μπεζ λευκή ροζ λαμπάδες με διακοσμητικό

Όμορφες οικονομικές λαμπάδες από το Χαμόγελο του Παιδιού!

by ediva

Το Πάσχα πλησιάζει και ως σωστή νονά ή μαμά, πρέπει να προμηθευτείς τις λαμπάδες για την οικογένεια ή τα βαφτιστήρια. Αντί να αγοράζεις λαμπάδες από διάφορες γνωστές μάρκες, διαφοροποιήσου. Μπορείς φέτος να διαλέξεις κάποιες από τις όμορφες και οικονομικές λαμπάδες από το Χαμόγελο του παιδιού.

Οι συνθήκες και φέτος την άνοιξη είναι περίεργες. Δεν ξέρουμε αν θα κρατήσουμε λαμπάδες στην εκκλησία όπως παλιά. Όμως και για λόγους ψυχολογίας των παιδιών και για λόγους εθιμικούς, είναι καλό να προμηθευτούμε τις λαμπάδες μας.

Γιατί να μην κάνουμε ταυτόχρονα ένα καλό, ενισχύοντας το έργο που επιτελεί το Χαμόγελο του Παιδιού; Στην ιστοσελίδα τους www.hamogelo.gr μπορείς να βρεις πολλές οικονομικές λαμπάδες για αγόρια ή κορίτσια!

Δες επίσης: 8 Πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση σαλονιού το Πάσχα!

Σχέδια από χειροποίητες λαμπάδες από το Χαμόγελο του παιδιού!

Η γκάμα από την οποία μπορείς να διαλέξεις είναι πραγματικά τεράστια. Υπάρχει ποικιλία σε χρώματα, σχέδια αλλά και τιμές. Οι λαμπάδες αυτές φτιάχνονται με τη βοήθεια παιδιών αλλά και εθελοντών και έτσι αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Δες επίσης: Πώς να φτιάξεις εύκολα λαμπάδες και να βάψεις αυγά για το πάσχα!

Αν λοιπόν είσαι νονά ή αν θες να αγοράσεις για την οικογένειά σου, μπορείς να “περάσεις” και ένα μήνυμα στα μικρά σου παιδιά ή βαφτιστήρια. Δες κάποια από τα πιο αγαπημένα μας σχέδια παρακάτω:

Υπάρχουν σχέδια απλά με κάποια ζωγραφιά ή φιογκάκι πάνω. Υπάρχουν πιο εκλεπτυσμένες λαμπάδες με διακοσμητικά που μπορείς να κρατήσεις και μετά. Οι περισσότερες λαμπάδες από το Χαμόγελο του παιδιού είναι φτιαγμένες από αρωματικά κεριά!

λαμπάδες με ζωγραφιά και κορδέλα

λαμπάδες ροζ λευκή με ζωγραφιά

Αν θέλεις να φαίνεται ότι η λαμπάδα είναι για κορίτσι μπορείς να επιλέξεις έντονα ροζ χρώματα. Αν είναι για αγόρι, κάποια από τα μπλε μοτίβα!

Δες επίσης: 49 Ιδέες για διακόσμηση με πασχαλινά βάζα!

μπεζ λευκή ροζ λαμπάδες με διακοσμητικό

κόκκινη λαμπάδα γκρι μπλε Χαμόγελο του παιδιού

Οι οικονομικές λαμπάδες από το Χαμόγελο του παιδιού κυμαίνονται από 5 έως και 15 €, οπότε ταιριάζουν σε όλα τα πορτοφόλια. Είναι μια ευκαιρία και να βοηθήσεις στο έργο του σωματείου και να μάθεις το παιδί για το τί σημαίνει να βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη! Σκέψου το!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts