσεις για ματ νύχια

3. Με σχέδιο λουλουδιών

Γαλάζιο μανικιούρ με λουλούδια Γαλάζιο μανικιούρ με λουλούδια

Σε περίπτωση που τα μονόχρωμα νύχια, χωρίς κάποιο σχέδιο, δε σας αντιπροσωπεύουν τότε ίσως αυτή να είναι η επιλογή για εσάς. Τα γαλάζια νύχια με κάποιο σχέδιο από λουλούδια, χαρίζουν ένα πολύ όμορφο, κομψό μανικιούρ σε παλ αποχρώσεις. Πιο συγκεκριμένα, ένα λουλούδι με άσπρα και κίτρινα χρώματα, όπως μια μαργαρίτα, φαίνεται να ταιριάζει γάντι πάνω στο γαλάζιο καμβά.

Δείτε επίσης: 8 Απλά αλλά εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια με γραμμές!

4. Ombre Νύχια

Όμπρε γαλάζια νύχια Όμπρε γαλάζια νύχια

Μεγάλη μερίδα γυναικών, τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τα ombre νύχια. Είναι ουσιαστικά, ένα εφέ στα νύχια το οποίο μαγνητίζει τα βλέμματα και κλέβει τις εντυπώσεις. Τα ombre νύχια, μπορούν να βρεθούν σε πολλές παραλλαγές και πολλά χρώματα. Μια από αυτές είναι και τα γαλάζια ombre νύχια, που όπως βλέπετε και στις παραπάνω φωτογραφίες χαρίζει ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό αποτέλεσμα στα νύχια σας.

5. Γαλλικό γαλάζιο μανικιούρ

Γαλάζιο γαλλικό μανικιούρ Γαλάζιο γαλλικό μανικιούρ

Το γαλλικό μανικιούρ, είναι ίσως η επιτομή της κομψότητας. Αν όμως έχετε βαρεθεί το κλασσικό γαλλικό άσπρο νύχι, τότε σας έχουμε τη λύση.  Αδιαμφισβήτητα, υπάρχουν πολλές παραλλαγές για γαλλικό μανικιούρ, που μπορεί να αγαπήσετε. Συγκεκριμένα όμως, η εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ σε γαλάζιο, είναι το κάτι άλλο. Οι παραπάνω φωτογραφίες, αποπνέουν κομψότητα. Επιλέξτε το συγκεκριμένο μανικιούρ για τα νύχια σας και δε θα το μετανιώσετε!

Δείτε επίσης: 5 Έξυπνες παραλλαγές για γαλλικό μανικιούρ

Αν λοιπόν το γαλάζιο είναι το χρώμα που θα προτιμήσετε για τα φετινά καλοκαιρινά σας νύχια, τότε κάποια από τις παραπάνω εκδοχές θα σας καλύψει σίγουρα. Μην αργείτε, το επόμενο ραντεβού σας περιμένει!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts