όμορφες ιδέες για ασυμμετρο καρέ - γυναικείο κούρεμα

Όμορφες ιδέες για ασύμμετρο καρέ

by ediva

Εάν το νέο έτος σου έχει γεννήσει την επιθυμία να κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου, τα μαλλιά είναι ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να κάνεις την αρχή. Οι τάσεις φέτος έχουν αναγάγει το καρέ σε top trend για τα μαλλιά και ένας από τους λιγότερο συνηθισμένους και πιο μοντέρνους τρόπους να το υιοθετήσεις είναι το ασύμμετρο καρέ.

Πρόκειται για ένα στυλ που ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών, από ίσια μέχρι κυματιστά και πολύ σγουρά, σίγουρα θα βρεις ένα κούρεμα κοντά στα δικά σου γούστα. Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου ή τα χαρακτηριστικά που θέλεις να τονίσεις, μπορείς να προσαρμόσεις τόσο το μήκος όσο και την γωνία. Εδώ θα βρεις διάφορες ιδέες για ασύμμετρα καρέ που σίγουρα θα σε βοηθήσουν να βρεις αυτό που ταιριάζει σε σένα.

Ιδέες για ασύμμετρα καρέ για να υιοθετήσεις την μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά φέτος

Ασύμμετρο καρέ με αφέλειες

ασύμμετρo ασημί καρέ με αφέλειες

κόκκινο ασύμμετρο καρέ με αφέλειες

μαύρο ασύμμετρο καρέ με αφέλειεςκοντό ασύμμετρο καρέ καστανό με αφέλειες

Εκτός από το ασύμμετρο καρέ, οι αφέλειες αλλά και οι πιο κοντές τούφες που φτάνουν μέχρι το ύψος των ματιών είναι επίσης μια από τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν το επόμενο διάστημα. Οι ανταύγειες ταιριάζουν τέλεια σε αυτό το στυλ κουρέματος καθώς δίνουν φως στο πρόσωπο και τονίζουν το βλέμμα. Ωστόσο, δείχνει εξίσου ωραία και στις μονόχρωμες επιλογές όπως το μαύρο και το κόκκινο.

Δες επίσης: 6 Υπέροχοι τρόποι να χτενίσεις τα καρέ μαλλιά σου

Ασύμμετρο καρέ με φράντζα

πυρόξανθο ασύμμετρο καρέ

ξανθό καρέ με σκούρα ρίζα

ανοιχτό καστανό ασύμμετρο καρέ με μπούκλες

μαύρο ασύμμετρο καρέ με φράντζα και μπούκλες

ξανθό ασύμμετρο καρέ σγουρό

Ένας εύκολος τρόπος να δοκιμάσεις το ασύμμετρο καρέ είναι κόβοντας μια μακριά φράντζα διαγώνια του προσώπου. Είναι ένα κούρεμα που σίγουρα θα δώσει όγκο στα μαλλιά σας και θα τονίσει τις γωνίες του προσώπου ενώ θα προσδώσει ξεχωριστό στυλ στην εμφάνισή σου. Το χτένισμα που σίγουρα ταιριάζει σε αυτό το κούρεμα είναι να κάνεις την φράντζα χαλαρές μπούκλες. Αλλά και η ίσια φράντζα προσδίδει μια αυστηρότητα στο χτένισμα για πιο επίσημες περιστάσεις.

Δες επίσης: Κομψές ιδέες για ένα μακρύ καρέ κούρεμα

Ασύμμετρο καρέ στο ύψος του λαιμού

μαύρο ίσιο ασύμμετρο καρέ

μαύρο ασύμμετρο καρέ με φράντζα

ξανθό ασύμμετρο καρέ με φράντζα

καστανό ασύμμετρο καρέ με μπούκλες

καστανό ίσιο ασύμμετρο καρέ

Ένας από τους πιο εκκεντρικούς τρόπους να δοκιμάσεις το ασύμμετρο καρέ φέτος είναι κρατώντας την μια πλευρά των μαλλιών πιο μακριά από την άλλη. Μάλιστα, είναι ένα κούρεμα που είχε υιοθετήσει και η Paris Hilton και πλέον έχει επιστρέψει στην μόδα. Δοκίμασέ το με κάθε χτένισμα αλλά και χρώμα μαλλιών και σίγουρα θα εντυπωσιάσεις.

Δες επίσης: 5 Καθημερινά χτενίσματα για σγουρά μαλλιά!

Μακρύ ασύμμετρο καρέ

καστανό ασύμμετρο καρέ

καστανό ασύμμετρο καρέ με ξανθιές ανταύγειες

όμπρε ασύμμετρο καρέ με μπούκλες

όμπρε μακρύ ασύμμετρο καρέ

Δες επίσης: 6 Κουρέματα και χτενίσματα που αδυνατίζουν το πρόσωπο!

Εάν έχεις μακριά μαλλιά και θες να κάνεις μια μικρότερη αλλαγή στα μαλλιά σου διαλέγοντας ανάμεσα από τις δεκάδες επιλογές για ασύμμετρα καρέ μπορείς να επιλέξεις ένα πιο μακρύ στυλ.  Πρόκειται για ένα μήκος που φτάνει μέχρι τους ώμους και σίγουρα είναι πιο εύκολο να το φροντίσεις από ό,τι τα πιο κοντά μαλλιά καθώς χρειάζονται λιγότερο χρόνο. Φώτισέ το με λίγες ανταύγειες και θα έχεις την αλλαγή που θες.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts