zeugari flirtari

Πώς να πλησιάσεις αυτόν που σου αρέσει!

by ediva

Ξέρω γω, βάλε το ένα πόδι μπροστά στο άλλο, κάνε δύο βήματα και πλησίασε τον. Όχι, εντάξει, σίγουρα καταλαβαίνουμε το άγχος και τη νευρικότητα που σε πιάνει όταν κάποιος που σε ενδιαφέρει μπαίνει στο οπτικό σου πεδίο.

Όταν όμως καταφέρεις να κοντρολάρεις αυτό το αίσθημα, τα πράγματα είναι πολύ εύκολα. Και προφανώς υπάρχουν μια χαρά τρόποι για να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι, διότι όσο κι αν λέμε τους άντρες “κυνηγούς”, αν δεν τους δώσεις ένα σημάδι, δε θα μυρίσουν και τα νύχια τους!

Πώς να τον προσεγγίσεις!

1. Βλεμματική επαφή

flirt με τα μάτια

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης σου, λένε, και μπορούν να στείλουν τόσα μηνύματα, όσο όλο το σώμα μαζί! Βέβαια επειδή όσον αφορά το βλέμμα οι άντρες είναι στις αρχές λίγο ντουβάρια, έρευνες λένε ότι πρέπει να πιάσουν το (έντονο) βλέμμα σου τουλάχιστον τρεις φορές για να καταλάβουν ότι ενδιαφέρεσαι. Εσύ μη μασάς, όμως. Ξεκίνα από αυτό, και φυσικά μην τον κοιτάς σαν ξερολούκουμο, αλλά σαν κάποια που ξέρει τι θέλει και είναι στην πορεία για να το αποκτήσει.

2. Χαμογέλα χωρίς υπερβολές

glwssa tou swmatos flirt

Ναι, μη σκάσεις στα γέλια όμως. Ένα χαμόγελο απλό και γοητευτικό, αλλά κυρίως αυθεντικό θα του κλέψει την καρδιά. Συνδύασε το με το βλέμμα και φυσικά χωρίς να τον καρφώνεις ούτε να χαμογελάς όλη την ώρα γιατί θα καταντήσει σπαστικό. Ανά τακτά διαστήματα κοίταζε τον και μόλις πιάσει το βλέμμα σου χαμογέλασέ του. Τόσο απλό. Όλοι οι άντρες αγαπούν τις γυναίκες που συνδυάζουν το κεφάτο και το σέξι στοιχείο.

3. Έχε την κάλυψη της παρέας σου

flirt sto leoforio

Η αλήθεια είναι ότι καρφώνεσαι λιγότερο όταν περιτριγυρίζεσαι από την παρέα σου. Πολλά άτομα μαζί κάνουν την ατμόσφαιρα πιο χαλαρή και σίγουρα όταν δεν ξέρεις τι να πεις υπάρχει λύση. Εκτός αυτού όμως, η παρέα αποτελείται συνήθως από άτομα που ξέρεις καλά, ή που έστω δεν έχεις πρόβλημα να είσαι ο εαυτός σου μαζί τους. Έτσι, θα εξισορροπήσεις το οποιοδήποτε μπλοκάρισμα που νιώθεις εφόσον βλέπεις αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Δες επίσης: Τι σκέφτονται οι άντρες όταν βλέπουν μια γυναίκα!

4. Βρες κάτι κοινό

flirt

Συνήθως ξεκινάμε από τον τρόπο που γνωρίζεσαι με κάποιον, γιατί το γεγονός ότι γνωριστήκατε σημαίνει αν μη τι άλλο ότι έχετε τουλάχιστον έναν κοινό γνωστό. Μπορείτε να ξεκινήσετε συζήτηση από αυτό και όσο συζητάτε φρόντισε να προσαρμόσεις τη συζήτηση με τέτοιο τρόπο, ώστε να καταλάβεις πόσα κοινά έχει με σένα. Μην προσποιηθείς όμως πως σε ενδιαφέρει ένα θέμα που στην πραγματικότητα δε σε αγγίζει. Όσο πιο γοητευτική δείχνεις όταν μιλάς για κάτι που σου αρέσει, τόσο πιο “δήθεν” και ύποπτη φαίνεσαι όταν υποκρίνεσαι.

5. Μη δείξεις απελπισμένη

flirt στο πάρτυ

Οτιδήποτε κι αν κάνεις, μην είσαι υπερβολική και μην πέσεις με τα μούτρα. Δεν βρήκες δα και τον τελευταίο άντρα στη γη! Κράτα το επίπεδό σου και δείξε το ενδιαφέρον σου με τρόπο που δεν ξενερώνει, γιατί σε κανέναν άντρα δεν αρέσει αυτό. Δείξε σίγουρη για τον εαυτό σου και πως δεν εξαρτάσαι από τη δική του προσέγγιση. Αν δείξεις από την αρχή ότι δεν έχεις μάτια για άλλον, δεν θα του δώσεις την ευκαιρία να σε προσεγγίσει και θα χάσει το ενδιαφέρον του.

6. Να είσαι ο εαυτός σου

flirt

Μην αφήσεις τη νευρικότητα να σε καταβάλει και σίγουρα μην υιοθετήσεις κάποιον συγκεκριμένο “ρόλο” για να τον κατακτήσεις! Αν υποθέσουμε ότι τελικά δημιουργείτε σχέση, θα πρέπει να συνεχίσεις να παίζεις θέατρο και να μην αποκαλύψεις ποια είσαι στα αλήθεια αν θες να τον κρατήσεις. Το ψεύτικο αργά ή γρήγορα φαίνεται. Και στην τελική, τι αξία θα έχει αν κατακτήσεις κάποιον με τρόπο που δε σε εκφράζει. Για κανέναν δεν αξίζει να αλλάξεις, άρα να είσαι απλώς ο (καλύτερος) εαυτός σου!

Δες επίσης: 7 tips για να προσελκύσεις αυτόν που θες!

Μπορεί τώρα να σου φαίνονται βουνό, στην πράξη όμως δεν είναι τόσο δύσκολο! Just do it που λέμε και στο χωριό μου(!) και θα σου βγει. Ακόμα κι αν τελικά ο τύπος δεν ανταποδίδει το ενδιαφέρον, είναι απλώς ένας άντρας και υπάρχουν τόσοι άλλοι τριγύρω! Σημασία έχει να δρας με σιγουριά, αυτοπεποίθηση και το δικό σου, προσωπικό στυλ!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts