ιδέες για μαλλιά σε γάμο

10 Χτενίσματα για να κάνεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο!

by ediva

Με το που ξεκινάει το καλοκαίρι ξεκινούν και οι άπειροι γάμοι και βαφτίσεις! Ειδικά φέτος, που λόγω συνθηκών μαζεύτηκαν και οι γάμοι που δεν έγιναν πέρυσι, σίγουρα θα προβληματίζεσαι για το τί να βάλεις και χτενίσματα για τα μαλλιά σου! Δες υπέροχα χτενίσματα για να κάνεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο το καλοκαίρι!

Μία εμφάνιση, για να είναι ολοκληρωμένη, πρέπει να συνδυάζεται με τα κατάλληλα αξεσουάρ και το ταιριαστό χτένισμα στα μαλλιά. Γιατί λοιπόν να μην πας προετοιμασμένη στην κομμώτριά σου με τα καλύτερα χτενίσματα για καλεσμένη σε γάμο;

Πώς να χτενίσεις τα μαλλιά σου για να πας καλεσμένη σε γάμο!

Μία από τις καλύτερες σκέψεις για χτενίσματα αν είσαι καλεσμένη σε γάμο είναι να φτιάξεις τα μαλλιά σου με μια πλεξούδα είτε κλασσική είτε σε παραλλαγές. Είναι ένα χτένισμα που αναδεικνύεται ιδιαιτέρως με αρχαιοελληνικά μάξι φορέματα!

χτενίσματα καλεσμένη σε γάμο πλεξούδα

Δες επίσης: 5 Όμορφες ιδέες για καθημερινά χτενίσματα στα μαλλιά!

Πέρα από τις συνηθισμένες πλεξούδες στο πλάι, υπάρχουν και συνδυασμοί. Μπορεί δηλαδή να ισιώσεις όλα σου τα μαλλιά και να ζητήσεις να σου κάνουν μια πλεξούδα διακριτική σαν σχέδιο στο πάνω μέρος του κεφαλιού.

ίσια μαλλιά με πλεξούδα πάνω και στο πλάι

Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις την πλεξούδα λίγο πιο ατημέλητη. Μπορείς να κάνεις την κλασσική ή την πλεξούδα ψαροκόκκαλο ή ακόμη και γαλλική. Όλες είναι εύκολο να γίνουν ακόμη και χωρίς τη βοήθεια κομμώτριας.

πλεξούδα στο πλάι

Δες επίσης: 5 Εύκολα χτενίσματα για τις εμφανίσεις σου στην παραλία!

Αν έχεις επιλέξει να φορέσεις κάποιο φόρεμα με εντυπωσιακή πλάτη, μια πολύ ωραία ιδέα για χτενίσματα ως καλεσμένη στον γάμο είναι οι κότσοι. Επίλεξε έναν χαμηλό σικ κότσο που θα μαζέψει εντυπωσιακά τα μαλλιά σου ώστε να τονίζεται το εξώπλατο φόρεμα!

μαλλιά για καλεσμένη σε γάμο κότσο χαμηλά

Υπάρχουν χιλιάδες παραλλαγές από κότσους στο διαδίκτυο. Επίλεξε κάποιον που σου αρέσει εσένα και δείξ΄τον στην κομμώτριά σου. Παίρνει λίγο χρόνο για να φτιαχτεί και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

σικ χαμηλός κότσος

Αν τελικά επιλέξεις κάποιο κότσο, θυμήσου να αφήσεις και μερικές αφέλειες που δίνουν έναν πιο κλασσάτο τόνο στην εικόνα σου. Συνδυάζουν το σέξι με το κομψό άψογα!

Δες επίσης: 8 Ιδέες για καθημερινά χτενίσματα με κλάμερ!

χτενίσματα για καλεσμένη σε γάμο κότσος

Πανέμορφα χτενίσματα για να κάνεις στα μαλλιά σου ως καλεσμένη γάμου!

Αν προτιμάς τα πιο απλά χτενίσματα, μπορείς να επιλέξεις να κάνεις ένα απλό “σπάσιμο” στα μαλλιά σου. Θα φαίνονται περιποιημένα και όμορφα, χωρίς υπερβολές και στημένο αποτέλεσμα.

χτένισμα με ελαφρύ σπάσιμο καλεσμένη σε γάμο

Εναλλακτικά, αφού κάνεις το σπάσιμο, πιάσε μερικές τούφες πίσω με τσιμπιδάκι και άσε μερικές αφέλειες. Θα είσαι η πιο κομψή καλεσμένη σε γάμο!

μισά πάνω μισά κάτω χτένισμα

Αν έχεις πλούσιο μαλλί και θέλεις να έχεις έναν αέρα από 60’s, μπορείς να ζητήσεις από την κομμώτρια να σου κάνει αυτές τις έντονες και χοντρές μπούκλες. Είναι ένα από τα χτενίσματα που λατρεύουμε και είναι ό,τι πρέπει για καλεσμένη σε γάμο!

χτενίσματα για καλεσμένη σε γάμο μεγάλες μπούκλες

Τελευταία και καλύτερη επιλογή είναι η sleek ψηλή αλογοουρά που σίγουρα έχεις δει και σε celebrities. Πέρα από το ότι είναι πολύ εντυπωσιακή, βολεύει και από άποψη ζέστης, ώστε να μη σε ζεσταίνουν τα μαλλιά σου.

Μη σε απασχολεί αν δεν έχεις πολύ μακριά μαλλιά. Είναι ένα χτένισμα που μπορείς εύκολα να “κλέψεις” μήκος με μία τρέσα. Μπορείς να το κάνεις και στο σπίτι, αρκεί να έχεις κερί μαλλιών, λακ, μια χτένα, λαστιχάκι και τσιμπιδάκια!

ψηλή αλογοουρά χτενίσματα

Related Posts