special times with partner

8 Σημάδια σ’ έναν άντρα που δείχνουν ότι θα σ’ αγαπάει για πάντα!

by ediva

Οι άνδρες έχουν κακή φήμη όσον αφορά τις σχέσεις. Στην πραγματικότητα, όμως, όταν ένας άνδρας βρει το άτομο εκείνο με το οποίο ξέρει ότι θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του, θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να σε κρατήσει δίπλα του. Αν έχεις έναν σύντροφο, ο οποίος κάνει τα παρακάτω, τότε ξέρεις ότι θα σε αγαπάει για πάντα και δεν πρέπει να τον αφήσεις να φύγει από κοντά σου.

 

Πως θα καταλάβεις ότι ο σύντροφος σου θα σε αγαπάει για πάντα

 

1. Είναι αφοσιωμένος στη σχέση σας και σε εσένα

commitment in relationship

Το να βρίσκεται δίπλα σου στις καλές στιγμές είναι εύκολο. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να μένετε ενωμένοι όταν αρχίζουν τα δύσκολα. Οι πραγματικοί άνδρες δεν φεύγουν μετά από κάποιο καυγαδάκι, και δεν ξεσπάνε στη σύντροφο τους όταν δεν βρίσκονται σε καλή διάθεση. Καταλαβαίνουν πόσο σημαντική είναι η σχέση σας, και δεν θα αφήσουν να μπει τίποτα ανάμεσα σας.

2. Δεν αποφεύγει τα προβλήματα

staying by your side

Όπως είπα και πριν, ένας πραγματικός άντρας δεν φεύγει μακριά όταν δυσκολεύουν τα πράγματα. Και επίσης δεν μαζεύει μέσα του τα συναισθήματα του μέχρι να εκραγεί. Αν υπάρχει κάτι που τον ενοχλεί στην σχέση, θα το αναφέρει προσεκτικά και με σεβασμό. Νιώθει άνετος να μιλάει για θέματα που τον απασχολούν και θα προσπαθήσει να διορθώσει τα λάθη του. Κατανοεί ότι ακόμη και τα μεγάλα προβλήματα δεν καθορίζουν μια σχέση. Αυτό που έχει σημασία είναι ο τρόπος με τον οποίο τα αντιμετωπίζετε.

3. Προσέχει ακόμη και τις μικρές λεπτομέρειες

love forever

Αν ζούσε μόνος του, το πιο πιθανό είναι να μην τον ενδιέφερε αν υπήρχαν άπλυτα πιάτα, αν η σακούλα με τα σκουπίδια είχε γεμίσει ή αν το μόνο πράγμα που είχε να φάει για πρωινό ήταν πίτσα. Ξέρει, όμως, ότι εσένα σε ενδιαφέρουν αυτά τα πράγματα, και γι΄αυτό το λόγο αφιερώνει λίγο από τον χρόνο του για να βεβαιωθεί ότι το σπίτι σας είναι καθαρό και το ψυγείο γεμάτο. Δε θα έβλεπε ποτέ την ταινία που σας αρέσει χωρίς να σε έχει δίπλα του, και αφήνει εσένα να επιλέξεις τα τραγούδια που θα ακούσετε στο αυτοκίνητο. Ακόμη κι αν απεχθάνεται αυτά που επιλέγεις….

4. Είναι έξυπνος και σοφός

hugs in bed

Ο πραγματικός τρόπος να μετρήσεις την εξυπνάδα κάποιου δεν έχει να κάνει με το να σου δείξει πόσο έξυπνος είναι, αλλά με τη σοφία του. Βλέπει τα πράγματα αντικειμενικά και μπορεί να σε συμβουλέψει όποτε έχεις κάποιο πρόβλημα. Βάζει τον εαυτό του στη θέση σου για να καταλάβει ακριβώς τι περνάς. Και απλά ξέρεις ότι θα συμβουλεύσει με τον ίδιο τρόπο και τα μελλοντικά σας παιδιά.

5. Θέλει να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου

special times with partner

Πιστεύει ότι είσαι όμορφη. Γιατί άλλωστε είναι μαζί σου αν δεν το πιστεύει αυτό; Δεν του φτάνει, όμως, αυτό. Κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να βεβαιωθεί ότι ξέρεις κι εσύ το πόσο όμορφη είσαι. Και δεν μιλάω απλά για λόγια επιβεβαίωσης. Μπορεί να διαισθανθεί πότε θεωρείς ότι τα μαλλιά σου είναι χάλια, και σχολιάζει θετικά το χτένισμα σου. Θα σκεφτεί διάφορους τρόπους να σε κάνει να νιώσεις όμορφη, εσωτερικά και εξωτερικά, ανεξάρτητα με το πως νιώθεις εκείνη την στιγμή. Θα κάνει ότι μπορεί για να σε κάνει να δεις τον εαυτό σου με τον τρόπο που σε βλέπει κι αυτός κάθε μέρα.

6. Συμμερίζεται τα προβλήματα και τις ανησυχίες σου

commitment

Αν κάτι σε ενοχλεί, ενοχλεί και τον ίδιο. Θα μάθει το πρόβλημα σου και θα προσπαθήσει να βρει τρόπους να το λύσεις, ή θα σε βοηθήσει τουλάχιστον να το ξεπεράσεις χωρίς να πληγωθείς πάρα πολύ. Τα θέματα που σε απασχολούν τον κρατάνε ξάγρυπνο αλλά αυτό δεν τον πειράζει. Αυτό που τον ενοχλεί είναι να μη μπορεί να σε βοηθήσει όταν έχεις κάποιο πρόβλημα. Όταν συμβεί κάτι τέτοιο, κάνει ότι μπορεί για να σου συμπαρασταθεί.

7. Γελάει με τα λάθη σου

laugh and love

Ξέρει ότι όλοι κάνουν λάθη, και μπορεί να μη δώσει σημασία στα δικά σου λάθη. Αν πεις κάτι που τον προσβάλει, ξέρει ότι δεν το εννοούσες. Θα γελάσει με αυτό, ακόμη κι αν τον πείραξε λιγάκι. Αν τον απογοητεύσεις με κάποιο τρόπο (όταν, για παράδειγμα, χρειάστηκε να μείνεις μέχρι αργά στη δουλειά παρόλο που εκείνος σου είχε ετοιμάσει ένα υπέροχο δείπνο), δε θα θυμώσει μαζί του. Μπορεί να είναι ευαίσθητος και να σε φροντίζει, αλλά δε θα σε κάνει να νιώσεις ποτέ άσχημα αν πληγώσεις τα αισθήματα του χωρίς πρόθεση.

8. Τα δικά του λάθη τα παίρνει στα σοβαρά

love you forever

Από την άλλη πλευρά, αν κάνει κάτι και σε πληγώσει θα νιώθει άσχημα για πολύ καιρό και θα κάνει τα πάντα για να διορθώσει το λάθος του. Δε θα σου πει ποτέ ότι “απλά αστειευόμουν” ή “μη χαλιέσαι”. Σε ξέρει αρκετά για να γνωρίζει πως ακριβώς μπορεί να σε πληγώσει, αλλά δε θα το έκανε με τίποτα αυτό.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts