7 Τρόποι για να φορέσεις το φουλάρι σου!

by ediva

Το φουλάρι αποτελεί το απόλυτο αξεσουάρ του χειμώνα. Εκτός του ότι σε κρατάει ζεστή, προσθέτει στρώματα στο look σου κάνοντας το με το τρόπο αυτό πιο ολοκληρωμένο.

Αντί να το τυλίξεις απλά γύρω από το λαιμό σου μπορείς φέτος το χειμώνα να δοκιμάσεις νέους τρόπους με τους οποίους να φορέσεις το φουλάρι σου έτσι ώστε να κάνεις το look σου να ξεχωρίζει. Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω προτάσεις για το πως μπορείς να φορέσεις το φουλάρι σου με ένα διαφορετικό τρόπο.

7 ιδέες για να φορέσεις το φουλάρι σου φέτος το χειμώνα

Τετράγωνο φουλάρι

τετράγωνο φουλάρι κοπέλα jean jacket

Δίπλωσε το φουλάρι σου διαγώνια για να δημιουργήσεις ένα τρίγωνο. Κράτησε το φουλάρι σου από τις άκρες που έχεις δημιουργήσει πάνω στη διαγώνιο του τετραγώνου που δίπλωσες και πέρασε τη μια κάτω από την άλλη πίσω από το κεφάλι σου. Φέρε μπροστά σου τις δύο άκρες και κρύψ’ τες κάτω από το βασικό τρίγωνο του φουλαριού ώστε να δώσεις περισσότερο όγκο στο τελικό αποτέλεσμα.

Muffler

κοπέλα καρό φουλάρι γκρι μπλούζα

Ένας από τους πιο εύκολους και γρήγορους τρόπους για να φορέσεις το φουλάρι σου είναι το δέσιμο muffler. Η μέθοδος αυτή είναι καλύτερη για φουλάρια από πιο λεπτά υφάσματα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις δύο άκρες του φουλαριού σου που βρίσκονται διαγώνια η μια από την άλλη και να δημιουργήσεις ένα διπλό κόμπο πίσω από το κεφάλι σου.

Ψεύτικος κόμπος

ψεύτικος κόμπος καρό φουλάρι κοπέλα

Τέλειο για να συνοδέψει ένα casual look σου εάν έχεις ένα πιο μακρύ φουλάρι. Πέρασε το φουλάρι πίσω από το κεφάλι σου έτσι ώστε το αριστερό του άκρο να είναι αρκετά πιο μακρύ από το δεξί. Στην αριστερή πλευρά δημιούργησε ένα κόμπο τον οποίο θα χαλαρώσεις πολύ και πέρασε μέσα από αυτόν τη δεξιά πλευρά του φουλαριού.

Δες ακόμα: 8 τρόποι για να δέσεις το φουλάρι σου!

Φιόγκος

μπορντό φουλάρι φιόγκος κοπέλα

Εάν το στυλ σου είναι πιο τολμηρό, δοκίμασε αυτό τον τρόπο για να φορέσεις το φουλάρι σου φέτος το χειμώνα. Έχει καλύτερα αποτελέσματα για μακρόστενα ορθογώνια φουλάρια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις το φουλάρι πίσω από το λαιμό σου ώστε οι δύο του πλευρές να είναι ίσες μεταξύ τους. Στη συνέχεια δημιούργησε ένα πολύ χαλαρό κόμπο με τα άκρα του και δημιούργησε ένα φιόγκο με τον ίδιο τρόπο που θα έδενες και τα παπούτσια σου.

Ευρωπαϊκός τρόπος

πλεκτό κασκόλ κοπέλα

Από τους πιο απλούς τρόπους που μπορείς να φορέσεις το φουλάρι σου και που τόσοι διάσημοι έχουν υιοθετήσει.  Δίπλωσε το φουλάρι σου στα δύο και κράτησε το έτσι ώστε να έχεις στο δεξί σου χέρι τις δύο άκρες και το δίπλωμα στο αριστερό σου. Πέρασε το πίσω από το κεφάλι σου και πέρασε τα δύο άκρα μέσα από τη θηλιά που έχεις δημιουργήσει.

Ευρωπαϊκός τρόπος με μια μικρή αλλαγή

μπορντό κασκόλ κοπέλα

Ακολούθησε τα ίδια βήματα με τον ευρωπαϊκό τρόπο για να φορέσεις το φουλάρι σου αλλά αντί για να περάσεις και τις δύο άκρες μέσα από τη θηλιά πέρασε μόνο τη μια. Για τη δεύτερη άκρη που σου έχει μείνει, πέρασε τη μέσα από τη θηλιά προσέχοντας να τη περάσεις με την αντίστροφη φορά από τη προηγούμενη δηλαδή πρώτα κάτω από τη μια πλευρά της θηλιάς, μέσα από τη θηλιά και τέλος πάνω από την άλλη πλευρά της.

Δες ακόμα: 10 τρόποι για να φορέσεις το μεταξωτό σου φουλάρι!

Κόμπος μπροστά

κόμπος μπροστά καρό κασκόλ κοπέλα

Για μια απλή και γρήγορη λύση τύλιξε χαλαρά το κασκόλ γύρω από το λαιμό σου έτσι ώστε οι δύο άκρες να έχουν το ίδιο μήκος. Πέρασε τη μια άκρη πάνω από την άλλη και δημιούργησε ένα χαλαρό κόμπο μπροστά σου.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts