πώς να χωρίσεις χωρίς δράματα

5 Τρόποι για να χωρίσεις χωρίς δράματα και κλάματα!

by ediva

Η αρχή της σχέσης είναι πάρα πολύ όμορφο πράγμα. Ό,τι σου συμβαίνει το αντιμετωπίζεις με μία ρομαντική προσέγγιση, ωστόσο, καθώς εξελίσσεται η σχέση και περνάει ο καιρός τα πράγματα αλλάζουν. Σταματάς να τα βλέπεις όλα ρόδινα. Το συναίσθημα χάνεται και αρχίζεις να αναζητάς κάτι που να σου ταιριάζει περισσότερο.

Πώς όμως του το λες; Πώς να τον κάνεις να συνειδητοποιήσει ότι όλα τα ωραία κάποτε έρχονται στο τέλος τους; Ένας χωρισμός είναι πολύ δύσκολο πράγμα, ειδικά εάν δεν έχει καταλάβει και αυτός τι τον περιμένει! Για να σε βοηθήσω λοιπόν, συγκέντρωσα 5 τρόπους να χωρίσεις χωρίς δράματα, κλάματα και πισωγυρίσματα!

Πώς να χωρίσεις χωρίς κλάματα!

 

Κατά πρόσωπο!

πώς να χωρίσεις χωρίς δράματα

Πες του το κατά πρόσωπο. Προετοιμάσου. Κανόνισε να βγείτε σε ένα ήσυχο μέρος όπου όμως δεν συχνάζουν φίλοι και γνωστοί. Πιείτε ένα ποτό, πάρε μία βαθιά ανάσα και πες του όσα νιώθεις. Πες του ότι νομίζεις πως η σχέση σας δεν προχωράει καλά, ότι έχεις άλλα ενδιαφέροντα, ότι δεν σε ενδιαφέρει μία σχέση πλέον γιατί θέλεις να σπουδάσεις, να δουλέψεις, ή τέλος πάντων να επικεντρωθείς αλλού! Απάντησε στις ερωτήσεις του αλλά εάν επιλέξεις αυτόν τον τρόπο, πρέπει να είσαι σίγουρη για την απόφασή σου και να μην αλλάξεις γνώμη!

Δες επίσης: Πού Πηγαίνει Αυτή η Βαλίτσα; 5 Μυστικά για μια Υγιή και Σοβαρή Σχέση!

Χωρίς πολλές εξηγήσεις!

γυναίκα άντρας χωρισμός

Ο δεύτερος τρόπος είναι για εσένα που είσαι αποφασισμένη. Μίλησέ του και πες του πως χωρίζετε αλλά μην δώσεις πολλές εξηγήσεις. Οι πολλές εξηγήσεις, άλλωστε, φέρνουν και πολλές κουβέντες, αντιδράσεις, γκρίνιες. Πες του την απόφασή σου και φύγε ώστε να αποφύγεις και εσύ τα προαναφερθέντα. Σε αυτή τη περίπτωση, μην απαντήσεις σε καμία ερώτησή του γιατί αλλιώς θα πιστέψει ότι μπορεί να σου αλλάξει γνώμη!

Δες επίσης: 5 Λόγοι που δε μπορείς να ξεπεράσεις τον πρώην σου!

Να χωρίσεις με μήνυμα!

να χωρίσεις με μήνυμα

Άλλος τρόπος που όμως ταιριάζει σε σχέσεις βραχυπρόθεσμες, είναι με μήνυμα. Ναι, πράγματι, δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος από ηθικής απόψεως. Ωστόσο, στέλνεις ένα όχι και τόσο σύντομο μήνυμα, που εξηγείς τους λόγους και τελείωσες! Δεν είναι κομψός, ούτε τίμιος τρόπος, αλλά έτσι αποφεύγεις τη συναισθηματική φόρτιση και τυχόν προσπάθειά του να σε μεταπείσει.

Δες επίσης: Πως έφυγα από μια τοξική σχέση!

Με εξαφάνιση!

χωρισμός χωρίς να μαλώσεις και να κλάψεις

Ο τέταρτος τρόπος να χωρίσεις χωρίς κλάματα και φασαρίες είναι να εξαφανιστείς. Ο τρόπος αυτός είναι ο πιο σύγχρονος. Δεν στέλνεις μηνύματα, δεν απαντάς στα δικά του, δεν απαντάς σε τηλέφωνα, χάνεσαι από τα στέκια, κλείνεσαι για λίγο σπίτι και δεν του ανοίγεις αν έρθει από εκεί. Σε λίγες μέρες θα το καταλάβει και εσύ δεν θα έχεις περάσει καμία ένταση και δεν θα χρειαστεί να πεις τίποτα!

Δες επίσης: Οι 4 συμπεριφορές σε μια σχέση που χρειάζονται δεύτερη ματιά! 

Ρίξ’τα σε σένα!

ζευγάρι πώς να χωρίσεις

Ενδιάμεσος τρόπος για να χωρίσεις χωρίς πολλά, πολλά είναι να τα ρίξεις σε εσένα. Ναι, ναι το γνωστό «It’s not you, it’s me!». Πες, λοιπόν, ότι κάτι σε έπιασε και δεν ξέρεις τι σου φταίει, ότι δεν θέλεις να βλέπεις κανέναν, ότι είναι πολύ καλός για σένα, ότι η σχέση σε πνίγει και θέλεις να τη διακόψεις για να βρεις τον εαυτό σου!

Δες επίσης: Αν έχεις αυτά τα 8 χαρακτηριστικά, μπορεί να καταλήξεις σε μια ανθυγιεινή σχέση!

Οι παραπάνω τρόποι είναι μερικοί για να διαλέξεις ώστε ο χωρισμός να είναι ανώδυνος για σένα. Για εκείνον συγγνώμη, αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts