zeygari se estiatorio

10 Σημάδια για να καταλάβεις ότι θέλει να σε παντρευτεί!

by ediva

Από πολύ μικρή ηλικία οι περισσότερες γυναίκες ονειρευόμαστε αυτή την μαγική και μοναδική ημέρα του γάμου μας. Πολλές φορές όμως δεν μπορούμε να ψυχολογήσουμε τον σύντροφό μας και αναρωτιόμαστε αν μας βλέπει σοβαρά.

Υπάρχουν όμως κάποια σημάδια για να καταλάβεις ότι θέλει να σε παντρευτεί, χωρίς να τον ρωτήσεις ευθέως αν φοβάσαι να κάνεις μια τέτοιου είδους συζήτηση. Οι άντρες αντιδρούν λίγο περίεργα σ’ αυτό το θέμα και πολλές φορές από το φόβο του να χάσουμε αυτόν που αγαπάμε αφήνουμε τα πράγματα να κυλήσουν.

Η συμπεριφορά του και μόνο όμως μπορεί να σε κάνει να καταλάβεις ότι σκέφτεται ένα βήμα παραπέρα για αυτή τη σχέση και ότι θέλει να προχωρήσει μαζί σου σοβαρά, αρκεί να μην αγνοήσεις τα σημάδια και απλά να περιμένεις την πολυπόθητη πρόταση γάμου.

 

Πώς θα καταλάβω ότι θέλει να με παντρευτεί

 

1. Κάνει μελλοντικά σχέδια

agkalia

Ένας άντρας ποτέ δεν θα άνοιγε ένα θέμα συζήτησης με το οποίο νιώθει άβολα και δεν θέλει να συζητήσει. Όταν λοιπόν συζητά μαζί σου για το μέλλον και ανήκεις κι εσύ στα μελλοντικά του σχέδια τότε σίγουρα σε βλέπει σοβαρά και θέλει να ακούσει την άποψη σου ώστε να είστε και οι δύο ευτυχισμένοι στο μέλλον.

2. Σε προσκαλεί σε κάθε περίσταση

Φυσικά δεν εννοώ τον καφέ ή το ποτό με τους κολλητούς του, αλλά κάθε επίσημη κοινωνική εκδήλωση. Αν σε κάθε οικογενειακό κάλεσμα είσαι και εσύ μέσα στη λίστα σημαίνει πως σε υπολογίζει για τα καλά στη ζωή του και θέλει να γνωρίσεις και να αφομοιωθείς από την οικογένεια του.

3. Σε αγγίζει συνεχώς

zeugari

Μπορεί να νομίζεις ότι τα χάδια και η σωματική επαφή είναι γνωρίσματα του πρώτου καιρού, αλλά αυτό δεν ισχύει. Ένας άντρας που σε βλέπει σοβαρά θέλει να σε φροντίζει και να είναι τρυφερός μαζί σου, γι’ αυτό μπορεί να σε χαϊδέψει ακόμα και την ώρα που μαγειρεύεις ή να έρθει και να σου κάνει μασάζ όταν θα είσαι πάνω από ένα πάκο με χαρτιά και θα δουλεύεις.

4. Του λείπεις

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν άντρα που κρατά τις υποσχέσεις του. Όταν βρίσκει πάντα χρόνο για να σε δει και φροντίζει να υλοποιεί τα καθημερινά σχέδια που έχετε είναι πολύ σημαντικό και σίγουρα δείχνει ότι είσαι η προτεραιότητά του και ότι έχεις τον τέλειο σύντροφο.

5. Δεν έχει μάτια για άλλη

zeygari se estiatorio

Μπορεί να ακούγεται ουτοπικό και όλες να έχουμε επηρεαστεί από την άποψη που επικρατεί ότι δεν υπάρχει άντρας που θα ξενοκοιτάξει, αλλά όταν ο σύντροφός σου σε αγαπά και σε εκτιμά ακόμα και αν βρίσκεστε σε έναν χώρο γεμάτο από κόσμο δεν θα πάρει τα μάτια του από πάνω σου.

6. Θέλει να μείνετε μαζί

Για έναν άντρα το να συζήσει με μια γυναίκα δεν είναι απλή υπόθεση. Ξέρει ότι θα πρέπει να μπει σε κάποια καλούπια. Όταν όμως στο προτείνει και βλέπεις ότι το θέλει και δεν το λέει απλά για να μοιράζεστε τα έξοδα τότε αυτό είναι σίγουρα μια πρόβα γάμου και θα πρέπει να να βάλεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι σύντομα θα ψάχνεις για νυφικό.

7. Σου ανοίγεται

Όταν σου μιλάει για πράγματα που τον απασχολούν αυτό σημαίνει πως θέλει την άποψη σου και εσύ είσαι ο άνθρωπος που μπορεί να τον ηρεμήσει και να τον συμβουλεύσει σε μια δύσκολη κατάσταση. Αυτό είναι δείγμα του πόσο δεμένος είναι μαζί σου και να είσαι σίγουρη πως ένας άντρας δεν αφήνει μια γυναίκα που μπορεί να βάλει σε τάξη τις σκέψεις του και να του δώσει σωστές συμβουλές.

8. Δεν φεύγει στα δύσκολα

zeygari sth vroxh

Κάθε σχέση έχει τις καλές και τις δύσκολες στιγμές της. Όταν όμως υπάρχει αληθινή αγάπη και ο άντρας που έχεις δίπλα σου σκέφτεται σοβαρά για τη σχέση σας δεν θα φύγει με την πρώτη ευκαιρία, παρά θα μείνει εκεί και θα προσπαθήσει να βρει λύση σε κάθε σας πρόβλημα.

9. Δε σε χορταίνει

Όταν σε θέλει συνεχώς μαζί του και δεν βλέπει την ώρα να σε συναντήσει και να ζήσετε πράγματα μαζί σίγουρα αυτό είναι μια ένδειξη ότι θέλει να μοιραστεί και την ζωή του μαζί σου και μόλις είναι έτοιμος θα στο ζητήσει.

10. Έχει πει ότι θέλει να σε παντρευτεί

gamos

Ακόμα και αν το λέει πάνω στην πλάκα, όταν ένας άντρας ξεστομίζει κάτι τέτοιο σίγουρα το έχει σκεφτεί καλά και απλά θέλει να δει τις δικές σου αντιδράσεις. Φρόντισε να περάσεις το σωστό μήνυμα και να περάσετε τη σχέση σας στο επόμενο στάδιο. Για να αποφύγεις τυχόν λάθη δες εδώ τι πρέπει να κάνεις: 15 λάθη που κάνει μια γυναίκα όταν θέλει να δεσμευτεί!

Related Posts