Χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμες επιδερμίδες

5 Χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμες επιδερμίδες!

by ediva

Το χρώμα των μαλλιών παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, γενικότερα, στην εμφάνιση, αλλά και στην αυτοπεποίθηση μας. Για αυτό, πρέπει να επιλέξεις σωστά τι χρώμα θα βάψεις τα μαλλιά σου, ώστε να μην φαίνεται άσχημο και ξένο. Πέρα από το προσωπικό γούστο της καθεμίας, το χρώμα της επιδερμίδας σου λέει πολλά για την απόχρωση που πρέπει να επιλέξεις. Δεν είναι τυχαίο, που ένα χρώμα μαλλιών μπορεί να δείχνει διαφορετικά σε κάθε γυναίκα. Για αυτό το λόγο, εμείς σου ετοιμάσαμε μια λίστα με τα ιδανικά χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμες επιδερμίδες, ώστε να σε διευκολύνουμε να αποφασίσεις!

Τι χρώμα να βάψεις τα μαλλιά σου εάν έχεις σκουρόχρωμη επιδερμίδα;

 

1. Καστανόξανθα

χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμες επιδερμίδεςΣτις πιο μελαχρινές επιδερμίδες, ένα καστανόξανθο χρώμα ταιριάζει απίστευτα. Οπότε, εάν είσαι fan του ξανθού, τόλμησε το. Πρόσεξε, όμως, μην το παρακάνεις και τα ανοίξεις πάρα πολύ, καθώς θα δημιουργήσεις μεγάλη αντίθεση με το δέρμα σου και δε θα έχει ισορροπία. 

Δες επίσης: 6 Μυστικά για να φροντίζεις τα ξανθά σου μαλλιά!

2. Σκούρα καστανά

σκούρα καστανά μαλλιά για σκουρόχρωμη επιδερμίδαΈνα σκούρο καστανό χρώμα στα μαλλιά σου, θα ταιριάζει άψογα με την σκουρόχρωμη επιδερμίδα σου. Δεν κάνει μεγάλη αντίθεση και συνεπώς, φαίνεται εξαιρετικά φυσικό και διακριτικό. Εάν θέλεις να το εμπλουτίσεις λίγο, μπορείς να κάνεις κάποιες ανταύγειες σε μελί απόχρωση, ώστε να δημιουργήσεις μια ένταση στα μαλλιά σου.

Δες επίσης: 48 Ιδέες για καστανά μαλλιά ανάλογα την επιδερμίδα σου!

3. Καστανοκόκκινα μαλλιά για σκουρόχρωμες επιδερμίδες

κόκκινα μαλλιά για σκουρόχρωμες επιδερμίδεςΠοιος είπε ότι τα καστανοκόκκινα μαλλιά είναι μόνο για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες; Δεν είναι λίγες οι celebrities που έχουν τολμήσει αυτήν την απόχρωση σε σκούρες επιδερμίδες. Και η αλήθεια είναι ότι είναι φανταστικό πολύ σέξυ και σίγουρα θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σου.

Δες επίσης: 10 Προτάσεις για αλλαγή χρώματος μαλλιών για μελαχρινές!

4. Ανοιχτό καστανό

ανοιχτά καστανά μαλλιά σκούρη επιδερμίδαΗ συγκεκριμένη απόχρωση είναι γενικά, πολύ safe, καθώς δεν είναι ούτε πολύ ανοιχτό, αλλά ούτε και σκούρο. Ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου, ένα καστανόξαθνο χρώμα στα μαλλιά  μπορεί να είναι και πολύ κοντά σε απόχρωση, οπότε να ταιριάζουν τέλεια. Όπως και να έχει, θα δείχνει φυσικό και σαν να έχει ανοίξει από τον ήλιο. Τόλμησε το!

Δες επίσης: 6 Ιδέες για εντυπωσιακά μαλλιά με Balayage σε καστανό

5. Μαύρα μαλλιά

μαύρα μαλλιά σκουρόχρωμη επιδερμίδα

Δες επίσης: 12 Ιδέες για ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά!

Κατά τη γνώμη μου, η μαύρη απόχρωση είναι ένα από τα ωραιότερα χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Σε αντίθεση με τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, τα μαύρα μαλλιά πηγαίνουν απίστευτα σε γυναίκες με πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Φαίνεται πάρα πολύ γυναικείο και σέξυ και ταυτόχρονα θα σου δώσει ένα δικό σου στυλ. Στη δική σου περίπτωση, που δεν έχεις ανοιχτόχρωμο δέρμα, δεν κινδυνεύεις να φαίνεται άγρια με μια μαύρη απόχρωση στα μαλλιά.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts