γυναίκα με χάλκινα μαλλιά

Οι 5 καλύτερες ημιμόνιμες βαφές μαλλιών!

by ediva

Οι ημιμόνιμες βαφές μαλλιών είναι πολύ χρήσιμες σε πολλές περιπτώσεις. Για παράδειγμα, μπορεί να θες να αλλάξεις χρώμα στα μαλλιά σου αλλά να μην είσαι σίγουρη, επομένως να κάνεις μια δοκιμή με μια ημιμόνιμη βαφή. Ή μπορεί να θες να δοκιμάσεις ένα έντονο χρώμα αλλά για μια μικρή περίοδο της ζωής σου. Μια άλλη χρησιμότητα που έχουν είναι για να καθηστερήσεις την επίσκεψη στο κομμωτήριο ή για να τονίσεις το χρώμα που ήδη έχεις. Με τις ημιμόνιμες βαφές μπορείς να πειραματηστείς με τα μαλλιά σου και να γλιτώσεις και χρήματα καθώς είναι πιο οικονομικές συγκριτικά με τις μόνιμες βαφές.

Αρκετά προϊόντα μάλιστα μπορεί να διαρκέσουν αρκετές εβδομάδες, πλησιάζοντας πολύ το αποτέλεσμα μιας μόνιμης βαφής. Παρακάτω θα δούμε τις 5 καλύτερες ημιμόνιμες βαφές που μπορείς να διαλέξεις για να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου!

Οι top 5 ημιμόνιμες βαφές μαλλιών!

 

1. Dalon Hairmony μάσκα μαλλιών με χρώμα!

ημιμόνιμη μάσκα μαλλιών με χρώμα

Οι μάσκες μαλλιών με χρώμα από Dail Hairmony είναι πολύ οικονομικές και πολύ εύκολες στη χρήση. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα προϊόν σε μορφή ενυδατικής μάσκας. Ακόμα και σε σκούρα μαλλιά, χρώματα όπως το κόκκινο ή το χάλκινο θα αφήσουν ένα όχι πολύ έντονο, αλλά σίγουρα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Η ημιμόνιμη μάσκα Dalon Hairmony είναι πολύ ενυδατική και θα αφήσει τα μαλλιά σου πολύ λεία και λαμπερά!

Δες επίσης: 5 Πανέμορφα καλοκαιρινά χρώματα για ημιμόνιμες βαφές!

2. Ημιμόνιμη βαφή μαλλιών σε όλα τα χρώματα!

μπλε ημιμόνιμη βαφή μαλλιών

Η Crazy Color Semi-Permanent ημιμόνιμη βαφή μαλλιών είναι ένα επίσης καλό προϊόν το οποίο θα το βρεις σε 45 διαφορετικά χρώματα, ακόμα και τα πιο ζωηρά όπως πράσινο ή μπλε. Καταλαβαίνεις πως η ποικιλία είναι τεράστια, ενώ μπορείς να φτιάξεις και άλλα ενδιάμεσα χρώματα με αναμείξεις των ήδη υπάρχοντων προϊόντων. Το χρώμα κρατάει για 3-4 λουσίματα και είναι αρκετά έντονο. Η συγκεκριμένη κρέμα-βαφή είναι και πολύ οικονομική!

Δες επίσης: 23 Υπέροχες ιδέες για να κάνεις ανταύγειες στα μαλλιά σου!

3. Μάσκα μαλλιών με χρώμα και κερατίνη!

μάσκα μαλλιών με χρώμα και κερατίνη

Η Bioshev Professional Mask With Silk & Keratin είναι ότι πρέπει για να τονώσεις το χρώμα που έχεις ήδη στα μαλλιά σου. Περιέχει κερατίνη και είναι paraben free καθώς επίσης πρέπει να σημειωθεί πως είναι επαγγελματικό προϊόν που απευθύνεται σε όλους χάρη στην εύκολη χρήση της. Μετά από αυτή τη μάσκα τα μαλλιά σου θα λάμπουν και θα δείχνουν σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο!

Δες επίσης: Πως να μην ξεθωριάσει γρήγορα η κόκκινη βαφή μαλλιών!

4. Ενυδατική μάσκα για τα μαλλιά με χρώμα – ημιμόνιμες βαφές!

μοβ μάσκα μαλλιών με χρώμα

Από τις καλύτερες προσωρινές βαφές μαλλιών είναι και η Imel Color Mask. Προστατεύει και ενδυναμώνει τη τρίχα ενώ το άρωμα της είναι φανταστικό. Η συσκευασία είναι 500ml, μια ικανοποιητική ποσότητα για να κάνεις τα μαλλιά σου 2 τουλάχιστον φορές. Είναι διαθέσιμη σε κόκκινο, χάλκινο, μοβ, silver, φούξια, καφέ, μπλε, γκρι και λιλά. Είναι από τα πιο οικονομικά προϊόντα στο είδους του, κάτι όμως που δεν σχετίζεται με τη ποιότητα του!

Δες επίσης: 5 Βήματα για τέλειο και εύκολο βάψιμο μαλλιών στο σπίτι!

5. L’Oreal προσωρινή βαφή μαλλιών!

προσωρινή βαφή μαλλιών

Δες επίσης: Ποια βαφή μαλλιών να επιλέξεις για το Καλοκαίρι

Ικανοποιητική κάλυψη και όμορφο αποτέλεσμα έχει και η ημιμόνιμη βαφή μαλλιών Colorista Washout  της L’Oreal. Τα χρώματα είναι έντονα με μεγάλη διάρκεια και ωραία αίσθηση στα μαλλιά. Στο προϊόν αναγράφεται πως διαρκεί για 4 λουσίματα, στη πραγματικότητα όμως το χρώμα μπορεί να διαρκέσει για πολύ παραπάνω!

Αγόρασε την σε καλή τιμή εδώ!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts