5 Σημάδια για να καταλάβεις ότι ο σύντροφός σου κάτι κρύβει!

by ediva

Κάθε σχέση θέλει πολλή δουλειά και από τις δύο πλευρές για να λειτουργήσει και, φυσικά, σεβασμό και ειλικρίνεια. Πώς θα μπορέσεις να αντιληφθείς όμως αν ο φίλος σου λέει ψέματα; Συγκεντρώσαμε τα βασικά σημάδια που σου δίνουν να καταλάβεις ότι ο σύντροφός σου μάλλον κάτι κρύβει.

Προφανώς, ο στόχος δεν είναι να σε πάρουμε στον λαιμό μας. Δε σημαίνει ότι αν παρατηρήσεις να συμβαίνει ένα από αυτά τα σημάδια σίγουρα σε κοροϊδεύει. Είναι όμως ένα κουδουνάκι ανησυχίας που σου χτυπάει και πρέπει να έχεις λίγο παραπάνω τον νου σου στο εξής για να ανακαλύψεις αν και τί συμβαίνει! Αν ναι, ίσως πρέπει να χωρίσεις.

Ποια τα δείγματα ότι ο φίλος σου σε κοροϊδεύει!

 

1. Αντιδράει υπερβολικά

σημάδια κρύβει κάτι έντονες αντιδράσεις

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται, όπως λέει και η παροιμία. Αν λοιπόν με το που τολμήσεις να τον ρωτήσεις “πώς πέρασες στη δουλειά” ή “με ποιους βγήκατε για μπύρα μετά” αρχίζει και ωρύεται ότι του κάνεις ανάκριση, κάτι μάλλον δεν πάει καλά.

Συνήθως, όποιος έχει κάτι να κρύψει και έχει αγωνία μην τον ανακαλύψουν, έχει τη μύγα και…μυγιάζεται! Επειδή ακριβώς έχει τύψεις, προσπαθεί να αποφύγει τις ερωτήσεις δείχνοντας εκνευρισμό από τις -και καλά- ανακριτικές σου ερωτήσεις. Είναι ένα από τα συχνότερα σημάδια ότι ο σύντροφός σου μπορεί κάτι να σου κρύβει.

Δες επίσης: Πώς να καταλάβεις ότι είσαι με τον λάθος σύντροφο!

2. Γίνεται κρυψίνους

σημάδια ότι ο φίλος σου κρύβει κάτι ψέματα

Ενώ πάντα ήσασταν χαλαροί με τα κινητά και τους υπολογιστές σας στη σχέση σας, ξαφνικά παρατηρείς αλλαγές. Παρατηρείς ότι η μόνη συσκευή που χρησιμοποιεί και δεν έχει βάλει κωδικούς πρόσβασης είναι ο φούρνος μικροκυμάτων.

Κάποιος θα έλεγε ότι μπορεί να το έκανε για να προφυλαχθεί από τρίτους. Αν όμως μετά από μήνες ή χρόνια σχέσης ξαφνικά τώρα το θυμήθηκε, ή αν συνδυάζεται και με άλλες κινήσεις, όπως το να έχει ανάποδα το κινητό όταν είσαι δίπλα ή μόνιμα στο αθόρυβο κλπ, τότε ίσως είναι ύποπτο. Έχε τον νου σου μήπως ανήκει και αυτό στα σημάδια ότι ο σύντροφός σου κρύψει μυστικά!

Δες επίσης: Τί να κάνεις αν τον ενοχλεί ακόμη η πρώην του!

Πώς να καταλάβεις αν ο φίλος σου έχει μυστικά από σένα!

3. Γλώσσα σώματος

γλώσσα σώματος ψέματα

Αυτό είναι ίσως ένα από τα σημάδια για να δεις αν κάτι κρύβει ο σύντροφός σου, που συνδυάζεται με το πρώτο που αναφέραμε. Προσπάθησε να παρατηρήσεις τη γλώσσα σώματός του όταν τον ρωτάς πράγματα για τη μέρα του στη δουλειά ή για μια έξοδό του.

Αν δεις ότι είναι πολύ αόριστος και μονολεκτικός, ίσως πρέπει να θορυβηθείς. Παρατήρησε ταυτόχρονα αν σε κοιτάζει στα μάτια όταν περιγράφει, το πόσο εύκολα και γρήγορα μιλάει ή όχι κλπ. Όλα αυτά είναι πιθανοί τρόποι να καταλάβεις αν αγχώνεται και προσπαθεί να κρυφτεί!

4. Επίθεση

εκνευρισμένος άντρας επιτίθεται για να κρύψει ψέματα

Η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα, όπως λέει και ο λαός. Η φράση αυτή δε βγήκε τυχαία, καθώς έχει μεγάλη εφαρμογή στην πραγματική ζωή. Πράγματι, όταν κάποιος νιώθει εκτεθειμένος και ευάλωτος, προκειμένου να βγει από τη δύσκολη θέση είναι πιθανό να προσπαθήσει να αντεπιτεθεί.

Έτσι και στις σχέσεις. Αυτοί που συνήθως κρύβουν πράγματα ή κάνουν κουτσουκέλες, είναι πολύ πιο πιθανό να αρχίσουν να κατηγορούν το έτερον ήμισυ για διάφορα πράγματα ώστε να αποπροσανατολίσουν την άλλη πλευρά. Αν λοιπόν ξεκίνησε να σε κατηγορεί αδίκως και χωρίς αφορμή ότι τον απατάς, του κρύβεις μυστικά κλπ, μάλλον έχει λερωμένη τη φωλιά του!

Δες επίσης: 5 Βήματα για να του λείπεις και να μην είσαι δεδομένη!

5. Απόμακρος

ζευγάρι απόμακρο

Στη λίστα με τα σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σου ίσως κάτι να κρύβει είναι ο τρόπος που σε αντιμετωπίζει. Ειδικά αν είστε καιρό μαζί, θα έχεις μία βάση για το πώς σου φερόταν τόσο καιρό και πώς τώρα. Αν ξαφνικά έγινε πολύ απόμακρος και σε αποφεύγει αναίτια, ίσως κάτι συμβαίνει.

Φυσικά μπορείς να είναι τυχαίο ή να σχετίζεται με κάποιο άγχος στη δουλειά. Παρατήρησέ τον λίγο καιρό και θα καταλάβεις. Προτιμάει να βγαίνει μόνο με άλλους και σε αφήνει πάντα απ’ έξω; Αποφεύγει να περάσετε χρόνο μαζί; Σίγουρα αν τον ξέρεις θα καταλάβεις τη διαφορά!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts