melaxrinos-antras-omorffos

7 Πράγματα που δεν βρίσκουν Seχy οι άντρες!

by ediva

Υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες, πιστεύοντας ότι έτσι θα προσελκύσουν τους άντρες, αλλά δυστυχώς συνήθως έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα!

Κάτι το οποίο μπορεί να φαίνεται πολύ θηλυκό και seχy σε εμάς, πολλές φορές φαντάζει πολύ αντιαισθητικό και ξενέρωτο στο μεγαλύτερο μέρος του αντρικού πληθυσμού.

Ποια είναι όμως αυτά που τους ξενερώνουν περισσότερο;

 

Δες επίσης: 6 Tips που κάνουν μια γυναίκα πιο ελκυστική στους άντρες!

 

Τι ξενερώνει και δεν αρέσει τους άντρες;

 

Να μιλάς σαν μωρό

Ίσως στην αρχή να είναι λίγο γλυκό και παιχνιδιάρικο, αλλά για λίγες στιγμές. Άλλο το seχy και άλλο το και καλά γλυκό. Αυτό που θέλει να σκέφτεται ο άντρας όταν σε βλέπει είναι το να βρίσκεται στο κρεβάτι με μια γυναίκα και όχι με ένα χαζοχαρούμενο μωρό.

Οι φωτογραφίες με duck lips

selfies fotografies

Κατά καιρούς βγαίνουν και νέα trends που αφορούν τις φωτογραφίες και τώρα ως γνωστόν έχουμε τις duck face selfies. Άλλο όμως να το δοκιμάσεις και εσύ 1-2 άντε και 3 φορές και άλλο αυτό το πράγμα συνέχεια με τα χείλια σουφρωμένα.

Και στην τελική σκέψου το και αλλιώς, πόσο ελκυστική μπορεί να θεωρηθεί μια πάπια που προσπαθείς και να της μοιάσεις; Γι’ αυτό προσοχή στις πόζες!

Να φοράς άβολα παπούτσια

Ναι μεν τους τρελαίνουν οι γυναίκες που φοράνε ψηλοτάκουνα, αλλά να μπορούν και να τα περπατήσουν και όχι να μοιάζουν με σπασμένο καράβι. Δεν είναι ανάγκη να φοράς 15ποντα και στα 7 μια χαρά εντύπωση θα του κάνεις, μιας και θα είσαι και εσύ πιο άνετη και δεν θα σκέφτεσαι συνέχεια ότι πονάς, ή μήπως πέσεις.

Να του μιλάς βρώμικα όπου και αν είστε

Υπάρχουν στιγμές που τους αρέσει όταν η γυναίκα παίρνει την πρωτοβουλία να τους μιλήσει βρώμικα και να μπει στο παιχνίδι τους, ακόμη και εκεί όμως θα πρέπει να υπάρχει μέτρο και ιδίως όταν δεν είστε οι δυο σας και στο σπίτι.

Ακόμη χειρότερα αν είστε σε δείπνο με την οικογένειά του μην σκέφτεσαι να τον προκαλέσεις, ούτε με τις κινήσεις σου.

Να φοράς glitter

glitter makigiaz ediva.gr

Δεν είναι ότι δεν τους αρέσει το θέαμα από το μακιγιάζ σου, αλλά ότι με ένα και μόνο σου φιλί θα είναι αναγκασμένοι να τριγυρίζουν με το glitter σου στα ρούχα και το πρόσωπο τους.

Εδώ αυτό εκνευρίζει πολλές φορές μέχρι και εμάς όταν λαμπυρίζουμε παντού, φαντάσου πως νιώθουν εκείνοι.

Να πίνεις για να εντυπωσιάσεις

Κανένας τους δεν έχει την απαίτηση να πίνεις τα ίδια με εκείνον ή την ίδια ποσότητα. Δεν είναι η ποσότητα του αλκοόλ που σε κάνει seχy αλλά ο τρόπος που κινείσαι μπροστά του.

Ακόμη και ένα ποτήρι κρασί να έχεις όλο το βράδυ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αντιθέτως σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να σε βλέπουν μεθυσμένη χωρίς να καταλαβαίνεις τι κάνεις.

Να κινείσαι σαν p*rn star

Μπορεί όταν είναι μόνοι τους και βλέπουν ταινίες “εκπαιδευτικού περιεχομένου” αυτές οι κινήσεις να τους φτιάχνει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουν να κάνεις και εσύ τα ίδια.

Ο σκοπός είναι να κρατάς το μυστήριο και να αφήνεσαι εκείνη την στιγμή, γιατί άλλο η ταινία και άλλο η πραγματικότητα. Άλλο να κλέψεις μερικά στοιχεία και άλλο να προσπαθείς να γίνεις κάποια άλλη, που δεν εκπέμπει ποτέ ρομαντισμό.

>> Δες όλα τα άρθρα από τις Σχέσεις!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts