10 Σημάδια πως ο σύντροφος σου σε απατά!

by ediva

Ωχ αυτήν η απιστία, ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μέσα σε ένα ζευγάρι! Ναι ναι, συμβαίνει και μάλιστα συχνά, πολύ συχνά. Αν, ενώ όλα είναι μια χαρά, εσύ φτάσεις σε σημείο να αναρωτηθείς για το αν ο σύντροφός σου σε απατά, συνήθως εδώ που τα λέμε, δεν πέφτεις έξω (εκτός κι αν μιλάμε για παθολογική ή ανεξήγητη ζήλεια, που αυτό είναι μία άλλη ιστορία).

Τα δείγματα μπορεί να διαφέρουν φυσικά από σχέση σε σχέση, παρόλα αυτά όμως, υπάρχουν κάποια κοινά σημάδια που μπορείς να τσεκάρεις σε περίπτωση που σου έχουν μπει ψύλλοι στ’ αυτιά!

10 σημάδια που δείχνουν ότι σε απατά!

 

1. Αρχίζει προσέχει την εμφάνισή του.

ζευγάρι φοράει άσπρα πουκάμισα

Αν ο αγαπημένος σου, εκεί που δεν έδινε ιδιαίτερη σημασία στο τι θα φορέσει ή πως μυρίζει, ξαφνικά λούζεται με κολόνια και προσέχει κάθε λεπτομέρεια στην εμφάνισή του, τότε ίσως κάτι να συμβαίνει. Ειδικά αν σε κοινές εμφανίσεις μαζί σου δεν ενδιαφέρεται για το πώς δείχνει, αλλά όταν βγαίνει μόνος είναι “σινιέ-πενιέ”, όσο να ‘ναι, είναι κάπως περίεργο!

Δες επίσης: 5 ενδείξεις για να καταλάβεις ότι κάποιος σου λέει ψέματα!

2. Συμπεριφέρεται με μυστικοπάθεια.

άντρας κρύβει το κινητό του

Όσοι έχουν να κρύψουν κάτι χρησιμοποιούν το κινητό και τον υπολογιστή τους περισσότερο από πριν και μάλιστα τα φυλάνε σαν κόρη οφθαλμού. Αν ξαφνικά ο καλός σου έχει βάλει κωδικό στο laptop του ή διαγράφει το ιστορικό και τα μηνύματά του, σίγουρα θα έχει κάτι να κρύψει. Ένα άλλο δείγμα είναι το να παίρνει παντού μαζί το κινητό του, να έχει γίνει η προέκταση του χεριού του και φυσικά να μην το αφήνει ποτέ χωρίς να είναι παρών εκεί και ο ίδιος.

3. Δεν είναι πάντα διαθέσιμος όταν τον ψάχνεις.

ζευγάρι στον καναπέ κάθονται θυμωμένοι

Τον παίρνεις τηλέφωνο, του στέλνεις μηνύματα κι εκείνος τίποτα, “άκρα του τάφου σιωπή”! Φυσικά μετά έρχεται κάποια δικαιολογία του τύπου ” ήμουν σε meeting, οδηγούσα, δεν είχα σήμα, μπαταρία ” και όλα αυτά τα ωραία, τα γνωστά. Για να είμαστε και δίκαιοι, βέβαια, όλα αυτά είναι πιθανόν να συμβούν και να μην τρέχει κάτι, όμως αν είναι περίεργη η ώρα και δεν απαντάει και η δικαιολογία σου φανεί κάπως ύποπτη, ίσως να μην είναι και τόσο αθώος ο κατηγορούμενος!

4. Αλλάζει ή μειώνεται σημαντικά η μεταξύ σας επαφή.

γυναίκα γυρίζει την πλάτη της στον άντρα

Το να δοκιμάζεις στο κρεβάτι με το σύντροφό σου καινούρια πράγματα είναι κάτι θεμιτό και μπορεί να ανανεώσει σημαντικά τη σχέση σου. Όμως, επειδή εδώ μιλάμε για απιστία, αν μέχρι τώρα -και για μεγάλο χρονικό διάστημα- δεν υπήρχε κάποια αλλαγή σε αυτόν τον τομέα και ξαφνικά είτε γίνεται σπανίως είτε σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό ή ακόμη το άλλο σου μισό ξαφνικά θέλει να δοκιμάσετε κάτι καινούριο, ίσως και να κρύβει κάτι από πίσω.

Δες επίσης:  Γιατί οι γυναίκες διαλέγουμε λάθος συντρόφους!

5. Σε κατηγορεί για τα πάντα.

