antras-apath-cheating

10 Χαρακτηριστικά του άντρα που σε απατάει!

by ediva-author

Μερικές φορές είσαι “τυχερή” και καταλαβαίνεις τα παραστρατήματα από προφανή στοιχεία όπως περίεργα αργά meeting, σημάδια κραγιόν ή περίεργα αρώματα κολώνιας σε συνδυασμό με την κλασική φράση “Δεν είναι αυτό που νομίζεις!”.

Ε! Εντάξει μην κρύβεσαι πίσω απο το δάχτυλο σου ο άντρας σου σίγουρα σε απατάει!

Για καλή σου τύχη έρευνες έχουν δείξει ότι ο άντρας που πρόκειται να σε απατήσει έχει κάποια σταθερά χαρακτηριστικά προσωπικότητας! Διάβασε ανάμεσα στις γραμμές και απόφυγε το μοιραίο!

 

 Δες επίσης: 4 σημάδια που δείχνουν ότι κινδυνεύει η σχέση σου!

 

Ποια είναι τα κοινά στοιχεία των αντρών που απατάνε;

 

Δεν εκτιμά, ούτε σέβεται τη μάνα του.

apath-antra-mama

Είναι πολύ σημαντικό να προσέξεις τη σχέση μάνας-γιου! Δεν εννοώ να είναι μαμάκιας προφανώς! Όμως ερωτώ, αν ο κανακάρης σου δε σέβεται τη μάνα του, πως θα σεβαστεί εσένα;

Είναι νάρκισσος.

narskissismos-apath

Εντάξει εδώ δε θέλεις πολλές εξηγήσεις! Συνήθως αυτος ο τύπος του άντρα μας βλέπει σαν αντικείμενο και φυσικά είναι πάρα πολύ πιθανό να σε απατήσει. Ποιος άνθρωπος άλλωστε αρκείται σε ένα μόνο προσωπικό αντικείμενο; Μείνε μακριά του!

Νιώθει (νομίζει) ότι είναι παντοδύναμος.

pantodunamos-antras-apataei

Έρευνες έχουν επιβεβαιώσει ότι ο δεσμός μεταξύ δύναμης και αυτοπεποίθησης είναι ισχυρότερος από το τη σχέση μεταξύ δύναμης και απιστίας. Με πιο απλά λόγια; Κράτα την αυτοπεποίθηση του υψηλά χωρίς να τον κάνεις να νομίζει ότι είναι ο παντοδύναμος καταφερτζής!

Δεν έχει αυτοπεποίθηση.

xamili-autopepoi8hsh

Ε προφανώς αυτό είναι ένα στοιχείο που παίζει και στα δύο φύλα. Όταν ο άντρας έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση κατά πάσα πιθανότητα θα ψάξει μία άλλη σχέση για να τονωθεί. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει λύση! Ενθάρρυνε τον και μείνε δίπλα του, θυμίζοντάς του τους στόχους του και πόσα έχει καταφέρει ως τώρα.

Και ξαφνικά; Γίνεται επικριτικός.

epikritikos-antras

Είσαι με έναν άντρα για κάποιο καιρό και ξαφνικά αρχίζει να κάνει αρνητικά σχόλια για τα κιλά σου ή το πως καθαρίζεις το σπίτι ή το πως βάφεσαι και πολλά, πολλά άλλα. Προφανώς έχει βρει κάποια που καλλύπτει τα “κένα” του και θυμώνει μαζί σου που εσύ δεν τα κάνεις ή έχεις.

Προσοχή! Μπορεί απλά να πρόκειται για αυξημένο στρες. Περίμενε πριν βγάλεις συμπεράσματα.

Φλερτάρει ασύστολα.

flerting-man

Δεν πάει να είναι η μάνα σου, η αδερφή σου, η κολλητή σου ή η ξαδέρφη σου από τον Καναδά. Αυτός φλερτάρει ασταματήτα σε σημείο που θα έλεγες ότι όλες λιώνουν για αυτόν. Ε! Πιθανότατα αυτό συμβαίνει! Φαντάσου τι μπορεί να συμβαίνει όταν δεν είσαι μπροστά! Πες του ότι σε απασχολεί -χωρίς υστερίες- και λογικά θα το διορθώσει.

Κάνει χρήση.

drinking-problem-poto

Εδώ “do the math”.  Αν ο φίλος σου πίνει πολύ ή γενικά κάνει συχνή χρήση ουσιών οι αναστολές του σίγουρα πέφτουν.

Είναι ξεχασιάρης.

ksexasiaris-antras

Ξεχνάει γενέθλια, γιορτές, επετείους. Και καλά ως εδώ -άλλωστε κι εγώ είμαι σε αυτή την κατηγορία- αλλά όταν αρχίσει να μπερδεύει τα γενέθλια σου με αλλονών, μάλλον έχεις θέμα.

Είναι μυστικοπαθής.

mustika-thlefwna

Χτυπάει το κινητό του και εξαφανίζεται από το χώρο ή μιλάει στο facebook και με το που εμφανιστείς το κλείνει. Δε μπορεί κάτι συμβαίνει! Αλλάζουν κωδικούς συνεχώς και συχνά ξεχνούν ή χάνουν το κινητό τους. Πολλές απατημένες που έχουν ερωτηθεί ανέφεραν πως ενώ παρατηρούσαν τα σημάδια δεν τους έδωσαν σημασία. Μη γίνεις μία από αυτές!

Αλλαγή συναισθημάτων.

de-niwthei

Σε θέλει αλλά δεν είναι τρυφερός. Θα βγείτε έξω αλλα 99% με φίλους. Αυτός ο τύπος άντρα ή θέλει να χωρίσετε και δεν ξέρει πως να στο πει ή σε απατάει. Όπως και να έχει συζήτησε το μαζί του, μπορεί να περνάει δύσκολη περίοδο και να σε χρειάζεται.

Related Posts