10 τρόποι να πεις “Σ΄αγαπώ”!

by ediva-author

“Πες μου μια λέξη, αυτή τη μόνη λέξη, που ‘χει στα χείλη μπλέξει και δεν τολμάει να βγει…”. Γιατί είναι τόσο δύσκολο καμιά φορά να πούμε στο σύντροφό μας το “Σ ‘ αγαπώ”; Στο μυαλό μας κυριαρχούν όλα τα ρομαντικά συναισθήματα, αλλά μόλις έρθει εκείνη η ώρα να πούμε την πολυπόθητη λέξη, το στόμα κολλάει. Και όμως, υπάρχουν τόσοι τρόποι να πεις “σ΄αγαπώ”!

Δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος ανάμεσα σε ένα ζευγάρι να πει “Σ΄αγαπώ”. Αυτή η λέξη μας κρατά ενωμένους, γεμίζει τη καρδιά μας  και μας ωθεί να προσπαθούμε το καλύτερο για τη σχέση μας. Έχουν γραφτεί ποιήματα, μυθιστορήματα και ρήσεις για τον έρωτα. Μπορείς να το πεις μεταφορικά, με κάποιο παράδειγμα, με όμορφο τρόπο ή πνευματώδες.

 

Ορίστε 10 τρόποι  να πεις “Σ’ αγαπώ”!

 

Σ’ αγαπώ μέχρι το φεγγάρι.

φεγγαροφως

Ή μέχρι τον Κρόνο. Ή μέχρι την άκρη της γης. Ή μέχρι το άπειρο και ακόμα παραπέρα. Δεν έχει σημασία τι θα διαλέξεις, όλα υποδηλώνουν την ατελείωτη αγάπη που νιώθεις γι’ αυτόν. Αυτή η φράση μπορεί να γίνει το “μότο”σας. Αυτή που μόνο μεταξύ σας λέτε.

You are my lobster.

you are my lobster

“Oι αστακοί ερωτεύονται το ταίρι τους μέχρι να πεθάνουν. Μπορεί μάλιστα να δεις γέρους αστακούς να περπατάνε κρατώντας ο ένας τη δαγκάνα του άλλου” . Από τη τηλεοπτική σειρά “Τα Φιλαράκια” (FRIENDS), για το ζεύγος Ross και Rachel. Εννοείται πως το έχεις δει σε επανάληψη 5 φορές (τουλάχιστον). Από τις αγαπημένες μου ρήσεις.

Όσο και να ψάξω στη ζωή μου, ποτέ δε θα βρω κάποιον σαν εσένα.

luna park couple

Που να τον θέλω τόσο. Που να ταιριάζουμε τόσο πολύ. Που να γελάμε σαν να μην υπάρχει αύριο. Που να με προσέχει, επειδή είμαι η ομορφότερη γυναίκα γι’ αυτόν στον κόσμο…

Ανυπομονώ να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί σου.

old couple holding hands

Να περπατάμε μαζί χέρι χέρι. Θέλω να γεράσω και να έχω εσένα στο πλευρό μου. Να έχει περάσει όλη μας η ζωή να αγαπάμε ο ένας τον άλλο και να μη θέλουμε ποτέ κανέναν άλλο.

Κάνεις τη καρδιά μου να φτερουγίζει κάθε φορά που μπαίνεις στο δωμάτιο.

heart hands

Το δωμάτιο λάμπει και οι παλμοί της καρδιάς μου αυξάνονται. Το στομάχι μου γίνεται κόμπος. Νιώθω σαν άρρωστη και όμως… νιώθω τόσο ωραία!

Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα.

couple grassΊσως η πιο σημαντική φράση. Διότι σημασία δεν έχει να βρούμε κάποιον με τον οποίο μπορούμε να ζήσουμε μαζί. Σημασία έχει να βρεις αυτόν με τον οποίο δεν μπορείς να υπάρξεις χωρίς εκείνον.

Αισθάνομαι πλήρης. Αλλά μόνο με σένα θέλω να μοιραστώ τη ζωή μου.

kissing couple

Το να ψάχνουμε το άλλο μας μισό, είναι εντελώς λάθος οπτική. Αν είσαι μισός, τότε καμία αγάπη δεν μπορεί να σε ολοκληρώσει. Πρέπει μέσα μας να είμαστε αυτάρκεις, πλήρεις και ευτυχισμένοι. Μόνο έτσι θα βρούμε αυτή τη μία και μοναδική ισότιμη σχέση, με την οποία θέλουμε να πορευτούμε μαζί τις ζωές μας.

Σ’ αγαπώ διότι με κάνεις το καλύτερο που μπορώ να είμαι.Nickolson

Το είπε και ο Jack Nicholson στην ταινία “Καλύτερα δε γίνεται”. Τι καλύτερο από το να μας ωθεί ο σύντροφός μας να βγάζουμε προς τα έξω τον καλύτερο μας εαυτό; Η ζωή μας, η δική μας και των άλλων γίνεται ομορφότερη και ποιοτικότερη. Γιατί ποιος είναι ο σκοπός του έρωτα, αν όχι να μας κάνει καλύτερους;

Είσαι η πρώτη μου πραγματική αγάπη.

couple hug kiss

Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαι. Πόσες σχέσεις είχες και πόσες αγάπες γνώρισες πριν από αυτόν. Αυτή τη φορά γνωρίζεις πως αυτός είναι ο σωστός. Δεν υπάρχει για σένα καλύτερος. Ούτε για αυτόν. Έμαθες από τα λάθη σου. Τώρα βρήκες αυτόν που αγαπάς πραγματικά γι΄αυτό που είναι. Όχι γιατί τον έχεις ανάγκη. Όχι για να μην είσαι μόνη. Γιατί είναι αυτός.

Κάθε φορά που σε βλέπω χαμογελάω σαν χαζή.

couple smile

Γιατί είμαι ευτυχισμένη με τον έρωτα σου. Τέλος! Και υπάρχουν τόσοι τρόποι να πεις “Σ΄αγαπώ”!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts