Βραδινά-χτενίσματα-για-μακριά-μαλλιά-ediva

16 Υπέροχα βραδινά χτενίσματα για κοντά και μακριά μαλλιά

by ediva-author

Ακόμα και αν έχεις κοντά μαλλιά δεν σε εμποδίζει κάτι από το να κάνεις υπέροχα βραδινά χτενίσματα που θα τραβήξουν την προσοχή πάνω σου και δεν σημαίνει πως έχεις λιγότερες επιλογές, εκτός και αν έχεις κόψει τα μαλλιά σου σχεδόν στον… ”πόντο”.

Πολλές φορές το απλό στυλ στα μαλλιά σου είναι το καλύτερο για ένα βραδινό χτένισμα γιατί είναι πολύ σικάτο. Φυσικά με ένα πιο εντυπωσιακό και περίεργο χτένισμα ανάλογα την περίσταση ή το που πρέπει να παρευρεθείς βέβαια θα κάνει τη διαφορά. Μην ξεχνάς πως ακόμα και μια αλλαγή στη χωρίστρα σου αλλάζει όλο το σύνολο των μαλλιών σου!

Δες φανταστικά χτενίσματα- κουρέματα για κοντά μαλλιά εδώ!

Μπορείς να κάνεις ένα ρομαντικό χτένισμα με πλεξούδες που να είναι παράλληλα και μοντέρνο ή απλά να δώσεις πολύ όγκο στα μαλλιά σου κάνοντας υπέροχες μπούκλες με το ψαλίδι. Μην ξεχνάς πως για να κάνεις βραδινά χτενίσματα δεν είναι ανάγκη να πας στο κομμωτήριο, εκτός και αν θέλεις κάτι πολύ ιδιαίτερο για μια συγκεκριμένη περίσταση.

 

Υπέροχα βραδινά χτενίσματα για να πάρεις ιδέες!

 

Βραδινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά.

Δώσε όγκο στα κοντά σου μαλλιά, κάνε μια πλάγια χωρίστρα ή κάνε υπέροχες ελαστικές μπούκλες και απλά ίσιωσε τη φράντζα σου ή το μπροστά μέρος. Μπορείς να βάλεις ένα αξεσουάρ με στρας στα μαλλιά σου και είσαι έτοιμη! Άλλωστε εκτός από στυλ, για αυτό δεν τα έκοψες κοντά; Για να ετοιμάζεσαι σε χρόνο μηδέν!

Βραδινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά. ediva.gr g (1) Βραδινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά. ediva.gr g (1) Βραδινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά. ediva.gr g (1) Βραδινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά. ediva.gr g (1) Βραδινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά. ediva.gr g (1) Βραδινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά. ediva.gr g (1) Βραδινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά. ediva.gr g (1) Βραδινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά. ediva.gr g (1)

 

Βραδινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Μπορείς να κάνεις περίτεχνα χτενίσματα με πλεξούδες ακόμα και μόνη σου που θα δώσουν ρομαντικό χαρακτήρα στην εμφάνιση σου. Ένας κότσος επίσης είναι ένα πολύ σικάτο χτένισμα αλλά μπορείς να κάνεις και ένα αυστηρό χτένισμα με ίσια μαλλιά επίσης, δίνοντας έμφαση βέβαια στο να είναι τα μαλλιά σου λεία.

Βραδινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά ediva.gr Βραδινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά ediva.gr Βραδινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά ediva.gr Βραδινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά ediva.gr Βραδινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά ediva.gr Βραδινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά ediva.gr Βραδινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά ediva.gr Βραδινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά ediva.gr

>>Δες όλα τα άρθρα από τα Χτενίσματα!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts