cheater

15 Σημάδια ότι ο σύντροφος σου σε απατάει!

by ediva

Σε κανέναν δεν αρέσει να τον κοροϊδεύουν, ειδικά όταν πρόκειται για τη σχέση του. Μπορεί να μη θέλεις να το σκεφτείς καν ότι ο σύντροφος σου μπορεί να σε απατάει, αλλά μπορεί να συμβαίνει στην πραγματικότητα. Σίγουρα δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σε κάνει να πονέσεις λιγότερο.

Το να σε απατήσουν είναι, κατά τη γνώμη μου, το χειρότερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί μέσα σε μια σχέση.  Όμως, υπάρχουν μερικά σημάδια που μπορούν να σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν υπάρχει κάποια άλλη στη ζωή του. Δες παρακάτω τα πιο συχνά σημάδια που δείχνουν ότι σε απατάει.

 

Πως να καταλάβεις ότι σε απατάει

 

1. Δεν ελέγχει τα μηνύματα του ή δεν σηκώνει τα τηλέφωνα όταν είσαι κοντά του.

secretive partner

Αν αφήνει το τηλέφωνο του να χτυπάει και δεν το σηκώνει όταν βρίσκεσαι κι εσύ μπροστά, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου κρύβει κάτι. Αν έτσι αντιδρούσε πάντα, τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αν, όμως, η συμπεριφορά του αυτή έχει εμφανιστεί τον τελευταίο καιρό, τότε θα έπρεπε να είσαι προσεκτική.

 

2. Είναι απόμακρος.

Αν καταλάβεις ότι δεν σε προσέχει ιδιαίτερα και είναι απόμακρος, τότε μάλλον κάτι συμβαίνει. Μπορεί να είναι απλά το άγχος της δουλειάς του, αλλά μπορεί να είναι και ένδειξη ότι κάτι συμβαίνει στη ζωή του και προσπαθεί να το κρύψει από εσένα.

 

3. Το νιώθεις.

cheaters

Το ένστικτο σου πολλές φορές μπορεί να σε προειδοποιήσει για κάτι που πρόκειται να συμβεί. Αν απλά νιώθεις ότι κάτι πηγαίνει στραβά, τότε ψάξε το λίγο να δεις τι ακριβώς συμβαίνει.

 

4. Καθυστερεί στα ραντεβού σας.

Εντάξει, δεν είναι όλοι οι άντρες πάντα στην ώρα τους. Έχουν κι αυτοί το δικαίωμα να καθυστερήσουν μερικές φορές. Αν, ωστόσο, βρίσκεται κάπου που δεν γνωρίζεις και αργεί να έρθει στο ραντεβού σας – το οποίο το είχατε κανονίσει εδώ και αρκετό καιρό – τότε μάλλον κάτι περίεργο συμβαίνει.

 

5. Δίνει αόριστες δικαιολογίες.

Ωραία, άργησε! Πως προσπαθεί να δικαιολογήσει την καθυστέρηση του; Αν οι δικαιολογίες που σου δίνει, δεν βγάζουν νόημα ή είναι αόριστες, τότε μάλλον σε απατάει.

 

6. Έχει βάλει κωδικό στο τηλέφωνο.

cheating

Όταν κάποιος βάζει κωδικούς στο τηλέφωνο του για να το κρατάει κλειδωμένο, ενώ μέχρι τώρα το άφηνε ξεκλείδωτο, τότε αυτό πρέπει να σε προϊδεάσει ότι κάτι συμβαίνει.

 

7. Δεν έχετε ερwτική ζωή.

no privacy

Η ερwτική ζωή ενός ζευγαριού δεν έχει σχέση μόνο με το πόσο συχνά έρχεστε σε επαφή, αλλά και με το πόσο δεμένη νιώθεις μαζί του. Αν υπάρχει και τρίτο άτομο στη σχέση σας, τότε μάλλον δε θα έχει διάθεση για εσένα.

 

8. Περνάει περισσότερο χρόνο με τους φίλους του.

Όλοι μας χρειαζόμαστε χρόνο με τους φίλους μας για να ξεφύγουμε λίγο από τα συνηθισμένα. Αν, όμως, περνάει υπερβολικό χρόνο με την παρέα του και είναι αόριστος σχετικά με το τι κάνουν όταν είναι μαζί, τότε μπορεί “ο φίλος του” να είναι στην πραγματικότητα η φίλη του.

 

9. Περνάει λίγο χρόνο μαζί σου.

Ακόμη και όταν βρίσκεστε μόνοι στο σπίτι, προτιμάει να δει τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα μόνος του και όχι μαζί σου. Και αυτή η συμπεριφορά μπορεί να αποτελεί ένδειξη απιστίας.

Οι άντρες που απατούν τις συντρόφους τους προτιμούν να περνάνε χρόνο μόνοι τους επειδή φοβούνται μήπως πουν κάτι, ή νιώθουν ενοχές για αυτό που έχουν κάνει και ντρέπονται να σε κοιτάξουν στα ματιά.

 

10. Η ερwτική σας ζωή έχει αλλάξει.

cheat

Όταν είσαι με ένα άτομο, ξέρεις τις κινήσεις του στο κρεβάτι. Αν ξαφνικά αρχίσει να σου κάνει καινούρια πράγματα, τα οποία δεν έχεις ξαναδεί, τότε ίσως πρέπει να ανησυχήσεις.

Βέβαια, αν η ερwτική σας ζωή είναι ελάχιστη, τότε μπορεί απλά να θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούριο για να κερδίσει και πάλι το ενδιαφέρον σου.

 

11. Έχει αλλάξει την εμφάνιση του.

Όταν υπάρχει μια σταθερή σχέση με κάποια, οι άντρες δεν συνηθίζουν να αλλάζουν πολλά πράγματα στην εμφάνιση τους. Αν, όμως, παρατηρήσεις ένα καινούριο κούρεμα, να χρησιμοποιεί άλλο άρωμα ή έχει αρχίσει να ξυρίζεται στο σώμα του, τότε είναι πιθανόν να βλέπει και κάποια άλλη.

 

12. Δεν απαντάει στα τηλέφωνα σου.

Αν βρίσκεται στη δουλειά ή με φίλους και δεν σηκώνει το τηλέφωνο του για να σου μιλήσει, τότε ίσως να θέλει να αποφύγει την πιθανότητα να ακούσεις περίεργους ήχους και καμιά γυναικεία φωνή.

 

13. Σου έχουν πει ότι τον είδαν με άλλη.

cheating boyfriend

Μπορεί να έτυχε να τον συναντήσει κάποιος γνωστός ή φίλος σου έξω μαζί με την φίλη του. Αν σου λένε ότι τον έχουν δει με μια γυναίκα που δεν γνωρίζουν, τότε πιθανόν να σε απατάει.

14. Έχει μια καινούρια φίλη στο Facebook, με την οποία δεν έχει κοινούς γνωστούς.

cheating partner

Το Facebook μπορεί να είναι ένας τρόπος να κρατάς επαφή με τους φίλους σου, αλλά μπορεί επίσης να καταστρέψει και μια σχέση. Αν ξαφνικά δεις ότι έχει μια καινούρια φίλη στο Facebook την οποία εσύ δε γνωρίζεις ή δεν έχεις ακούσει για αυτή, μπορεί να είναι ένδειξη ότι συναντιέται με αυτή την κοπέλα.

Μπορεί, επίσης, αυτό το άτομο να σχολιάζει τις αναρτήσεις του με τρόπο που να τον φλερτάρει. Λυπάμαι που στο λέω, αλλά αυτό αποτελεί ένδειξη ότι κάτι τρέχει μαζί της.

15. Σου το λέει.

cheater

Εντάξει, αυτό είναι το απόλυτο σημάδι ότι σε απατάει. Έρχεται και σου το λέει. Ξέρω ότι είναι απαίσιο, αλλά τουλάχιστον είχε το θάρρος να το ομολογήσει μπροστά σου!

Related Posts