schesi apo apostasi

5 Tips για τις σχέσεις από απόσταση!

by ediva

Αχ αυτές οι σχέσεις από απόσταση! Είναι πραγματικά από τις πιο δύσκολες στιγμές για ένα ζευγάρι. Όντας παθούσα τον τελευταίο 1,5 χρόνο μπορώ να σου πω πως η σχέση μου είχε πολλά πάνω και κάτω μέχρι να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε. Όχι μόνο στη διαφορά ώρας, αλλά και στα διαφορετικά μας προγράμματα που κάποιες φορές καθιστούσαν την επικοινωνία αδύνατη. Νεύρα, κλάματα, φωνές, καυγάδες. Ναι είναι και αυτά στο πρόγραμμα και ειδικά στις αρχές θα είναι ένα συχνό φαινόμενο.

Όμως στο χέρι σας είναι να το ξεπεράσετε όσο γρηγορότερα γίνεται. Πως; Σου έχω μερικές εξαιρετικές συμβουλές για να μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε και οι δυο σας όσο καλύτερα γίνεται. Γιατί να σου πω την αλήθεια μου ποτέ δεν είναι οκ, απλά γίνεται κάπως καλύτερη η κατάσταση. Φυσικά οι στιγμές επανένωσης είναι μοναδικές, αλλά για αυτό το χώρια διάστημα καλό είναι να υπάρχει μια ψυχραιμία.

Δες επίσης: Πως να αντιμετωπίσεις έναν καυγά χωρίς υστερίες!

Πως χειριστείς καλύτερα μια σχέση από απόσταση

 

Επικοινωνία, επικοινωνία, επικοινωνία

schesi apo apostasi

Πρόσεξε με, δεν εννοώ να είστε και οι δύο με το κινητό στο χέρι και με το που πάτε σπίτι με τον υπολογιστή αγκαλιά. Αυτό που εννοώ είναι να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ σας. Να τσεκάρετε ανά διαστήματα ότι είστε στην ίδια σελίδα και ότι δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις. Θα υπάρχουν στιγμές που δε θα μιλήσετε πιθανώς για 1- 2 μέρες λόγω φόρτου εργασίας. Δεν χρειάζεται να υστεριάσεις. Ούτε να γκρινιάξεις γιατί δε σου έστειλε. Μπορείς να στείλεις εσύ ένα μήνυμα. Πες του “εδώ όλα καλά, ελπίζω και εκεί, μου λείπεις. Θα περιμένω μήνυμα σου όταν ξεμπερδέψεις”.

Δεν χρειάζεται να περιμένεις από τον άλλο και ένα τόσο απλό και γλυκό μήνυμα δείχνει τι νιώθεις και ότι κατανοείς την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύντροφος σου. Με μια τέτοια καλή επικοινωνία μεταξύ σας, θα γλιτώσετε πολλές ώρες καυγά μέσω βίντεο-κλήσης, πίστεψε με!

Δες επίσης: Αν έχεις αυτά τα 8 χαρακτηριστικά μπορεί να καταλήξεις σε μια ανθυγιεινή σχέση!

Κάντε πρόγραμμα

video klisi

Ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι μιας και το πρόγραμμα πολλές φορές αλλάζει απρόοπτα. Παρόλα αυτά θέστε μια μέρα που είναι σίγουρα πιο χαλαρή και άνετη και για τους 2 σας και ορίστε την σαν τη μέρα που ό,τι και να γίνει θα μιλήσετε. Στο ενδιάμεσο βέβαια, μπορείτε να ανταλλάσσετε πονηρά μηνύματα και φωτογραφίες, έτσι για να κρατάνε το πάθος μόνιμα ζωντανό. Να ξέρεις η απόσταση σε αυτό το κομμάτι κάνει πολύ καλό!

Η ζωή συνεχίζεται ακόμα και αν δεν είναι δίπλα σου

ginaika panw apo ton ipologisti

Μην μαραζώσεις πάνω από τον υπολογιστή περιμένοντας πότε θα μιλήσετε. Κανόνισε να βγεις με τις φίλες σου, πήγαινε για ψώνια, για μια βόλτα για ποτό. Επειδή δεν είστε μαζί δεν σημαίνει ότι δε μπορείς να βγαίνεις. Το ίδιο ισχύει και για τον σύντροφο σου. Μην του απαγορεύσεις το να βγαίνει και να περνάει καλά απλά και μόνο επειδή δεν είστε μαζί. Γιατί το σπίτι, δουλειά και πάλι από την αρχή μόνο μιζέρια και προβλήματα θα φέρει. Η ζωή συνεχίζεται κανονικά, απλά με μια μικρή διαφορά- αυτή της απόστασης.

Δες επίσης: Πως θα βελτιώσεις τη σχέση σου με την γλώσσα της αγάπης!

Απόσταση και συναισθήματα

kardia panw sto pliktorlogio

Άλλο ένα μεγάλο μάθημα είναι η έκφραση των συναισθημάτων. Καλό το να κάνεις Skype και να λες τις καθημερινές βλακείες, περί ανέμων και υδάτων. Ωραία είναι και αυτά. Μη φοβάσαι να εκφράσεις τα συναισθήματα σου όποια και αν είναι αυτά. Η απόσταση δημιουργεί και ένα κενό αντίληψης. Αν δεν σου αρέσει κάτι, αν κάτι πάει στραβά ή αν απλά έχεις ένα χείμαρρο συναισθημάτων που θέλεις να εκφράσεις κάντο. Ο άλλος δε μπορεί να καταλάβει από μια οθόνη αν εσύ είσαι χάλια και του λείπεις. Ακόμα και αν έχεις όρεξη για πιο πονηρές κουβέντες, μίλα, προκάλεσε το εσύ. Γενικά μην κρατάς τα συναισθήματα σου γιατί θα σκάσεις.

Δες επίσης: 7 Σημάδια ότι είσαι με έναν καλό σύντροφο!

Να βρίσκεστε στην πρώτη ευκαιρία

idrogeios schesi apo apostasi

Μπορεί να μην είναι πάντα εύκολο, αλλά όταν παρουσιάζεται ευκαιρία εκμεταλλεύσου την. Έστω για 2 μέρες, έστω για μια. Πίστεψε με αυτή η αγκαλιά, το φιλί, η μυρωδιά του  συντρόφου σου θα είναι αρκετή. Ακόμα και μαλωμένοι να είστε και βρεθεί ευκαιρία, μη μουλαρώσεις και δεν πας από τα νεύρα σου. Πάνε και θα δεις πως ακόμα και να καυγαδίσετε από κοντά, θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts