βεράντα λίγα χρήματα

5 Ιδέες να ανανεώσεις τη βεράντα με λίγα χρήματα

by tzinav

Το μπαλκόνι μας γίνεται το επίκεντρο του σπιτιού μας όταν ο καιρός φτιάχνει. Συνήθως όμως το να κάνεις τη βεράντα σου έτοιμη για να περνάς χρόνο απαιτεί κάποια χρήματα. Ωστόσο, μην στεναχωριέσαι αν εσύ έχεις περιορισμένο budget γιατί υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να ανανεώσεις τη βεράντα σου με λίγα χρήματα!

Δε χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να φτιάξεις ένα όμορφο μπαλκόνι που θα απολαμβάνεις την άνοιξη και το καλοκαίρι. Ανακάλυψε λοιπόν 5 ιδέες να ανανεώσεις τη βεράντα με λίγα χρήματα!

Πως να ομορφύνεις το μπαλκόνι με οικονομικούς τρόπους!

 

1. Βάψε τα έπιπλα του μπαλκονιού σε ένα νέο χρώμα

ροζ έπιπλα μπαλκονιού

Μια κίνηση που θα ανανεώσει πλήρως τη βεράντα σου είναι το να αλλάξεις το χρώμα στα έπιπλα του μπαλκονιού. Εξάλλου, κάτι τέτοιο θα σου στοιχίσει ελάχιστα! Διάλεξε λοιπόν ένα νέο χρώμα για το τραπεζάκι και τις καρέκλες σου και έτσι θα τα κάνεις να μοιάζουν σαν καινούρια και θα ξεφύγεις από τη ρουτίνα!

Δες επίσης: Ανοιξιάτικες ιδέες για τη διακόσμηση του μπαλκονιού σου

2. Φτιάξε έπιπλα και διακοσμητικά από παλέτες

καναπές μπαλκονιού παλέτες

Οι παλέτες είναι ένα οικονομικό αντικείμενο με το οποίο μπορείς να φτιάξεις πάρα πολλά όμορφα πράγματα! Αν λοιπόν φέτος το budget σου είναι μικρό τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις παλέτες στη διακόσμηση του μπαλκονιού. Για παράδειγμα, μπορείς να φτιάξεις όμορφα έπιπλα, όπως καναπεδάκι ή τραπεζάκι από παλέτες. Ακόμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις παλέτες για να φυτέψεις μέσα σε αυτές φυτά ή ακόμα και για να διακοσμήσεις τους τοίχους της βεράντας.

Δες επίσης: 5 Ιδέες για να διακοσμήσεις ένα μοντέρνο μπαλκόνι!

3. Φύτεψε αναρριχητικά φυτά

βεράντα πολλά φυτά βεράντα λίγα χρήματα

Αναπόσπαστο στοιχείο κάθε όμορφης βεράντας είναι φυσικά τα φυτά. Χωρίς φυτά το μπαλκόνι θα δείχνει αδιάφορο και ημιτελές. Αν όμως δε θέλεις να ξοδέψεις πολλά χρήματα για φυτά τότε πρέπει να επιλέξεις έξυπνα. Στο πλαίσιο αυτό, τα αναρριχητικά φυτά είναι μια πολύ καλή ιδέα μιας που έχουν γρήγορη ανάπτυξη και θα κάνουν τη βεράντα καταπράσινη πολύ γρήγορα!

Δες επίσης: 5 Πανέμορφες ιδέες για φωτισμό μπαλκονιού!

4. Στρώσε ένα χαλί

μπαλκόνι χαλί βεράντα λίγα χρήματα

Αν το πάτωμα του μπαλκονιού σου είναι παλιό ή αν απλά το έχεις βαρεθεί και θέλεις κάτι νέο τότε μπορείς να το κρύψεις στρώνοντας ένα χαλί! Εξάλλου, τα χαλιά και τα κιλίμια στον εξωτερικό χώρο αποτελούν μια μεγάλη τάση στη διακόσμηση της βεράντας! Δε χρειάζεται απαραίτητα να αγοράσεις ένα νέο χαλί και να μπεις σε έξοδα. Μπορείς άνετα να χρησιμοποιήσεις κάποιο παλιό που δε χρησιμοποιείς πια.

Δες επίσης: Υπέροχες προτάσεις διακόσμησης για μικρό μπαλκόνι από ΙΚΕΑ!

5. Διακόσμησε με φωτάκια

μπαλκόνι φωτάκια

Ο φωτισμός μπορεί να ανανεώσει πολύ το μπαλκόνι σου. Και ένας πολύ οικονομικός τρόπος για να φτιάξεις ένα ρομαντικό και ονειρικό κλίμα στη βεράντα είναι να διακοσμήσεις με λαμπάκια. Τα λαμπάκια σου μπορείς να τα κρεμάσεις οπουδήποτε: στα κάγκελα, γύρω από τα έπιπλα, στους τοίχους ή όπου αλλού μπορείς να φανταστείς!

Related Posts