ζευγάρι που μαλώνει

Συνήθως, όσοι απιστούν τείνουν να κατηγορούν το έτερον ήμισυ για ό,τι συμβαίνει μέσα στη σχέση. Αν σε κατηγορεί πως έχεις αλλάξει, πως δεν προσέχεις την εμφάνισή σου, πως δεν είσαι αρκετά “περιπετειώδης” στο κρεβάτι και γενικώς δεν τον φροντίζεις όπως θα ήθελε, κάτι δεν πάει καλά. Αν ξεσπά χωρίς λόγο για όλα, χωρίς να αναλαμβάνει ο ίδιος κάποια ευθύνη για τυχόν μεταξύ σας προβλήματα, δεν είναι και τόσο λογικό, δε νομίζεις;

6. Αλλάζει τη ρουτίνα του.

άντρας κάθεται απογοητευμένος στο κρεβάτι

Εκεί που δεν δούλευε ποτέ μέχρι αργά και ήξερες πάνω κάτω το πρόγραμμα του, ξαφνικά χρειάζεται να μείνει περισσότερο στο γραφείο ή να κάνει κάποιο ταξίδι. Και ακολουθούν πάλι δικαιολογίες παρόμοιες με κάποιες που προανέφερα, όπως η μπαταρία του κινητού, το χαλασμένο λάστιχο του αυτοκινήτου και πολλές άλλες που καθυστερούν την επιστροφή του στο σπίτι.

7. Οι φίλοι σας νιώθουν άβολα.

ζευγάρι στο κρεβάτι χώρια

Τις περισσότερες φορές, ο άμεσα ενδιαφερόμενος τα μαθαίνει στο τέλος. Μήπως οι φίλοι σάς αποφεύγουν ή νιώθουν κάπως περίεργα όταν σας συναντάνε; Αν μιλάμε για απιστία, αρκετοί γύρω μας γνωρίζουν την αλήθεια καιρό πριν το ανακαλύψουμε εμείς οι ίδιοι. Έτσι, η αλλαγή συμπεριφοράς και στον περίγυρό μας θα μπορούσε να είναι ένα ακόμη δείγμα!

Δες επίσης: Πώς να τον ξανακερδίσεις μετά από ένα μεγάλο τσακωμό!

8. Ανεξήγητα έξοδα.

γυναίκα κάθεται στεναχωρημένη

Ξοδεύει πολλά χρήματα ο καλός σου και όταν τον ρωτάς πού τα ξόδεψε η απάντησή του δε σε καλύπτει και σε βάζει σε υποψίες; Όταν, έτσι ξαφνικά, τα έξοδά του μεγαλώνουν και μάλιστα σε περίεργα μέρη, πόσο αθώο μπορεί να είναι; Η απιστία και τα χρήματα πάνε κάπως μαζί, καθώς, ο κύριος που απατά κάνει δώρα, κλείνει ξενοδοχεία, ταξιδεύει – όλα αυτά απαιτούν κάποια έξοδα, πολλά για την ακρίβεια!

9. Έχει χαθεί η συναισθηματική οικειότητα μεταξύ σας.

ζευγάρι πίνει καφέ χώρια

Με το πέρασμα του χρόνου το αρχικό πάθος και ο έρωτας στη σχέση μετατρέπεται σε αγάπη και συναισθηματική οικειότητα. Αν αυτό το συναίσθημα, που κρατά μία σχέση ενωμένη, αρχίζει και χάνεται, δεν είναι και τόσο καλό σημάδι. Πρόσεξε αν ο σύντροφός σου δε μοιράζεται πλέον μαζί σου τις σκέψεις και τις επιθυμίες του και δεν υπάρχει μεταξύ σας εμπιστοσύνη. Όλα αυτά δείχνουν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας.

10. Αρνείται ότι σε απατά.

γυναίκα κρατάει κόκκινο εσώρουχο

Αν στην ερώτηση του αν σε απατά, ο αγαπημένος σου απαντήσει ειλικρινά και με θάρρος σου πει “ναι”, τότε τουλάχιστον εκτίμησε την ειλικρίνειά του! Πρόκειται μάλλον για κάποιο είδος υπό εξαφάνιση, καθώς η πλειονότητα των αντρών που απιστούν στη σχέση τους το αρνούνται κατηγορηματικά. Πιθανή συμπεριφορά είναι να αλλάξει θέμα και μάλιστα να σου “την πει” που σκέφτηκες κάτι τέτοιο!

Δες επίσης: 5 Τρόποι για να χωρίσεις χωρίς δράματα και κλάματα!

Υ.Γ. Μπορεί ο σύντροφός σου να δείξει κάποια ή ακόμη και όλα αυτά τα σημάδια και να μην είναι άπιστος. Ίσως απλά να είναι ένα καμπανάκι πως στη σχέση σας κάτι δεν πάει καλά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως έφτασε στην πράξη της απιστίας. Επίσης, πιθανόν να συμβαίνει και το αντίθετο, δηλαδή να μην παρουσιάζει κανένα από τα παραπάνω σημάδια και όμως, να σε απατά! Κάθε σχέση είναι διαφορετική και ακόμη και αν ανακαλύψεις κάποια απιστία του συντρόφου σου, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, όλα λύνονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts