γυναίκα βάζει αντηλιακή κρέμα προσώπου

Τα 3 μοναδικά προϊόντα skincare που χρειάζεσαι πραγματικά!

by ediva

Η κοινότητα ομορφιάς προβάλλει συνεχώς όλο και περισσότερα προϊόντα περιποίησης. Πολλά από αυτά  εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια και ξαφνικά προβάλλονται ως απαραίτητα. Τέτοια προϊόντα είναι τα υπερπλήθη σαπούνια, κρέμες και έλαια προσώπου, όπως και τα καλλυντικά με πολύ εξειδικευμένη χρήση όπως το primer και το highlighter.

Το να επιβαρύνεις την επιδερμίδα σου με χίλια δυό προϊόντα δεν ακούγεται και πολύ φυσικό και υγιές. Φυσικά όμως, η κάθε επιδερμίδα είναι μοναδική και έχει ξεχωριστές ανάγκες. Για παράδειγμα μπορεί να χρειάζεσαι ειδική θεραπεία άρα και παραπάνω προϊόντα αν αντιμετωπίζεις πανάδες ή ακμή. Εμείς θα αναφερθούμε σε μια πολύ απλή και γενική ρουτίνα ομορφιάς που απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος και σε όλες τις ηλικίες.

Ποια είναι τα μόνα αναγκαία προϊόντα ομορφιάς για το πρόσωπο σου!

 

Ελαφρύ καθαριστικό σαπούνι προσώπου!

γυναίκα βάζει σαπούνι προσώπου

Το καθαριστικό προσώπου είναι απαραίτητο στη καθημερινή skincare ρουτίνα σου. Πέρα από το να σε απαλάσσει από διάφορες βρωμιές που κατακάθονται στο δέρμα σου, σου δημιουργεί μια υγιής και ισορροποιημένη επιδερμίδα. Επίλεξε ένα προϊόν σύφωνα με τον τύπο δέρματος σου, γενικότερα όμως προτίμησε ένα ελαφρύ καθαριστικό με όσο το δυνατόν λιγότερα και πιο φυσικά υλικά. Πειραματίσου με διάφορα προϊόντα και βρες αυτό που βοηθάει τη δική σου επιδερμίδα!

Δες επίσης: 4 Βασικά βήματα self- care για κάθε βράδυ!

Ενυδατική κρέμα!

χαρούμενη γυναίκα βάζει ενυδατική κρέμα στο πρόσωπο

Οι οροί και οι μάσκες προσώπου μπορούν να παραλειφθούν, η ενυδατική κρέμα όμως είναι απαραίτητη. Από τις σημαντικότερες κινήσεις που έχεις να κάνεις όσον αφορά τη σωστή περιποίηση σου είναι η επιλογή μιας καλής ενυδατικής κρέμας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του προσώπου σου. Η ενυδατική σου προσφέρει μια αίσθηση δροσιάς, φρεσκάδας, αναζοωγόνησης, τόνωσης και προσφέρει στο δέρμα σου ελαστικότητα και λάμψη!

Δες επίσης: Οι 7 πιο ακριβές γυναικείες ενυδατικές κρέμες προσώπου!

Αντηλιακή κρέμα!

γυναίκα βάζει αντηλιακή κρέμα προσώπου

Δες επίσης: Οι 5 αγαπημένες μου αντηλιακές κρέμες προσώπου!

Τρίτο και τελευταίο σημαντικό προϊόν είναι η αντηλιακή κρέμα. Η επιλογή της πρέπει να αποτελεί μια συνειδητή καταναλωτική κίνηση καθώς δεν πρόκειται μόνο για προϊόν ομορφιάς αλλά και προστασίας. Εταιρία, τιμή, υφή, μυρωδιά, όλα πρέπει να μελετηθούν σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματος σου και ανάλογα με τη χρήση που σκοπεύεις να κάνεις. Ωστόσο πρέπει να είσαι προσεκτική καθώς πολλές κρέμες περιέχουν υπερβολικό αριθμό χημικών και άλλων προσθέτων που εν τέλει βαραίνουν την επιδερμίδα σου.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts