antras gynaika flirt

10 Λόγοι που ένας άντρας σε φλερτάρει αλλά δεν κάνει την πρώτη κίνηση!

by ediva

Έχει τύχει σε όλες μας και είναι το πιο συχνό παράπονο κάθε γυναίκας πως ένας άντρας την φλερτάρει αλλά δεν κάνει την πρώτη κίνηση. Τα σενάρια στην αρχή του φλερτ είναι δύο. Είτε με την πρώτη ευκαιρία θα σου πει ο άντρας να βγείτε και θα δείξει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του, είτε θα το καθυστερεί χωρίς να καταλαβαίνεις τον λόγο.

Αυτό που σκεφτόμαστε όλες σαν πιθανό ενδεχόμενο είναι πως πιθανώς περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει την κίνηση, γιατί ίσως να μην είναι τόσο γενναίος. Είναι, όμως πάντα αυτός ο λόγος;

Σε πολλές περιπτώσεις, ναι, μπορεί κάποιος να δειλιάζει, αλλά θα δούμε από που προέρχεται αυτό, όταν δεν είναι θέμα χαρακτήρα και τι είναι αυτό που μπορεί να αποτρέψει έναν άντρα από το να δείξει ουσιαστικό ενδιαφέρον.

 

Γιατί δεν προχωράει ενώ δείχνει ενδιαφέρον

 

Είναι δεσμευμένος

gynaikes poliorkoun antra

Η αλήθεια είναι πως το φλερτ δεν πεθαίνει ποτέ και όλοι το έχουμε ανάγκη. Έτσι ένας άντρας μπορεί να φλερτάρει ακόμα και αν είναι δεσμευμένος επειδή θέλει να πάρει την επιβεβαίωση. Γι΄αυτό δεν πρόκειται να κάνει μια κίνηση, αφού του αρκεί μόνο αυτό.

Τον αποτρέπεις

Εσύ μπορεί να θεωρείς πως είσαι πολύ ζεστός και φιλικός άνθρωπος, αλλά τον έχεις αφήσει να δει αυτή την πλευρά σου; Αν προσέξεις ότι κάποιος σε κοιτάει σε ένα μπαρ, αλλά εσύ αποφεύγεις να συναντηθούν οι ματιές σου και επειδή ντρέπεσαι κλείνεσαι, τότε μάλλον νιώθει ανεπιθύμητος και δεν βρίσκει πάτημα για να έρθει και να σου μιλήσει.

Ντρέπεται

endiaferon gynaikas

Αυτό είναι το πιο φυσιολογικό, όπως ήδη είπαμε. Δεν έχουν όλοι οι άντρες αυτοπεποίθηση και άνεση με τις γυναίκες. Όταν έχεις να κάνεις με έναν τέτοιο άντρα πρέπει να δείξεις και εσύ πραγματικό ενδιαφέρον και να του δείξεις πως είσαι πρόθυμη για κουβέντα, ώστε να πειστεί πως πρέπει να σου ζητήσει να βγείτε.

Σε βρίσκει εύκολη/δύσκολη

Και οι δύο αυτές κατηγορίες γυναικών είναι συχνά αποτρεπτικές για τους άντρες. Αν του δείχνεις ότι είναι πολύ δύσκολο κάποιος να σε κατακτήσει ή ότι θέλεις να τρέξει πίσω σου, τότε πολλοί μπορεί να μην μπουν καν στον κόπο να προσπαθήσουν.

Αντίθετα, αν δείξεις απ’ ευθείας διαθέσιμη είναι πιθανό να μην σου ζητήσει να βγείτε ειδικά αν αναζητάει κάτι σοβαρό, γιατί δεν του εμπνέεις σιγουριά. Η χρυσή τομή βρίσκεται κάπου στη μέση. Δείξε ότι έχεις άμυνες και αντιστάσεις, χωρίς να φτάνεις σε ακραίο βαθμό.

Απλά φλερτάρει

flirt se bar

Ακόμη μία πιθανή εκδοχή είναι να μην σε θεωρεί την ιδανική κοπέλα για να προχωρήσει και απλά να συνεχίσει να φλερτάρει μαζί σου, μέχρι να την βρει. Σίγουρα αυτό δεν ακούγεται και το πιο ωραίο σενάριο, αλλά όσο πιο γρήγορα γίνει η συνειδητοποίηση, τόσο καλύτερα για σένα.

Του αρέσει να παίζει

Όταν έχεις φτάσει στο σημείο ακόμα και να του πεις εσύ να βγείτε, αλλά το αποφεύγει και ξαφνικά μπορεί να σου στείλει ένα μήνυμα το πιο πιθανό είναι να μην θέλει μια σχέση, αλλά μόνο ένα one night stand. Εκεί η απόφαση είναι δική σου για το αν το συνεχίσεις ή όχι. Αν θέλεις να βεβαιωθείς δες ακόμα 7 σημάδια ότι σε θέλει μόνο για κρεβάτι!

Περιμένει τη σωστή στιγμή

synanthsh

Αν ο άντρας που σε ενδιαφέρει και δείχνει και εκείνος ενδιαφέρον για εσένα είναι ρομαντικός ή δεν του αρέσει να ανοίγεται, τότε μπορεί να περιμένει τη σωστή στιγμή. Αν είστε συνεχώς έξω με κόσμο, ακόμα και αν είναι κοινοί φίλοι μπορεί να μην νιώσει άνετα να σου ζητήσει να βγείτε ή να δείξει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του. Σ’ αυτή την περίπτωση το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις τις συνθήκες, ώστε να μείνετε έστω και λίγο μόνοι σας, χωρίς όμως να φανεί επιτηδευμένο.

Λάθος γνωριμία

flirt sto grafeio

Ο τίτλος μπορεί να σου φαίνεται αινιγματικός, αλλά θα καταλάβεις αμέσως τι εννοώ. Αν τυχαίνει να είχες κάποια σχέση στο παρελθόν με κάποιον φίλο του, να είσαι αδερφή ή ξαδέρφη του καλύτερου του φίλου, όλα αυτά είναι αστάθμητοι παράγοντες. Κάποιοι άντρες δεν θέλουν καν να έχουν σχέση με κοπέλες συναδέλφους, όσο και αν τους αρέσουν. Για σένα όλα αυτά μπορεί να θεωρούνται ανόητα και εύκολα προσπελάσιμα, για εκείνον όμως όχι και μόνο μέσα από μια ουσιαστική συζήτηση μπορείς να ρίξεις τις άμυνες του.

Ο αιώνιος εργένης

Εσύ μπορεί να είσαι πολύ όμορφη και καλή κοπέλα και αυτό να το βγάζεις προς τα έξω, αφού φυσικά είναι προσόν. Για κάποιον όμως που δεν έχει μπει ποτέ σε σχέση και ούτε μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του μέσα σε έναν δεσμό αυτό είναι ανασταλτικός παράγοντας.

Κακό timing

antras gynaika flirt

Το ξέρω πως είναι κοινότυπο, αλλά το timing είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια σε όλες τις φάσεις της ζωής μας. Ένας άντρας που μόλις έχει βγει από μια σχέση, το πιο πιθανό είναι πως δεν θα θέλει να μπει άμεσα σε μια καινούρια, όσο ενδιαφέρον και αν δείχνει. Είτε θα κάνεις υπομονή διακριτικά και θα περιμένεις κάτι να αλλάξει και να κάνει την κίνηση, είτε θα προχωρήσεις σε κάτι καινούριο.

Related Posts