asprh sifouniera

8 Στυλάτες ιδέες για να διακοσμήσεις το makeup station σου!

by ediva

Το καλοκαίρι έχει επισήμως φτάσει και ανανεώνει και η διάθεσή μας. Διακοπές, έξοδοι και κάθε είδους εξορμήσεις κάνουν εμφανίζονται δυναμικά στα σχέδιά μας, και αυξάνουν τη διάθεσή μας να είμαστε οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού μας. Είναι η εποχή να πειραματιστούμε με το μακιγιάζ μας, να γεμίσουμε τη συλλογή μας με δροσερά αρώματα και να φτιάξουμε ένα “ουράνιο τόξο” από καλοκαιρινά βερνίκια νυχιών. Ποιος καλύτερος τρόπος, λοιπόν, να καλωσορίσουμε αυτή την αλλαγή, από το να ανανεώσουμε το makeup station μας; Μια ανανέωση στη διακόσμηση, ιδιαίτερα με την αλλαγή των εποχών δεν θα ήταν ποτέ κακή ιδέα. Εξάλλου, ένα περιβάλλον με όμορφη διακόσμηση μπορεί να μας εμπνέει ακατάπαυστα για να είμαστε δημιουργικές όσον αφορά τον καλλωπισμό μας. Εκδήλωσε την καλοκαιρινή σου διάθεση με στυλάτες ιδέες για να διακοσμήσεις το makeup station σου!

Πως να διακοσμήσεις το makeup station σου!

 

Το ασπρόμαυρο είναι παντός καιρού

minimalistikoΑν θέλεις μια πιο “ασφαλή” επιλογή, από άποψη αισθητικής, για το makeup station, το ασπρόμαυρο δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. Μινιμαλιστικό αλλά και κομψό, μπορεί να δώσει στο χώρο σου μια μοντέρνα άποψη. Διατήρησε αυστηρές γραμμές που αναδεικνύουν υπέροχα την δυναμική απλότητα του συγκεκριμένου στυλ. Επιπλέον, μη διστάσεις να το εμπλουτίσεις με statement στοιχεία, όπως στην φωτογραφία, με ένα ιδιαίτερο κάθισμα ή με ονόματα των αγαπημένων σου high end brands.

Δες επίσης: 5 Πετυχημένοι χρωματικοί συνδυασμοί στη διακόσμηση σπιτιού

Αξιοποίησε το γυαλί για την οργάνωση των καλλυντικών

fwta led se kathreftiΌσον αφορά την οργάνωση των καλλυντικών σου, το γυαλί θα ήταν μια εξαιρετική κίνηση. Επίλεξε την τοποθέτηση γυαλιού πάνω από το συρτάρι αποθήκευσης των προϊόντων σου για να δώσεις άποψη στη διακόσμησή σου. Η επιλογή αυτή είναι βολική και από πρακτικής άποψης. Κι αυτό γιατί δεν θα σου είναι καθόλου δύσκολο να βρίσκεις το προϊόν που χρειάζεσαι τη στιγμή που το θες. Μπορείς φυσικά να εμπλουτίσεις την επιφάνεια του γυαλιού με διακοσμητικά της αρεσκείας σου ή με άλλα καλλυντικά, όπως κρέμες ή αρώματα.

Δες επίσης: Πως θα οργανώσεις το συρτάρι με τα καλλυντικά σου!

Κάνε το φόντο ξεχωριστό

fwtistiko se epiplo

Όταν διακοσμείς έναν χώρο ή οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σου δεν πρέπει να ξεχνάς πως όση σημασία έχει το επίκεντρο της διακόσμησης, άλλη τόση έχει και το φόντο της. Ένα φόντο που δένει αρμονικά με το σύνολο μπορεί να αλλάξει όλο το αποτέλεσμα και να σε βοηθήσει να απογειώσεις την διακόσμησή σου. Και ο τέλειος τρόπος να το πετύχεις αυτό με το makeup station σου δεν είναι άλλος από έναν πίνακα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποφασίσεις το στυλ ή την αισθητική που θέλεις να ακολουθήσεις και να επιλέξεις έναν πίνακα ο οποίος θα τα αναδεικνύει.

Δες επίσης:5 Διακοσμητικά που θα αναβαθμίσουν τον τοίχο σου!

