σχεση με παντρεμενο - απιστος ανδρας

Γιατί κάποιες γυναίκες κάνουν σχέση με παντρεμένο;

by tzinav

Η σχέση με παντρεμένο είναι κάτι που όσες δεν έχουμε εμπλακεί ποτέ δε μπορούμε να το καταλάβουμε. Η ψυχολογία εξάλλου των γυναικών που επιλέγουν μια τέτοια κατάσταση  είναι περίπλοκη. Αυτό που απορούμε όλοι οι υπόλοιποι λοιπόν είναι: γιατί μερικές γυναίκες ξεκινούν μια σχέση με παντρεμένο όταν η αποτυχία είναι σχεδόν σίγουρη;

Πράγματι, οι σχέσεις με παντρεμένους είναι κάτι που συμβαίνει συχνά γύρω μας και γι’ αυτό αξίζει να δούμε τις αιτίες πίσω από αυτό. Δες λοιπόν γιατί κάποιες γυναίκες κάνουν σχέση με παντρεμένο;

Οι Λόγοι που οι γυναίκες κάνουν σχέση με δεσμευμένους!

 

1. Έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση

ξανθιά γυναίκα κρύβει πρόσωπο

Δες επίσης: Ξέρεις πως είσαι εξωτερικά στην πραγματικότητα;

Μια γυναίκα που το έχει σύστημα να εμπλέκεται με παντρεμένους άντρες είναι πολύ πιθανό να έχει σοβαρά θέματα αυτοπεποίθησης. Έτσι, μια τέτοια γυναίκα αισθάνεται ότι δεν της αξίζει μια φυσιολογική, μονογαμική σχέση που θα της δίνει όλα όσα έχει ανάγκη. Για το λόγο αυτό κάνει σχέσεις από τις οποίες είναι σίγουρο ότι θα πληγωθεί και ότι δε θα πάρει την συναισθηματική ασφάλεια που έχει ανάγκη.

Δες επίσης: Τι έμαθα από τη σχέση μου με παντρεμένο!

2. Έχουν οιδιπόδειο σύμπλεγμα

κοριτσάκι κρατάει χέρι μπαμπά σχέση παντρεμένο

Το οιδιπόδειο σύμπλεγμα είναι κάτι που έχουν πολλά άτομα και μπορεί να είναι η αιτία που μια γυναίκα επιλέγει τους παντρεμένους άντρες. Οι εpωτικές επιλογές της γυναίκας αυτής μπορεί να βασίζονται στο πρότυπο του πατέρα της. Αυτό σημαίνει ότι πιθανόν να την ελκύει ένας μεγαλύτερος σε ηλικία, προστατευτικός πατέρας. Στο προφίλ αυτό ταιριάζει ένας οικογενειάρχης, επομένως ίσως αυτός να είναι ο λόγος που επιλέγει να συνάψει σχέσεις με έναν τέτοιο άντρα. Βέβαια, οι εμπειρίες της παιδικής ηλικίας είναι σημαντικές στη διαμόρφωση των εpωτικών επιλογών αλλά δεν είναι μονόδρομος!

Δες επίσης: 5 Μαθήματα ζωής που οι άνθρωποι μαθαίνουμε πολύ αργά!

3. Θεωρούν ότι είναι η εξαίρεση

ζευγάρι αγκαλιά άλλη γυναίκα κρατάει χέρι άντρα

Οι γυναίκες που ξεκινούν μια σχέση με έναν παντρεμένο συνήθως έχουν την ελπίδα ότι ο άνθρωπος αυτός θα χωρίσει κάποια στιγμή με τη γυναίκα του και έτσι θα έχουν μια κανονική, υγιή σχέση. Ακόμα, πιστεύουν ότι είναι οι μοναδικές με τις οποίες ο συγκεκριμένος άντρας σύναψε μια εξωσυζυγική σχέση και έτσι αποτελούν κάτι ιδιαίτερο, μια εξαίρεση. Βάσει πιθανοτήτων όμως, ένας άντρας που απατά τη γυναίκα του το κάνει με περισσότερες από μια γυναίκες. Επίσης, είναι πολύ σπάνιο να χωρίσει τη γυναίκα του για το τρίτο πρόσωπο.

Δες επίσης: 5 Ενδείξεις ότι υπάρχει συμπαντική σύνδεση με ένα άτομο!

4. Τους εξιτάρει η κατάσταση

ζευγάρι αγκαλιά φιλί σχέση παντρεμένο

Το ξέρουμε ότι το απαγορευμένο είναι αφροδισιακό. Στη σκέψη αυτή λοιπόν πολλές γυναίκες δε μπορούν να αντισταθούν και χάνουν τον αυτοέλεγχο τους. Έτσι, επιλέγουν να γίνουν το τρίτο πρόσωπο σε ένα γάμο για την ένταση και την αδρεναλίνη που τους προκαλεί αυτή η σχέση.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts