διακόσμηση με βάζα

6 Ιδέες για διακόσμηση εσωτερικού χώρου με βάζα!

by ediva

Τα βάζα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους στη διακόσμηση του σπιτιού. Πέρα από το σημείο που θα τα βάλεις, σημασία έχει και τι περιεχόμενο θα διαλέξεις για το καθένα. Πέρα από πρασινάδες και λουλούδια μπορείς να βάλεις pampas grass, κλαδιά δέντρου, μεγάλα φτερά και πούπουλα, φωτάκια ή ακόμα και κεριά!

Παρακάτω θα σου δείξουμε 6 διαφορετικές προτάσεις για decor εσωτερικού χώρου με βάζα καθώς και προτάσεις για το που να τα τοποθετήσεις στο σπίτι!

 6 Προτάσεις για εντυπωσιακό decor σπιτιού με βάζα!

 

1. Μεγάλο βάζο δαπέδου στο σαλόνι!

κομψό σαλόνι

Ένας πολύ κομψός τρόπος να ενσωματώσεις βάζα στο decor του σπιτιού είναι να διαλέξεις μεγάλα κομμάτια για το δάπεδο. Προτίμησε τα σε μεγάλους χώρους όπως για παράδειγμα το σαλόνι ή τη τραπεζαρία και γέμισε τα με ψηλά φυτά ή λεπτεπίλεπτα κλαδιά!

Δες επίσης: Κομψές ιδέες διακόσμησης με καθρέπτες στο σαλόνι!

2. Βάζα σε δίσκο στο τραπεζάκι μέσης!

διακόσμηση σε δίσκο στο τραπεζάκι μέσης

Με μπορείς να διακοσμήσεις και το τραπεζάκι του καφέ στο σαλόνι. Μάλιστα, φανταστική ιδέα είναι να βάλεις 1 βάζο ή και 2-3, με λίγα κεράκια και άλλα διακοσμητικά σε έναν δίσκο. Έτσι το τραπεζάκι σου θα φαίνεται πιο συμμαζεμένο και κλασσάτο!

Δες επίσης: 10 Πανέμορφες ιδέες για ανοιξιάτικη διακόσμηση τραπεζιού!

3. Ψάθινα βάζα για ένα boho σπίτι!

ψάθινο βάζο

Εάν θες να βάλεις μερικές boho λεπτομέρειες στον εσωτερικό σου χώρο τότε πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις μερικά ψάθινα βάζα. Γέμισε τα με καταπράσινα φυτά χωρίς άλλα χρώματα καθώς έτσι θα αναδειχτεί περισσότερο η αντίθεση του φυτού με τη ψάθινη υφή του βάζου!

Δες επίσης: Διακόσμηση στο υπνοδωμάτιο σε νεοκλασσικό στυλ!

4. Βάζο με λουλούδι στο έπιπλο της εισόδου του σπιτιού!

είσοδος σπιτιου

Υπέροχο σημείο για να διακοσμήσεις το σπίτι με ένα βάζο είναι και το έπιπλο στην είσοδο του σπιτιού. Μπαίνοντας στο σπίτι θέλουμε μια όμορφη υποδοχή και ένα εντυπωσιακό βάζο με ένα χαρούμενο λουλούδι είναι ότι πρέπει για να το πετύχεις αυτό!

Δες επίσης: 5 Ιδέες για όμορφη διακόσμηση με λουλούδια στο σαλόνι!

5. Γυάλινα βάζα με κεριά!

βάζα με κεριά

Τα βάζα μπορούν να έχουν και άλλα περιεχόμενα πέρα από λουλούδια και φυτά. Για παράδειγμα, μπορείς να βάλεις μέσα και κεριά και έτσι να έχεις ένα πολύ ξεχωριστό διακοσμητικό για το σπίτι. Αυτή την ιδέα εφάρμοσε την σε διαφανή βάζα έτσι ώστε να φαίνεται το κεράκι και το φως του!

Δες επίσης: 5 Συμβουλές για minimal διακόσμηση σε λευκό χρώμα!

6. Σύνθεση με πολλά βάζα για εντυπωσιακή διακόσμηση!

διακοσμητικά βάζα

Δες επίσης: 4 Τρόποι να βάλεις το βελούδο στη διακόσμηση του σπιτιού!

Μια άδεια επιφάνεια θα γεμίσει υπέροχα με μια σύνθεση από βάζα σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Φρόντισε να βάλεις ποικιλία τόσο στο στυλ όσο και στο περιεχόμενο των βάζων έτσι ώστε να δώσεις παραπάνω ενδιαφέρον στο decor. Για να υπάρχει όμως μια συνοχή, διάλεξε ίδιο ή παρόμοια χρώματα στα βάζα σου!

Related Posts