καλοκαίρι μπάνιο

5 Τρόποι να φέρεις το καλοκαίρι στο μπάνιο σου!

by tzinav

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, γι’ αυτό και πρέπει η διακόσμηση του σπιτιού μας να είναι ανάλογη! Και ενώ μπορεί να έχεις επιμεληθεί το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο σου, το πιθανότερο είναι ότι ξέχασες να ασχοληθείς με το μπάνιο. Κακώς όμως γιατί υπάρχουν απλές ιδέες για να φέρεις στο μπάνιο σου το καλοκαίρι!

Πράγματι, αν και τη διακόσμηση του μπάνιου συνήθως την αμελούμε, φέτος το καλοκαίρι μπορείς να κάνεις τη διαφορά. Ανακάλυψε 5 τρόπους για να φέρεις το καλοκαίρι στο μπάνιο σου!

5 Ιδέες για καλοκαιρινή διακόσμηση στο μπάνιο!

 

1. Διακόσμησε με κοχύλια και αστερίες

Τα κοχύλια είναι το κατεξοχήν καλοκαιρινό διακοσμητικό που το σπίτι σου χρειάζεται. Μάλιστα, μπορείς πολύ εύκολα να χρησιμοποιήσεις τα κοχύλια και τους αστερίες στη διακόσμηση του μπάνιου. Για παράδειγμα, μπορείς να τοποθετήσεις διάφορα κοχύλια σε ένα διάφανο βάζο επάνω στο νιπτήρα σου. Εναλλακτικά, αν θέλεις κάτι πιο εντυπωσιακό μπορείς να ντύσεις τον καθρέπτη του μπάνιου με ένα πλαίσιο διακοσμημένο με καθρέπτες. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κομψό και καλοκαιρινό!

Δες επίσης: 5 Όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα για ένα κομψό μπάνιο!

2. Τοποθέτησε λουλούδια και φυτά

Τα λουλούδια και τα φυτά στο μπάνιο ταιριάζουν όλες τις εποχές αλλά το καλοκαίρι ακόμα περισσότερο! Εξάλλου, μια τέτοια προσθήκη θα δώσει χρώμα στο δωμάτιο. Μπορείς λοιπόν να διακοσμήσεις με ένα βάζο με χρωματιστά λουλούδια και να ομορφύνεις το χώρο. Φυσικά, τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι επίσης μια καλή ιδέα για το μπάνιο σου. Προτίμησε βέβαια φυτά που είναι ανθεκτικά στο περιορισμένο φως και στην υγρασία, όπως είναι τα παχύφυτα ή η γλώσσα της πεθεράς.

Δες επίσης: 6 Εντυπωσιακά φυτά για το μπάνιο σου!

3. Άλλαξε την κουρτίνα του μπάνιου

Η κουρτίνα του μπάνιου είναι κάτι στο οποίο το βλέμμα πέφτει απευθείας μόλις μπεις στο χώρο. Έτσι, για να ανανεώσεις το μπάνιο σου το καλοκαίρι αρκεί να αλλάξεις την κουρτίνα. Προτίμησε λοιπόν μια κουρτίνα με χρώμα και με καλοκαιρινά μοτίβο, όπως είναι τα φρούτα, η θάλασσα, τα φυτά και άλλα παρόμοια σχέδια.

Δες επίσης: 5 Όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα για ένα κομψό μπάνιο!

4. Διακόσμησε με ένα χρωματιστό πατάκι μπάνιου

Το χαλάκι του μπάνιου μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στο δωμάτιο. Αν θέλεις λοιπόν να φέρεις το καλοκαίρι στο μπάνιο σου τότε διακόσμησε με ένα χρωματιστό πατάκι μπάνιου που θα φωτίσει το χώρο! Διάλεξε ένα πατάκι με καλοκαιρινά σχέδια και χρώματα, το οποίο θα είναι ότι πρέπει για το καλοκαιρινό σου μπάνιο!

Δες επίσης: 7 Υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσεις ένα μικρό μπάνιο!

5. Κρέμασε μια καλοκαιρινή απεικόνιση στον τοίχο

Οι πίνακες στο μπάνιο είναι ένα στιλάτο διακοσμητικό στοιχείο που δεν πρέπει να λείπει. Τώρα όμως το καλοκαίρι πρέπει να προσαρμόσεις το θέμα των κάδρων στο κλίμα της εποχής. Για το λόγο αυτό, προτίμησε πίνακες με απεικονίσεις όπως είναι η θάλασσα, τα λουλούδια ή ότι άλλο παραπέμπει σε καλοκαίρι.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts