φθινοπωρινή διακόσμηση εξωτερικά στο σπίτι

Φθινοπωρινή διακόσμηση στην είσοδο του σπιτιού εξωτερικά!

by ediva

Η είσοδος του σπιτιού είναι το σημείο που σε προϊδεάζει και για το εσωτερικό του σπιτιού. Είναι ένας χώρος που αξίζει προσοχή όσον αφορά το κομμάτι της διακόσμησης και σίγουρα θα ομορφύνει το σπίτι σου εξωτερικά. Τώρα που φθινοπωριάζει είναι ιδανική περίοδος για να ανανεώσεις την είσοδο του σπιτιού με λίγα και καλά διακοσμητικά!

Οι ιδέες σχετικά με τη διακόσμηση εξωτερικού χώρου το φθινόπωρο είναι άπειρες. Δε χρειάζεται όμως να προσπαθήσεις να τις εντάξεις όλες στο δικό σου σπίτι γιατί συνδυαστικά μπορεί να μη ταιριάζουν. Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω προτάσεις και επίλεξε αυτές που ταιριάζουν στο δικό σου χώρο!

Ιδέες για να διακοσμήσεις την είσοδο του σπιτιού εξωτερικά το φθινόπωρο!

 

Διακόσμησε την είσοδο με λουλούδια σε πορτοκαλί, κόκκινο και κίτρινο!

διακόσμηση με λουλούδια στην είσοδο του σπιτιού

Ένα πρώτο βήμα για μια κομψή διακόσμηση στην εξώπορτα του σπιτιού είναι να βάλεις χρωματιστά λουλούδια σε τόνους του κόκκινου, του πορτοκαλί και του κίτρινου. Τα χρώματα αυτά θα δώσουν μια χαρακτηριστική φθινοπωρινή όψη στη διακόσμηση και θα κάνουν πιο χαρούμενο και ζωντανό το decor.

Δες επίσης:6 Ιδέες για τη φθινοπωρινή διακόσμηση του σπιτιού σου!

Decor με φαναράκια και κολοκύθες – διακόσμηση στην είσοδο το φθινόπωρο!

φθινοπωρινό decor

Πέρα από λουλούδια μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του φθινοπώρου: τις κολοκύθες. Είτε αληθινές είτε ψεύτικες, οι κολοκύθες ως διακοσμητικές στην είσοδο του σπιτιού δείχνουν εκπληκτικές. Πλάι τους μπορείς να βάλεις και 2-3 φαναράκια με όμορφα κεριά μέσα για μια ζεστή ατμόσφαιρα!

Δες επίσης: Κομψή φθινοπωρινή διακόσμηση στο τραπεζάκι του σαλονιού!

Ζέστανε την ατμόσφαιρα με λίγα φωτάκια στην είσοδο!

φωτάκια στην είσοδο του σπιτιού

Μιλώντας για ζεστή ατμόσφαιρια, τα κεράκια θα κάνουν καταπληκτική δουλειά, μερικά φωτάκια όμως θα αναβαθμίσουν εντελώς το decor. Βάλε φωτάκια γύρω από την εξώπορτα, σε τυχόν σκαλάκια στην είσοδο του σπιτιού ή κρέμασε τα στο τοίχο εξωτερικά!

Δες επίσης: Φθινοπωρινές χρωματικές παλέτες στη διακόσμηση του σπιτιού!

Φθινοπωρινό στεφάνι στην εξώπορτα του σπιτιού!

Εύκολη και διακριτική ιδέα είναι να διακοσμήσεις με ένα φθινοπωρινό στεφάνι πάνω στην πόρτα. Εάν θες και κάτι επιπλέον αλλά χωρίς υπερβολές μπορείς να προσθέσεις μια πινακίδα καλωσορίσματος ‘welcome’ και ένα φθινοπωρινό χαλάκι. Μερικές φορές το minimal είναι πιο εντυπωσιακό από τα πολλά διακοσμητικά!

Δες επίσης: 6 Τρόποι για οικονομική ανανέωση σπιτιού!

Διακοσμητική καρέκλα με φθινοπωρινό μαξιλάρι!

διακόσμηση στην εξώπορτα του σπιτιού

Η φθινοπωρινή διακόσμηση δε χρειάζεται να είναι όλη περιτριγυρισμένη από πορτοκαλί διακοσμητικά. Μπορείς να έχεις ένα ωραίο fall inspired decor σε λευκές αποχρώσεις και γήινους τόνους. Μια επίσης ωραία ιδέα είναι το decor με καρέκλα και φθινοπωρινό μαξιλάρι. Αυτό ωστόσο προϋποθέτει πως έχεις αρκετό χώρο στην είσοδο!

Δες επίσης: 10 Ιδέες για να διακοσμήσεις την είσοδο του σπιτιού σου!

Χαλάκι στην είσοδο του σπιτιού!

είσοδος σπιτιού

Δες επίσης: Ιδέες για διακόσμηση σπιτιού με ξύλινες παλέτες!

Τέλος, όμορφη ιδέα είναι, πέρα από το πατάκι, και ένα μικρό χαλάκι στην είσοδο του σπιτιού. Και πάλι θα κάνεις πιο cozy την εξώπορτα σου και θα είναι ότι πρέπει για τις φθινοπωρινές μέρες με βροχή και κρύο έτσι ώστε να μπαίνεις σπίτι στεγνή και καθαρή!