όμορφη κοπέλα κρατάει μια μάσκαρα

Πως μπορείς να αποκτήσεις έντονες βλεφαρίδες!

by ediva

Οι έντονες, υγιείς και πυκνές βλεφαρίδες ομορφαίνουν δραματικά το πρόσωπο καθώς σου χαρίζουν αυτόματα ένα πιο έντονο, θηλυκό βλέμμα. Το βλέμμα είναι χαρακτηριστικό σε κάθε γυναίκα και ένα από τα μικρά πραγματάκια που κάνουν τεράστια διαφορά στη συνολική εικόνα του προσώπου σου.

Αν και τα trends ομορφιάς τα τελευταία χρόνια συμπεριλαμβάνουν ακράδαντα τις ψεύτικες βλεφαρίδες, οι φυσικές πάντα θα δείχνουν πιο ωραίες. Πρέπει ωστόσο να γνωρίζεις πως να τις περιποιείσαι κατάλληλα για να δείχνουν και αυτές πιο ωραίες. Το ediva σου προτείνει 3 διαφορετικούς τρόπους για να αποκτήσεις όμορφες βλεφαρίδες: με φυσικό τρόπο, με eyelash lift ή με τη βοήθεια καλλυντικών. Εδώ λοιπόν θα βρεις μερικά tips για το πως να έχεις έντονες βλεφαρίδες!

Tips για έντονες βλεφαρίδες και υπέροχο βλέμμα!

 

1. Πως να αποκτήσεις έντονες πυκνές βλεφαρίδες με φυσικό τρόπο!

γυναίκα βάζει λαδάκι στις βλεφαρίδες της λάδι καρύδας για περιποίηση

Τα λαδάκια περιποίησης είναι από τα ελάχιστα πράγματα που μπορείς να βάλεις στις βλεφαρίδες σου. Σίγουρα θα έχεις ακούσει για το λάδι καρύδας, καστορέλαιο, αμυγδαλέλαιο, λάδι από αβοκάντο ή το λάδι argan. Κάτι όμως που ίσως δεν έχεις ακούσει είναι ότι κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά σε αυτά τα λάδια. Με άλλα λόγια σε εσένα μπορεί μόνο ένα, δύο, κανένα ή και όλα να είναι αποτελεσματικά. Πειραματήσου και ανακάλυψε ποιο βοηθάει τις δικές σου βλεφαρίδες!

Δες επίσης: Πως να δημιουργήσεις μια βραδιά περιποίησης στο σπίτι!

2. Ημιμόνιμο λίφτινγκ βλεφαρίδων για φυσικό αποτέλεσμα!

πριν και μετά βλεφαρίδες βλεφαρίδες πριν και μετάλίφτινγκ βλεφαρίδων lift βλεφαρίδων 

Το eyelash lift πρόκειται για ένα νέο trend ομορφιάς που έχει στόχο να δώσει πιο έντονο σχήμα στις φυσικές σου βλεφαρίδες. Είναι μια σύντομη διαδικασία που δίνει στις βλεφαρίδες σου πιο έντονο χρώμα σαν να τις έχεις βάψει καθώς και μια όμορφη φυσική καμπύλη προς τα πάνω.

Το καλό είναι πως κρατάει για αρκετό καιρό, περίπου 6 με 8 εβδομάδες. Επίσης σκέψου πόσο καλό θα κάνεις στις βλεφαρίδες σου όλο τον καιρό μετά καθώς δε θα χρειάζεται να τις πειράζεις καθόλου. Αν και θα είναι ήδη εντυπωσιακές και φυσικά όμορφες, δεν απαγορεύεται να τις βάψεις οπότε εκεί το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο έντονο!

Δες επίσης: 9 Τρόποι να αποκτήσεις μακριές βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα!

3. Κόλπα με το μακιγιάζ σου που θα κάνουν τις βλεφαρίδες σου πιο έντονες!

όμορφη κοπέλα κρατάει μια μάσκαρα μάτι με μάσκαρα

Δες επίσης: 5 Tricks με την μάσκαρα για Γατίσιο βλέμμα!

Υπάρχουν διάφορα κολπάκια ομορφιάς που μπορούν να κάνουν τις βλεφαρίδες σου πιο εντυπωσιακές. Είναι πανεύκολα και έχουν να κάνουν με το πως βάζεις το μακιγιάζ σου, συγκεκριμένα με το πως βάζεις τη μάσκαρα. Συγκεκριμένα:

  • Καλό είναι τη μάσκαρα να την βάζεις κοιτώντας προς τα κάτω γιατί έτσι το προϊόν θα φτάσει έως τη ρίζα και θα έχεις πετύχει καλύτερη εφαρμογή.
  • Καθώς βάζεις μάσκαρα μπορείς να κουνάς το βουρτσάκι δεξιά αριστερά, κάτι το οποίο θα βοηθήσει πολύ στο να μη μπλέκονται μεταξύ τους οι βλεφαρίδες.
  • Εναλλακτικά μπορείς να τις χτενίζεις με ένα παλιό βουρτσάκι μάσκαρας χωρίς χρώμα πριν τις βάψεις.
  • Κάτι ακόμα που μπορείς να κάνεις είναι πριν τοποθετήσεις τη μάσκαρα να βάλεις στις βλεφαρίδες σου λίγο makeup ή κάποιο powder. Έτσι μετά που θα βάλεις μάσκαρα οι βλεφαρίδες θα δείχνουν πιο μεγάλες και μακριές!