παραμύθια για παιδιά

5 Υπέροχα παραμύθια για παιδιά που πρέπει να διαβάσουν!

by ediva

Υπάρχουν κάποιες ιστορίες που χαιρόμαστε να λέμε στα παιδιά και για αυτό θα σου δείξω ποια είναι τα πιο ωραία παραμύθια για παιδιά κάθε ηλικίας, ώστε να μαθαίνουν να σκέφτονται με το σωστό τρόπο αλλά και να μην περιορίζουν την φαντασία τους.

Πανέμορφες ιστορίες με ηθικό δίδαγμα, καλογραμμένες που από την εμπειρία μου αγαπημένες από όλα τα παιδιά από ηλικίες 3+! Διάλεξε τα βιβλία που πιστεύεις ότι θα αρέσουν περισσότερο στο παιδί και χάρισε του μικρούς θησαυρούς που θα το μάθουν έννοιες που δεν γνώριζε, με τρόπο που θα του εξάπτει την φαντασία.

5 Παραμύθια για παιδιά που πρέπει να δεις!

 

1. Ο Φεγγαροσκεπαστής

ο φεγγαροσκεπαστης βιβλιο

Μια τρυφερή και πολύ όμορφη ιστορία που μας μαθαίνει πως με την βοήθεια των φίλων μας και των ανθρώπων που μας αγαπούν μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα! Ακόμα και να φτάσουμε ως το φεγγάρι, όπως ο μικρός Τιμολέων που ήρθε η σειρά του να γίνει ο καινούργιος φεγγαροσκεπαστής και να μας χαρίζει πανέμορφα μισοφέγγαρα κάθε βράδυ! (Αγόρασε το)

Μπορείς να δεις επίσης Γιατί είναι καλό να διαβάζεις παραμύθια στα παιδιά!

2. Ο ραφτάκος των λέξεων

ο ραφτάκος των λέξεων

Μια πολύ όμορφη ιστορία όπου μας μιλάει με τρυφερό τρόπο για έναν ραφτάκο που πάντα έραβε τα πιο ζεστά και δροσερά ρούχα με τον πιο δυνατό και τρυφερό τρόπο, με τις λέξεις. Ένα παραμύθι που μιλάει για τη δύναμη των λέξεων , για την αγάπη, για την ανθρώπινη επικοινωνία. Βρες το σε πολύ καλή τιμή εδώ.

3. Το δώρο της παπλωματούς

το δώρο της παπλωματούς

Μια υπέροχη ιστορία για μια παπλωματού που χαρίζει τα πιο όμορφα παπλώματα που έχεις δει σε άστεγους, φτωχούς και άπορους. Αρνείται να τα πουλήσει ακόμα και όταν της το ζητάει και ο ίδιος ο πρίγκηπας. Ένα όμορφο παραμύθι για τη χαρά της προσφοράς, της γενναιοδωρίας και της καλοσύνης. Μπορείς να το αγοράσεις εδώ.

Μπορείς να δεις ακόμα Τα 8 καλύτερα παιδικά βιβλία!

4. Ο Τριγωνοψαρούλης

ο τριγωνοψαρούλης

Μια τρυφερή ιστορία για την διαφορετικότητα, το θάρρος και την αγάπη. Ο τριγωνοψαρούλης είναι διαφορετικός από όλα τα άλλα ψαράκια και ήρθε η μέρα να πάει στο σχολείο, αλλά δεν ξέρει να διαβάζει και να γράφει,πέρα από τρίγωνα. Έτσι, το κορόιδευαν οι συμμαθητές του, μέχρι που ήρθε η στιγμή που απειλήθηκε το σχολείο του και με θάρρος ο τριγωνοψαρούλης έσωσε τους πάντες. Βρες το σε προσφορά εδώ.

5. Η μέρα που τα κραγιόνια τα παράτησαν

η μερα που τα κραγιονια τα παρατησαν

Μία αστεία, έξυπνη και πολύ όμορφη ιστορία για τα κραγιόνια που μια μέρα τα παράτησαν και έφυγαν. Έστειλαν από ένα γράμμα στον Ντάνκαν, το παιδί που τα είχε, ώστε να του εξηγήσουν τους λόγους που έφυγαν. Υπέροχο παραμύθι για παιδιά από 3 ετών που σίγουρα θα το αγαπήσουν. Αγόρασε το εδώ!

Μπορείς να δεις ακόμα Τα 10 καλύτερα παραμύθια του Ευγένιου Τριβιζά!

Τα υπέροχα αυτά παραμύθια για παιδιά, δεν πρέπει να λείπουν από καμία παιδική βιβλιοθήκη, καθώς εξάπτουν τη φαντασία με δημιουργικό τρόπο, περνώντας παράλληλα όμορφο νοήματα στο παιδί για τη φιλία, τη γενναιοδωρία τη διαφορετικότητα και την αγάπη.

Related Posts