Πώς θα μαγνητίσετε έναν άντρα;;;

by ediva-author

Υπάρχουν κάποιες κινήσεις οι οποίες μπορούν να εξάψουν απίστευτα τη φαντασία ενός άντρα και να πυροδοτήσουν τις αισθήσεις του.

Αναμφίβολα το εpωτικό παιχνίδι ιντριγκάρει εξίσου και τα δυο φύλα.

Αυτή τη φορά όμως θα επικεντρωθούμε στο αντρικό φύλο και στο ποιες είναι αυτές οι κινήσεις που κάθε γυναίκα μπορεί να κάνει και να αναστατώσει τον άντρα που έχει απέναντι της.

 

Διάβασε επίσης: Tips για ένα επιτυχημένο φλέρτ…

Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις, οι οποίες αποτελούν σταθερές αξίες για όλους τους άντρες εδώ και πάρα πολλά χρόνια, όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο. Παρακάτω είναι οι πιο σημαντικές:

  • Φροντίστε καθημερινά την εικόνα σας. Όσο πιο όμορφη και σeξυ είστε, τόσο πιο πολύ τραβάτε την προσοχή του άντρα σας. Δεν χρειάζεται να πείτε και πολλά, αφού η εικόνα σας μιλάει από μόνη της. 
  • Η μυρωδιά μιας γυναίκας παίζει επίσης, σημαντικό ρόλο. Επομένως περιποιηθείτε το σώμα σας και φορέστε μια κρέμα και ένα άρωμα που θα του πάρουν το μυαλό. 
  • Αιφνιδιάστε τον κάνοντας του μασάζ στο λαιμό και στη πλάτη την ώρα που εκείνος χαλαρώνει στον καναπέ. Η επαφή και μόνο θα τον διεγείρει απίστευτα.
  • Τα φιλιά. Όσο και να σας φαίνεται περίεργο με λίγα μόνο φιλιά μπορείτε να προκαλέσετε έναν άντρα. 
  • Τέλος, σκύψτε στο αφτί του και ψιθυρίστε του τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε να σας κάνει. Όσο πιο περιγραφική και προκλητική γίνεται τόσο το καλύτερο για εσάς.

>>Δες όλα τα άρθρα από τις Σχέσεις!

Related Posts