Κούρεμα Lob ediva.gr

Κούρεμα Lob: Η τάση που κάνει θραύση και υιοθετήθηκε από τη Ζέτα

by ediva-author

Τι είναι το Κούρεμα Lob;;

Είναι αυτό ακριβώς που βλέπεις στη Ζέτα!

Το Κούρεμα Lob ουσιαστικά προέρχεται απο το Bob που σημαίνει καρέ. Βέβαια όταν το καρέ είναι πιο μακρύ από το κανονικό ονομάζεται Long bob, άρα εν συντομία Lob! Το μάκρος του λοιπόν είναι στο ύψος του ώμου.

Όπως και να το κάνεις είναι ένα σικάτο κούρεμα, και έχει γίνει τάση απο το 2013, ενώ φέτος πραγματικά απογειώθηκε! Είναι αρκετά βολικό αφού επιτρέπει διάφορα χτενίσματα γιατί έχει ένα πολύ καλό μάκρος, το φτιάχνεις εύκολα μόνη σου, ενώ όταν αποφασίσεις να το ισιώσεις είναι εύκολο. Το μάκρος του επίσης είναι ιδανικό για μπούκλες αφού είναι τόσο, όσο για να τις αναδείξει.

Μπορείς να το κάνεις  και με αφέλειες ή φράντζα αν σου αρέσει! Έτσι θα δώσεις ένα πιο παιχνιδιάρικο χαρακτήρα στα μαλλιά σου. Επιλογές πάντως έχεις πάρα πολλές.

Δες τα χτενίσματα των αγαπημένων σου Celebrities με Κούρεμα Lob και πάρε ιδέες!

Η Nicole Richie η Katy Perry και η Σμαράγδα Καρύδη  είναι λίγες μόνο από τις celebrity Που έχουν υιοθετήσει αυτό το στυλ κουρέματος. με χωρίστρα στη μέση, με αφέλειες με φράντζα στο πλάι ακόμα και με ανάλαφρες μπούκλες έχουν ένα μοναδικό στυλ.

Κούρεμα Lob ediva.gr Κούρεμα Lob ediva.gr Κούρεμα Lob ediva.gr Κούρεμα Lob ediva.gr Κούρεμα Lob ediva.gr Κούρεμα Lob ediva.gr

Related Posts