schesi me pantremeno antra

Τι έμαθα από τη σχέση μου με παντρεμένο!

by ediva

Αχ αυτές οι εξωσυζυγικές σχέσεις έχουν καταστρέψει κόσμο. Δεν είναι μόνο ότι ένας γάμος και ουσιαστικά μια οικογένεια διαλύεται. Είναι και το γεγονός ότι όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτή την κατάσταση καταλήγουν να πληγώνονται. Πρώτη από όλους η σύζυγος και τελικά η γυναίκα που έκανε σχέση με παντρεμένο. Θα μου πεις είναι πολλές οι περιπτώσεις που ο άντρας δεν το αποκαλύπτει στην “γκόμενα” του. Εγώ θα σου πω το εξής. Ακόμα και να μην στο έχει πει εξ αρχής, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταλάβεις έπειτα από ένα διάστημα.

Τι γίνεται λοιπόν με τις παράνομες σχέσεις; Πως καταλήγουν; Εμείς ρωτήσαμε γυναίκες για την εμπειρία τους με παντρεμένο άντρα και εκείνες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και μοιράστηκαν την ιστορία τους μαζί μας. Παρακάτω θα δεις τις ιστορίες 3 γυναικών και πως τελικά κατέληξε η σχέση που διατηρούσαν με έναν παντρεμένο άντρα.

Δες επίσης: 3 Κατάλοιπα που αφήνει κάθε χωρισμός!

Σχέσεις με παντρεμένους

ti ematha apo ti schesi mou me pantremeno, ediva.gr

Ελένη, 28, Αθήνα

Γνώρισα τον κ.Παντρεμένο πριν περίπου 1,5 χρόνο σε ένα πάρτυ που με είχε καλέσει μια κοινή μας φίλη. Εγώ τον είδα και αμέσως μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Ήταν μόνος και έτσι αποφάσισα να του πιάσω την κουβέντα. Η χημεία ανάμεσα μας ήταν άμεση και φρόντισε εξ αρχής να με ενημερώσει ότι ήταν παντρεμένος. Πήγα πάσο στην αρχή αλλά έπειτα με έπεισε ότι με την γυναίκα του είχαν έναν γάμο πιο ανοιχτό όπου ο καθένας μπορούσε να πάει και με κάποιον άλλον. Τελικά είπα το οκ και ξεκινήσαμε να βγαίνουμε.

Αρχικά ήταν όλα πολύ όμορφα και πολύ ρομαντικά. Όσο περνούσε ο καιρός ένιωθα άσχημα και επέμενα να πει για μας στη γυναίκα του. Αρνιόταν πεισματικά. Μέχρι που μια μέρα της τα είπε όλα και τελικά κάθε άλλο παρά εντάξει ήταν με την όλη κατάσταση η γυναίκα του. Το αποτέλεσμα; Με παράτησε με τον πιο άσχημο τρόπο. Μου είπε να μην του ξαναμιλήσω, να μην του ξαναστείλω και ότι εγώ ευθύνομαι που πήγα να του χαλάσω το σπίτι. Φριχτή εμπειρία και κακή απόφαση εξ αρχής.

Δες επίσης: Πως να χτίσεις την εμπιστοσύνη στη σχέση σου μετά από ένα ψέμα!

Ζωή, 27, Θεσσαλονίκη

Τον γνώρισα σε ένα σεμινάριο όπου ήταν εισηγητής. Είχα κάποιες απορίες και απευθύνθηκα σε εκείνον. Όλα ξεκίνησαν με εκείνον να είναι ο μέντορας μου και εγώ μια τρισευτυχισμένη μαθήτρια-μιας και μου έδινε τόση προσοχή. Τελικά καταλήξαμε να είμαστε εραστές και έπειτα να έχουμε σχέση. Λίγο καιρό μετά που τα φτιάξαμε τον ρώτησα γιατί δεν μένει τα βράδια μαζί μου και πάντα φεύγει. Εκείνη τη στιγμή ήταν που μου είπε όλη την αλήθεια. Όχι μόνο ήταν παντρεμένος, αλλά η γυναίκα του περίμενε και το δεύτερο τους παιδί.

Αισθάνθηκα τόσο χάλια, τόσο άσχημα για μένα και τη σύζυγο του που πραγματικά του έβαλα τις φωνές. Προσπάθησε να με ηρεμήσει λέγοντας ότι ο γάμος τους περνάει σοβαρή κρίση και είναι στα χωρίσματα, απλά λόγω της εγκυμοσύνης δεν ήθελε να την αφήνει μόνη τα βράδια. Το δέχτηκα. Όταν γεννήθηκε το μωρό έπαψε να μου μιλάει, να μου στέλνει, να με βοηθάει ως μέντορας. Έκανε σαν να μην υπήρχα. Δεν έχω νιώσει πιο πληγωμένη και ταπεινωμένη στη ζωή μου.

Δες επίσης: 15 Σημάδια ότι ο σύντροφος σου σε απατάει!

Αντιγόνη, 27, Πάτρα

Γνωριστήκαμε πριν 6 χρόνια με τον κ.Παντρεμένο. Εκείνος τότε ελεύθερος όπως και εγώ. Κάναμε παρέα και αποφασίσαμε να το πάμε ένα βήμα παρακάτω και να είμαστε φίλοι με κάτι παραπάνω. Το seχ μεταξύ μας ήταν απίστευτο και κάπως έτσι ξεκινήσαμε να βγαίνουμε και πιο αποκλειστικά, χωρίς ποτέ να βάλουμε ταμπέλα. Για ένα διάστημα έφυγε και πήγε Θεσσαλονίκη για δουλειά. Παρόλα αυτά κρατούσαμε επαφές και μιλούσαμε. Δυο χρόνια αργότερα επέστρεψε και ήταν σαν να συνεχίσαμε από εκεί που το είχαμε αφήσει πριν φύγει.

Μια μέρα μετά από περίπου 1,5 χρόνο, εκεί που ετοιμάζομαι για να βγω από το σπίτι χτυπάει το κουδούνι, ανοίγω την πόρτα και βλέπω μια γυναίκα. Μου εξηγεί ότι είναι η γυναίκα του και ότι μας παίζει σε διπλό ταμπλό. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν ήξερα τι να της πω και πως να νιώσω. Κανόνισα, λοιπόν, να βγούμε για φαγητό και κάλεσα και τη γυναίκα του. Η κατάληξη; Ο κ.Παντρεμένος γύρισε πίσω στην γυναίκα του- η οποία τον συγχώρεσε- και εγώ σπίτι να κλαίω και να προσπαθώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ μέχρι να ξανά εμπιστευτώ άντρα.

Related Posts