άντρας γυναίκα γελάνε αγκαλιάζονται

Γιατί οι γυναίκες διαλέγουμε λάθος συντρόφους!

by tzinav

Ένα συχνό παράπονο των γυναικών είναι ότι πέφτουν επάνω στα λάθος άτομα. Κι όταν λέμε λάθος άτομα εννοούμε εκείνα που δεν μπορούν να εκπληρώσουν τα θέλω τους και να δημιουργήσουν μια υγιή, μακροχρόνια σχέση. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν είναι τυχαίο αφού υπάρχουν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες επιλέγουν λάθος συντρόφους στη ζωή τους.

Πράγματι, πίσω από τις λάθος επιλογές συχνά κρύβονται τα ένστικτα μας που μας ωθούν στο λάθος δρόμο. Δες λοιπόν γιατί οι γυναίκες διαλέγουν λάθος συντρόφους και στερούν από τον εαυτό τους την πραγματική ευτυχία!

3 Λόγοι που οι γυναίκες διαλέγουν λάθος άντρες!

 

1. Σωματική έλξη

ζευγάρι αγκαλιά στο κρεβάτι

Πολλές φορές μπορεί να έχουμε επίγνωση ότι το άτομο που μας αρέσει δεν είναι κατάλληλο για εμάς αλλά να μη μπορούμε να αντισταθούμε γιατί υπάρχει έντονη σωματική έλξη. Πράγματι, ένα άντρας με εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση μπορεί να μας κάνει να πάρουμε το μυαλό μας από αυτό που πραγματικά επιζητάμε και να μας παρασύρει εξαιτίας της σωματικής χημείας που υπάρχει. Το πρόβλημα όμως είναι ότι οι πολύ ωραίοι άντρες συχνά δεν επιλέγουν τις σταθερές, μονογαμικές σχέσεις. Για το λόγο αυτό, αν αναζητάς κάτι τέτοιο ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις τους άντρες που σε ελκύουν.

Δες επίσης: Σημάδια για να καταλάβεις πότε η σχέση είναι σοβαρή!

2. Γοητευτική φωνή

άντρας κρατάει γυναίκα κεφάλι γυναίκες λάθος συντρόφους

Μια γοητευτική αντρική φωνή μπορεί να λειτουργήσει σαν μαγνήτης για τις γυναίκες. Εξάλλου, οι βαθιές αρρενωπές χροιές συνδέονται και με υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης. Και πάλι όμως, οι άντρες που έχουν μια φωνή που μπορεί να κάνει μια γυναίκα να λιώσει δεν ενδείκνυνται για μονογαμικές σχέσεις, αφού οι πειρασμοί που έχουν είναι πολλοί. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν αποτελεί κανόνα, αλλά αν θέλεις ένα σύντροφο σταθερό και ακέραιο ίσως δεν πρέπει να παρασύρεσαι απλά από μια αρρενωπή φωνή.

Δες επίσης: 5 Μυστικά για μια υγιή και πετυχημένη σχέση!

3. Άντρες που είναι σε σχέση

ζευγάρι αγκαλιά κορίτσι κρατιέται χέρι τρίτο πρόσωπο

Μπορεί να ακούγεται παράδοξο αλλά μερικές γυναίκες ελκύονται από άντρες που βρίσκονται ήδη σε σχέση με κάποια άλλη. Κάτι τέτοιο βέβαια έχει μια λογική αφού οι άντρες που βρίσκονται ήδη σε σχέση σίγουρα έχουν κάποια «επιθυμητά» χαρακτηριστικά. Ωστόσο, είναι κάτι που πρέπει να αποφύγεις, αφενός γιατί δεν είναι ωραίο να είσαι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση και αφετέρου γιατί αν το συγκεκριμένο άτομο αφήσει την κοπέλα του για εσένα μπορεί στο μέλλον να γίνεις εσύ αποδέκτης μια τέτοιας συμπεριφοράς. Απόκτησε λοιπόν εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και προτίμησε άτομα που ταιριάζουν στα δικά σου «θέλω».

Δες επίσης: Γιατί κάποιες γυναίκες κάνουν σχέση με παντρεμένο;

Πώς να βρεις το σωστό σύντροφο

άντρας γυναίκα γελάνε αγκαλιάζονται

Αν λοιπόν οι μέχρι τώρα επιλογές σου δεν ήταν σωστές ίσως ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσεις τα κριτήρια σου. Αντί λοιπόν να παρασύρεσαι από μια όμορφη εμφάνιση επικεντρώσου σε πιο ουσιώδη στοιχεία. Έτσι, ο σεβασμός, η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια αποτελούν στοιχεία χαρακτήρα που συνδέονται με άτομα κατάλληλα για σοβαρή σχέση. Γι’ αυτό αναζήτησε τα στον επόμενο σύντροφο σου αν θέλεις μια πετυχημένη σχέση.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts