ασκήσεις στη θάλασσα ediva.gr

5 Διασκεδαστικές ασκήσεις στη θάλασσα για γρήγορη σύσφιξη

by ediva-author

Οι ασκήσεις στη θάλασσα έχουν πολύ καλύτερη και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από τις κλασσικές ασκήσεις εδάφους. Αποτελούν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής με λιγότερες ασκήσεις από ότι θα έκανες στο έδαφος, χωρίς να διατρέχεις κινδύνους τραυματισμού. Επίσης αν θέλεις να χάσεις γρήγορα κιλά μπορείς να δοκιμάσεις και το vacupower

 

Η αντίσταση του νερού σε βοηθάει στην ενδυνάμωση του μυικού και καρδιακού συστήματος, ενώ η άνωση κάνει τις ασκήσεις ακόμα πιο ασφαλείς, χάρη στην υδροστατική πίεση που συμβάλλει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στον οργανισμό.

 

Δες επίσης: Συμβουλές για γρήγορη σύσφιξη και αντιμετώπιση κυτταρίτιδας!

 

Πριν μπεις μέσα στο νερό για να ξεκινήσεις  την προπόνηση σου, πρέπει να ξέρεις τις τέσσερις βασικές συμβουλές για τις ασκήσεις στη θάλασσα.

  • Μην ασκείσαι αμέσως μετά το φαγητό. Περίμενε να περάσουν 1,5 έως 2 ώρες
  • Να ασκείσαι πάντα με αντηλιακό ακόμα και αν είσαι μέσα στο νερό
  • Να πίνεις αρκετό νερό
  • Σε περίπτωση ζαλάδας, σταματάς την προπόνηση και πηγαίνεις σε ένα σκιερό μέρος.

 

Το ediva.gr σου προτείνει 5 εύκολες ασκήσεις στη θάλασσα για γρήγορη σύσφιξη

  1. Περπάτημα μέσα στο νερό με τη βοήθεια των χεριών
  2. Ποδήλατο. κάνε ”πετάλι” με τα πόδια μέσα στο νερό και ταυτόχρονα μικρές κυκλικές κινήσεις με τα χέρια σου στο πλάι του κορμού
  3. Jumping Gacks. Κάνε ένα μικρό άλμα μέσα στο νερό, ανοίγοντας ταυτόχρονα τα πόδια και φέρνοντας τα χέρια σε έκταση μέχρι το ύψος των ώμων. μετά κατέβασε γρήγορα και δυνατά τα χέρια σου στους γοφούς και κλείσε τα πόδια σου στην αρχική τους θέση
  4. Ψαλίδι. Κάνε ταυτόχρονη κίνηση εναλλάξ με τα πόδια, φέρνοντας το κάθε πόδι τεντωμένο μπροστά και το αντίθετο πόδι τεντωμένο προς τα πίσω. Κατά τη διάρκεια αυτής της άσκησης πρέπει να προσέχεις και οι κοιλιακοί σου να είναι σφιγμένοι.
  5. Κολύμπι σε ήπιο ρυθμό.

Η διάρκεια που πρέπει να έχει κάθε άσκηση είναι ένα λεπτό ενώ το διάλειμμα που θα κάνει πρέπει να είναι 40 με 60 δευτερόλεπτα ανάλογα με την αντοχή σου! Επαναλαμβάνεις το σετ των ασκήσεων κυκλικά δύο με τρεις φορές.

Σκέψου πως όλο το πρόγραμμα με τις ασκήσεις στη θάλασσα δεν θα σου πάρει πάνω από 20-25 λεπτά κάθε φορά ενώ θα γυμνάζεις πόδια,χέρια πλάτη και κοιλιακούς διασκεδάζοντας! Αν πηγαίνεις και για μπάνιο καθημερινά θα δεις αποτελέσματα τόσο γρήγορα που ούτε φαντάζεσαι!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts