πράγματα καλή ενέργεια

5 Πράγματα που χρειάζεσαι στο σπίτι για καλή ενέργεια

by tzinav

Και ποια δε θα ήθελε ένα σπίτι γεμάτο θετική ενέργεια και καλοτυχία; Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για ένα σπίτι με καλό Feng Shui θα χρειαστείς μερικά συγκεκριμένα αντικείμενα για τη διακόσμηση. Με άλλα λόγια, υπάρχουν μερικά πράγματα που θα φέρουν καλή ενέργεια στο χώρο σου και ίσως να σε εμπνεύσουν να έχεις μια όμορφη χρονιά.

Θα έλεγες όχι σε λίγη έξτρα τύχη στη ζωή σου; Υπάρχουν διακοσμητικά που θεωρείται ότι φέρνουν καλοτυχία, υγεία, τύχη και ευημερία και που φυσικά είναι ιδιαίτερα όμορφα. Ανακάλυψε λοιπόν 5 πράγματα που χρειάζεσαι στο σπίτι για καλή ενέργεια!

5 Αντικείμενα που θα φέρουν καλή τύχη στο σπίτι!

 

1. Φυτά και λουλούδια

ορχιδέα τραπεζάκι σαλονιού

Τα κατάλληλα φυτά και λουλούδια μπορούν να αποτελέσουν τα απόλυτα τυχερά αντικείμενα για το σπίτι σου! Εκτός από το γεγονός ότι προσδίδουν χρώμα και στυλ σε ένα χώρο, καθαρίζουν τον αέρα και φυσικά βελτιώνουν τη διάθεση σου. Προϋπόθεση βέβαια είναι τα φυτά και τα λουλούδια να είναι σε καλή κατάσταση και να μην είναι μαραμένα. Μερικές από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι η ορχιδέα, το μπαμπού, η κρασούλα, η σανσεβιέρια και η παχύρα.

Δες επίσης: 5 Πανέμορφα φυτά που φέρνουν Θετική Ενέργεια!

2. Μπολ με φρούτα

φρούτα πάγκος

Τα φρούτα είναι σημαντικότερα για το Feng Shui από ότι μπορεί να φαντάζεσαι. Κάθε φρούτο έχει τη σημασία του για το Feng Shui. Για παράδειγμα, τα μήλα συνδέονται με την ειρήνη, τα σταφύλια με τον πλούτο και τα ρόδια με τη γονιμότητα. Ένα μπολ με φρούτα λοιπόν στον πάγκο της κουζίνας όχι μόνο θα ομορφύνει το δωμάτιο αλλά θα σου φέρει και καλοτυχία.

Δες επίσης: 5 Ιδέες διακόσμησης στο σπίτι για καλή τύχη

3. Επιδαπέδια λάμπα

επιδαπέδια λάμπα πολυθρόνα

Ένας καλοφωτισμένος χώρος είναι πολύ σημαντικός για θετική ενέργεια στο σπίτι. Επειδή λοιπόν οι περισσότεροι περιοριζόμαστε σε ένα απλό φωτιστικό οροφής καλό θα ήταν να επενδύσεις και σε συμπληρωματικά φωτιστικά όπως είναι μια επιδαπέδια λάμπα. Με τον τρόπο αυτό το σπίτι σου θα έχει καλύτερο φωτισμό και κατά συνέπεια καλύτερη ενέργεια.

Δες επίσης: 5 Κομψές ιδέες διακόσμησης για τον τοίχο του καθιστικού

4. Αρωματικό χώρου

αρωματικά sticks πράγματα καλή ενέργεια

Οι μυρωδιές και τα αρώματα είναι πολύ σημαντικά για το Feng Shui. Εξάλλου η αρωματοθεραπεία μπορεί να βελιτώσει την ψυχολογία σου. Ένα αρωματικό χώρου με μυρωδιά που σου αρέσει και σε ηρεμεί μπορεί με τη μια να βελτιώσει την ενέργεια του σπιτιού σου!

Δες επίσης: 5 Διακοσμητικά για ένα cozy σπίτι το χειμώνα

5. Καθρέφτης

στρογγυλός καθρέπτης βάζο πράγματα καλή ενέργεια

Ο καθρέφτης είναι ένα αντικείμενο που αν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να απογειώσει την ενέργεια ενός χώρου. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι ένας καθρέφτης πολλαπλασιάζει την αντανάκλαση σου. Κατά συνέπεια πρέπει να αντανακλά κάτι όμορφο. Για παράδειγμα, απέναντι από ένα παράθυρο είναι μια καλή θέση. Απόφυγε τους καθρέφτες στην κουζίνα ή επάνω από καναπέ ή κρεβάτι.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts