γυναίκα με αυτοπεποίθηση που δεν ενοχλείται από πρώην

Τί να κάνεις αν τον ενοχλεί ακόμη η πρώην του!

by ediva

Όπως είναι λογικό, όλοι έχουμε ένα παρελθόν όσον αφορά τις σχέσεις. Άλλοι μεγαλύτερο, άλλοι μικρότερο. Συχνά είναι πιθανό τα πρόσωπα του παρελθόντος του συντρόφου σου να “επιστρέφουν” με κάποιο τρόπο στο προσκήνιο. Δες τί πρέπει να κάνεις αν τον ενοχλεί ακόμη η πρώην του.

Σε όλους μας έχει συμβεί η πρώην του συντρόφου μας να μη θέλει να καταλάβει ότι εκείνος προχώρησε σε μια νέα σχέση. Συνεχίζει να εκμεταλλεύεται αφορμές όπως γιορτές, γενέθλια ή εθνικές επετείους για να τον πάρει τηλέφωνο ή να στείλει μήνυμα στα social.

Ψυχραιμία! Είναι πολύ σημαντικό να διαχειριστείς σωστά την όλη φάση, για να μην τον χάσεις! Ακολούθησε τα βήματα που σου προτείνουμε, ώστε να διαφυλάξεις τη σχέση σου αλλά και την ψυχική σου ηρεμία!

1. Προσποιήσου ότι είσαι cool

γυναίκα με αυτοπεποίθηση που δεν ενοχλείται από πρώην

Ναι, καλά διάβασες! Ακόμη κι αν δεν είσαι άνετη, πρέπει να προσποιηθείς! Προσπάθησε να κρύψεις τις ακραίες αντιδράσεις όταν πάρεις πρέφα ότι του έστειλε η πρώην του. Μην ξεκινήσεις να κάνεις ερωτήσεις για το τί του γράφει, πώς περνούσαν μαζί, αν ήταν καλύτερη κλπ.

Δες επίσης: Τί να κάνεις αν σε ενοχλεί ο πρώην σου!

Οι άντρες κουράζονται από τις ακραίες και συνεχείς ζήλιες. Σε καμία περίπτωση μην του ζητήσεις να την μπλοκάρει στα social κλπ. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δείξεις ότι είσαι ανασφαλής. Σκοπός είναι να σεβαστεί από μόνος του τη σχέση σας και να θέσει τα σωστά όρια ο ίδιος!

2. Στόχευσε στη σχέση σας

ζευγάρι που δεν πτοείται από την πρώην του που τους ενοχλεί

Ο κύριος στόχος σου θα πρέπει να είναι πώς να δυναμώσεις και να ομορφύνεις τη δική σου σχέση με τον σύντροφό σου. Μη δηλητηριάζεις τις όμορφες στιγμές σας ξοδεύοντας χρόνο για να μιλάτε για την πρώην του. Ακόμη κι αν μάθεις για μήνυμα της πρώην, κάνε σαν να μην υπήρξε.

Δες επίσης: Πότε να στείλεις μήνυμα στον πρώην και πότε όχι!

Αν νιώθει ότι περνάει τέλεια μαζί σου και είναι ευτυχισμένος, θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν αντιθέτως του γκρινιάζεις και τον πρήζεις, πολύ πιθανό να μη σου εκμυστηρεύεται καν στο εξής ότι  η πρώην του τον ενοχλεί ακόμη, για να αποφύγει την έκρηξή σου.

3. Θέσε όρια

γυναίκα βάζει όρια στον σύντροφο για τη διαχείριση της πρώην του

Τα βήματα που σου προτείνω παραπάνω προϋποθέτουν ότι και ο σύντροφός σου είναι λογικός και διαχειρίζεται την κατάσταση με τον σωστό τρόπο. Δώσε λίγο χρόνο για να παρατηρήσεις τη δική του συμπεριφορά το διάστημα που τον ενοχλεί ακόμη η πρώην.

Δες επίσης: Πώς να επιτύχεις επανασύνδεση με τον πρώην!

Αν δεις ότι αυτός κρατά τις αποστάσεις που πρέπει απαντώντας της τυπικά, είμαστε εντάξει. Αν, αντιθέτως, δεις ότι δεν το χειρίζεται σωστά, τότε μίλα του. Εξήγησέ του πώς νιώθεις. Αν, παρά τη συζήτηση, δε σε σεβαστεί, θα πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο ότι καίγεται και εκείνος για την πρώην.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts