ρούχα ρολαρισμένα βαλίτσα καπέλο χωρέσεις

6 Μυστικά για να χωρέσεις τα πάντα στη βαλίτσα σου!

by tzinav

Ένα από τα ερωτήματα που βασανίζει ιδίως εμάς τις γυναίκες όταν ετοιμάζουμε τη βαλίτσα μας για ένα ταξίδι είναι τι να πάρουμε μαζί μας. Και συνήθως καταλήγουμε να πακετάρουμε τόσα πολλά πράγματα, ακόμα κι αν φεύγουμε μόνο για ένα σαββατοκύριακο! Έτσι, η βαλίτσα κλείνει μετά βίας κι εσύ παλεύεις να τα χωρέσεις όλα μέχρι την τελευταία στιγμή.

Σίγουρα, το να ετοιμάσεις τη βαλίτσα συχνά μοιάζει με ένα μπελά! Για να αποφύγεις λοιπόν αυτό το πρόβλημα που σίγουρα αντιμετωπίζουμε όλες μας ανακάλυψε 6 μυστικά για να χωρέσεις τα πάντα στη βαλίτσα σου!

6 απλά tips για να γλιτώσεις χώρο στη βαλίτσα σου!

 

1. Ετοίμασε μια λίστα

γυναίκα γράφει σημειωματάριο

Μπορεί να σου φαίνεται τελείως περιττό αλλά μια λίστα με το τι πρέπει να περιέχει η βαλίτσα σου είναι απαραίτητη. Κι αυτό όχι μόνο επειδή σε βοηθά να μην ξεχάσεις βασικά πράγματα αλλά και επειδή συμβάλλει στο να μην ξεφύγεις και πάρεις πολλά περιττά αντικείμενα! Προσπάθησε λοιπόν ενώ κάνεις τη βαλίτσα σου να περιοριστείς σε αυτά που περιέχει η λίστα.

Δες επίσης: 5 Ιδανικά Ελληνικά νησιά για μοναχικές καλοκαιρινές διακοπές!

2. Προτίμησε μαλακές βαλίτσες

γυναίκα κλείνει γεμάτη βαλίτσα

Μπορεί οι σκληρές βαλίτσες να είναι πιο ανθεκτικές και πιο κατάλληλες αν μεταφέρεις εύθραυστα αντικείμενα, ωστόσο το μέγεθός τους δε μεταβάλλεται. Γι’αυτό προτίμησε υφασμάτινες βαλίτσες που συνήθως έχουν τσέπες ή προεκτάσεις και μπορούν να φουσκώσουν και να χωρέσουν λίγα ακόμα πράγματα! Οι μαλακές βαλίτσες είναι ιδιαίτερα βολικές και στην περίπτωση που αγόρασες μερικά souvenir και δεν ξέρεις που να τα χωρέσεις!

Δες επίσης: 9 Καλύτερες παραλίες για να επισκεφθείς στη Χαλκιδική!

3. Βάλε τα παπούτσια σου στον πάτο της βαλίτσας

παπούτσια πάτος βαλίτσας

Το καλύτερο σημείο για να τοποθετήσεις τα παπούτσια σου στη βαλίτσα είναι ο πάτος της, κοντά στις ρόδες. Έτσι, το βάρος θα είναι καλύτερα κατανεμημένο και δε θα υπάρχει κίνδυνος η βαλίτσα να πέσει. Ακόμα, προσπάθησε να μην πάρεις πολλά ζευγάρια μαζί σου καθώς τα παπούτσια πιάνουν πολύ χώρο λόγω του περίεργου σχήματός τους.

4. Βάλε πράγματα μέσα στα παπούτσια σου

Επειδή τα παπούτσια έχουν περίεργα σχήματα, δημιουργούν κενούς χώρους. Μια πρακτική ιδέα λοιπόν είναι να εκμεταλλευτείς αυτούς τους κενούς χώρους και να βάλεις μέσα μικροπράγματα, όπως για παράδειγμα οι κάλτσες. Αν έχεις μικρά παιδιά μπορείς να βάλεις μέσα στα δικά σου παπούτσια τα δικά τους!

Δες επίσης: 6 Φανταστικοί καλοκαιρινοί προορισμοί στην Ελλάδα!

5. Τύλιξε τα ρούχα σου σε ρολό

ρούχα ρολαρισμένα βαλίτσα καπέλο χωρέσεις

Το ξέρω ότι θα σου φανεί περίεργο αλλά αντί να διπλώσεις τα ρούχα σου δημιουργώντας την κλασσική στοίβα, μπορείς να δημιουργήσεις ένα ρολό για κάθε ρούχο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να δημιουργήσεις ένα σφιχτό ρολό και να μην αφήσεις σχεδόν καθόλου χώρο μεταξύ των ρολών. Έτσι, τα ρούχα σου θα μείνουν σταθερά και δε θα ξεδιπλωθούν.

Δες επίσης: 7 Δημοφιλείς πόλεις του εξωτερικού που πρέπει να αποφύγεις το καλοκαίρι!

6. Χρησιμοποίησε θήκες γυαλιών

θήκη γυαλιών όζα ψαλιδάκι

Το είχες σκεφτεί ότι οι θήκες γυαλιών είναι μια καλή λύση για να αποθηκεύσεις μικροπράγματα; Έτσι λοιπόν μπορείς εκτός από τη θήκη που βάζεις τα γυαλιά σου να πάρεις μια επιπλέον στην οποία μπορείς να βάλεις χάπια, τσιμπιδάκια, hands-free ή οποιοδήποτε άλλο μικρό αντικείμενο χρειάζεσαι στο ταξίδι σου. Έτσι, θα τα έχεις όλα τακτοποιημένα σ’ένα προστατευμένο μέρος, χωρίς να χρειάζεται να τα έχεις χύμα στην τσάντα ή τη βαλίτσα σου.

Related Posts