ιδέες για χτενίσματα με τσιμπιδάκια

30 Ιδέες για χτενίσματα με τσιμπιδάκια!

by ediva

Μπορεί να έχεις στο μυαλό σου τα τσιμπιδάκια σαν ένα παιδικό αξεσουάρ μαλλιών. Εδώ είναι που κάνεις λάθος. Τα τσιμπιδάκια και τα κλιψάκια μαλλιών έχουν επιστρέψει δυναμικά και είναι μια από τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Πολλοί οίκοι μόδας τα έχουν αγαπήσει και τα έχουν προσθέσει στις κολεξιόν τους. Ωστόσο μπορεί να φοβάσαι να τα χρησιμοποιήσεις καθώς δεν θέλεις ένα παιδικό αποτέλεσμα. Παρακάτω θα βρεις πολλές ιδέες για χτενίσματα με τσιμπιδάκια προκειμένου να έχεις ένα πολύ στιλάτο τελικό αποτέλεσμα.

Πως να αναδείξεις ένα χτένισμα με τσιμπιδάκια!

 

Τσιμπιδάκια με πέρλες

χτένισμα με τσιμπιδάκια με πέρλες χτένισμα με τσιμπιδάκια με πέρλες χτένισμα με τσιμπιδάκια με πέρλες

Δες ακόμα:  Αξεσουάρ μαλλιών που πρέπει να δοκιμάσεις!

Οι πέρλες είναι ένα κλασσικό αξεσουάρ που μπορεί να αναδείξει το κάθε σου look. Ανάλογα με το πόσο έντονο θέλεις να είναι το τσιμπιδάκι που θα κοσμεί τα μαλλιά σου επέλεξε διαφορετικού μεγέθους πέρλες. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις περισσότερα από ένα κλιψάκια για ένα πιο ιδιαίτερο style. Οι πέρλες μπορούν να φορεθούν με σχεδόν κάθε χτένισμα που θα επιλέξεις, από ένα πολύ απλό μάζεμα των μαλλιών προς τα πίσω μέχρι ένα messy bun. Έτσι θα έχεις ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα.

Τσιμπιδάκια με λουλούδια

χτένισμα με τσιμπιδάκια μαύρα λουλούδια χτένισμα με τσιμπιδάκια με λουλούδια χτένισμα με τσιμπιδάκια με λουλούδια χτένισμα με τσιμπιδάκια με λουλούδια χτένισμα με τσιμπιδάκια με λουλούδια χτένισμα με τσιμπιδάκια με λουλούδια

Δες ακόμα: Υπέροχα νυφικά χτενίσματα με λουλούδια!

Για μια πιο επίσημη περίσταση όπως ένα γάμο ή μια βάφτιση μπορείς να επιλέξεις να στολίσεις τα μαλλιά σου με ένα τσιμπιδάκι με λουλούδια. Μπορείς να αγοράσεις  φουρκέτες με ένα λουλουδάκι και να τις βάλεις διάσπαρτες στα μαλλιά σου ή να επιλέξεις κάποιο κλιψάκι. Για πιο χειμερινές περιστάσεις προτίμησε μεταλλικά κλιψάκια σε σχήμα λουλουδιών ενώ για πιο καλοκαιρινές μπορείς να φορέσεις κλιψάκια με πραγματικά λουλούδια. Καθώς είναι ένα πολύ εντυπωσιακό αξεσουάρ προτίμησε να το φορέσεις με ένα απλό χτένισμα για να διατηρήσεις μια ισορροπία.

Τσιμπιδάκια με στρας

χτένισμα με τσιμπιδάκια με στρας χτένισμα με τσιμπιδάκια με στρας χτένισμα με τσιμπιδάκια με στρας χτένισμα με τσιμπιδάκια με λέξη χτένισμα με τσιμπιδάκια με στρας χτένισμα με τσιμπιδάκια με στρας

 

 

Δες ακόμα: 4 Υπέροχα χτενίσματα για τα μαλλιά για το Σαββατοκύριακο!

Η τέλεια επιλογή για να προσθέσεις λίγη λάμψη για τη βραδινή σου έξοδο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολλά τσιμπιδάκια στη μια πλευρά των μαλλιών σου για να δημιουργήσεις ένα πιο edgy look. Υπάρχουν ακόμα πολλά κλιψάκια που είναι διακοσμημένα με μια λέξη όπως girls ή glow για ένα πιο urban look.

Μεταλλικά τσιμπιδάκια

χτένισμα με μεταλλικά τσιμπιδάκια χτένισμα με μεταλλικά τσιμπιδάκια χτένισμα με μεταλλικά τσιμπιδάκια χτένισμα με μεταλλικά τσιμπιδάκια χτένισμα με μεταλλικά τσιμπιδάκια χτένισμα με μεταλλικά τσιμπιδάκια

 

Δες ακόμα: 6+1 Καθημερινά φθινοπωρινά χτενίσματα!

Τα μεταλλικά τσιμπιδάκια είναι ίσως η πιο εύκολη επιλογή για να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς τσιμπιδάκια για το styling των μαλλιών σου. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για ένα πιο καθημερινό look για τη δουλειά ή μια έξοδο για καφέ. Είναι εύκολο να δημιουργήσεις half updos μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα με αυτά και να έχεις ένα πολύ όμορφο τελικό αποτέλεσμα.

Τσιμπιδάκια με αστέρια

χτένισμα με τσιμπιδάκια με αστέρια χτένισμα με τσιμπιδάκια με αστέρια χτένισμα με τσιμπιδάκια με αστέρια χτένισμα με τσιμπιδάκια με αστέρια χτένισμα με τσιμπιδάκια με φεγγάρι

 

Δες ακόμα: 20 Υπέροχα χτενίσματα με χαλαρές μπούκλες!

Για ένα πιο ρομαντικό look τα τσιμπιδάκια με αστέρια είναι η τέλεια επιλογή. Μπορείς να επιλέξεις μεμονωμένα αστέρια με το καθένα να είναι σε διαφορετική φουρκέτα ή ένα κλιψάκι με περισσότερα από ένα αστέρια πάνω. Υπάρχουν ακόμα πολλά τσιμπιδάκια με το σχήμα του φεγγαριού πάνω τους που είναι επίσης μια πολύ όμορφη και πιο ιδιαίτερη επιλογή. Απογείωσε ένα ρομαντικό χτένισμα προσθέτοντας μερικά τσιμπιδάκια με αστέρια.

Related Posts