Δοκίμασε κάτι diy στην διακόσμησή σου

synnefa se kathrefti

Αν είσαι πιο δημιουργικός τύπος και θέλεις κάτι πιο low-budget, μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα θα ήταν να σχεδιάσεις στον καθρέφτη που έχεις στο makeup station σου. Προμηθεύσου λοιπόν ειδική μπογιά και να επίλεξε τι ακριβώς σε εκφράζει. Με την ιδέα αυτή θα έχεις τη δυνατότητα να ανανεώνεις τις ζωγραφιές σου, ανάλογα με τη διάθεσή σου. Μην διστάζεις να “δώσεις ζωή” και στις πιο απίθανες ιδέες σου και άσε την φαντασία σου να σε οδηγήσει.

Δες επίσης: Όμορφοι τρόποι διακόσμησης με καθρέπτες στο υπνοδωμάτιο

Μην περιορίζεσαι στα συνηθισμένα

grafeio me fyta

Πολλές φορές όταν μιλάμε για makeup station, σκεφτόμαστε μια γωνιά του δωματίου μας με μια τουαλέτα ή οποιοδήποτε παραπλήσιο έπιπλο το οποίο χρησιμοποιούμε όταν κάνουμε τον καλλωπισμό μας. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητο! Δημιούργησε ένα makeup station μόνο με κάποια ράφια και μια ξύλινη σανίδα. Εφάρμοσέ τα στον τοίχο σου, σύνδεσέ τα με μικρότερα κομμάτια ξύλου και θα έχεις μια “αιωρούμενη” σύνθεση την οποία μπορείς πολύ εύκολα να αξιοποιήσεις για τον ίδιο ακριβώς σκοπό. Φρόντισε να είσαι δημιουργική στη διακόσμησή σου και εμπλούτισε το δημιούργημά σου με φυτά ή γυάλινα δοχεία για ένα πιο boho στυλ.

Τα ράφια κάνουν τη διαφορά

aspro vanity

Παραμένουμε στο concept των ραφιών με ένα τρόπο με τον οποίο μπορείς να κάνεις τον χώρο σου πιο γεμάτο. Αυτό μπορείς να το πετύχεις αν πλαισιώσεις το έπιπλό σου με πολλά ράφια. Όχι μόνο προσδίδει έναν σικ τόνο στον χώρο σου αλλά θα έχεις και πολύ περιθώριο να προσθέσεις όσα διακοσμητικά θέλεις. Επίσης, με αυτόν τον τρόπο μπορείς να κάνεις μια “έκθεση” των καλλυντικών σου, τα οποία μπορείς να οργανώσεις με εντελώς διακοσμητικό τρόπο. Μπορείς ακόμα να τα κατατάξεις χρωματικά για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Δες επίσης: Ιδέες για να διακοσμήσεις τα ράφια του σπιτιού σου!

“Ντύσε” το κεντρικό στοιχείο

xrysos kathreftis

Ποιος καλύτερος τρόπος να δώσεις έμφαση στο makeup station σου από το να το “ντύσεις” με μια ταπετσαρία; Ακόμα και αν θέλεις να κρατήσεις το σκηνικό πιο απλό, κάνε το πιο ξεχωριστό με την προσθήκη μιας ταπετσαρίας. Μπορείς εύκολα να αφήσεις το έπιπλο σου και τη διακόσμηση σε μονοχρωμία και να την σπάσεις με μια ταπετσαρία με μοτίβα. Μια καλή χρωματική επιλογή για το συγκεκριμένο στυλ θα ήταν, όπως ακριβώς και στη φωτογραφία το άσπρο, με χρυσές λεπτομέρειες.

Μη διστάσεις να τολμήσεις το vintageasprh sifouniera Δες επίσης:13 Απίστευτες ιδέες για διακόσμηση με Vintage παράθυρα!

Το vintage είναι μία αισθητική που δεν παύει ποτέ να έχει επιρροή στην διακόσμηση της εποχής μας. Αν λοιπόν διαθέτεις ένα πιο κλασικό έπιπλο, τότε είναι το μόνο πράγμα που χρειάζεσαι για την μίμησή του. Προμηθεύσου έναν ταιριαστό καθρέφτη και φρόντισε τα διακοσμητικά που θα επιλέξεις να είναι στο ίδιο πνεύμα. Μπορείς να προσθέσεις ό,τι διακοσμητικά θέλεις από βάζα με λουλούδια, μέχρι αμπαζούρ. Έτσι, θα δώσεις μια πιο θηλυκή νότα στον χώρο σου με μια δόση πολυτέλειας.

Related Posts