7 Σημάδια ότι έχει εξωσυζυγική σχέση!

by ediva
zevgari plati me plati

Όλες οι σχέσεις έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Τι συμβαίνει όταν υποψιάζεσαι ότι ο σύντροφος σου έχει εξωσυζυγική σχέση. Σίγουρα θυμώνεις, απογοητεύεσαι, σκέφτεσαι πως μπορεί να έχει συμβεί κάτι τέτοιο και αν όντως έχει συμβεί πως θα βρεις σημάδια ότι έχει εξωσυζυγική σχέση. Η αλήθεια είναι ότι εάν ο σύντροφος σου σε απατά όλο και κάπου θα προδίδεται.

Ένα μήνυμα, μια αμηχανία, μια υπερβολική ένδειξη αγάπης ή αδιαφορίας; Ό,τι και αν είναι σίγουρα θα περάσει από το ραντάρ σου μιας και η συμπεριφορά του θα είναι ασυνήθιστη από ότι συνήθως. Ξέρω ότι είναι πολύ πληγωτικό όταν συνειδητοποιήσεις ότι σε απατά, πίστεψε με, όμως, κάπου μέσα του θέλει να τον αποκαλύψεις για να γλιτώσει τον κόπο να στο πει. Ίσως για αυτό άλλωστε να τον προδίδει και η συμπεριφορά του.

Πως να καταλάβεις αν σε απατά!

 

Οι επιδόσεις του στο κρεβάτι έχουν αλλάξει

zevgari sto krevati

Υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Ή που θα θέλει να κάνετε seχ σαν τα κουνέλια, ή που δε θα έχει όρεξη ούτε για ένα γρήγορο. Εάν ο σύντροφος σου έχει εξωσυζυγική σχέση τα συναισθήματα του αρχικά θα διχάζονται. Για αυτό και η υπερβολική όρεξη μπορεί να προκύπτει από τύψεις επειδή σε απατά. Αντίστοιχα η απώλεια διάθεσης για seχ σημαίνει ότι έχει επενδύσει πολύ συναισθηματικά στη νέα του σχέση και πλέον δε θέλει να κάνετε seχ.

Δες επίσης: 6 Λόγοι να κάνεις ξεκαθάρισμα στα προσωπικά σου!

Είναι απόμακρος

zevgari plati me plati

Λογικό και επόμενο είναι όταν μας δίνει κάποιος σημασία και είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος τους, να ασχολούμαστε και εμείς αποκλειστικά με αυτό το άτομο. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και όταν σε απατά. Το ενδιαφέρον του και τα συναισθήματα του έχουν στραφεί προς ένα άλλο πρόσωπο και για αυτό μαζί σου είναι κρύος και απόμακρος.

Δες επίσης: 20 Σημάδια ότι η σχέση σου χρειάζεται ψυχολόγο!

Είναι διαφορετικός μαζί σου

Μια γενική φράση που μπορεί να περιλαμβάνει τα πάντα. Μπορεί να σου εκφράζει μια διαρκή δυσαρέσκεια για τον τρόπο που μιλάς, ότι τον κριτικάρεις διαρκώς και ότι παντού βλέπεις προβλήματα ενώ δεν υπάρχουν. Θα σου συμπεριφέρεται και θα κινείται γύρω σου διαφορετικά από ότι συνήθως. Αυτή η διαρκής φθορά θα σημάνει αργά και σταθερά το τέλος του γάμου σου.

Δες επίσης: 5 Λόγοι να φύγεις από μια κακή σχέση!

Οι καυγάδες σας είναι διαφορετικοί

zeugari kavgadizei

Σκέψου όλους τους καυγάδες που έχετε κάνει ξανά και ξανά και ξανά και πάντα ακούς τα ίδια. Σκέψου τώρα πως σου απαντά αυτή τη φορά. Έχει αλλάξει κάτι; Τι είναι αυτό που έχει αλλάξει; Και αν είναι κάτι που είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με ό,τι έλεγε ως τώρα τι μπορεί να φταίει; Αν γνώρισε ένα νέο πρόσωπο και διατηρεί σχέση μαζί του, τότε σίγουρα θα συζητάν τους καυγάδες σας και σίγουρα θα υπάρχει η έκφραση κάποιας άποψης. Αυτά είναι τα λόγια που ακούς εκείνη τη στιγμή.

Είναι απορροφημένος με το κινητό του

antras asxoleitai me to tablet

Από τα πρώτα πράγματα που θα παρατηρήσεις είναι το πόσο απορροφημένος έχει γίνει με το κινητό του, με τον υπολογιστή του και γενικά με οποιοδήποτε μέσο επικοινωνίας. Επειδή φυσικά και δεν του είναι εύκολο να μιλάει μαζί της ενώ είναι μαζί σου, τα μηνύματα δίνουν και παίρνουν- τόσο σε social media, όσο και σε απλά μηνύματα.

Δες επίσης: 4 Πράγματα που κάνουν τη σχέση σου τοξική!

Πετάει διάφορα άκυρα ονόματα

Ξαφνικά από εκεί που ξέρεις όλο τον κύκλο από ανθρώπους που έχει γύρω του, ακούς διάφορα άσχετα ονόματα και μάλιστα ένα συγκεκριμένο ακούγεται λίγο- πολύ- πιο συχνά από τα άλλα. Αυτός είναι ο πιο άμεσος, έμμεσος τρόπος του συντρόφου σου για να τον ρωτήσεις για αυτό το πρόσωπο που τόσο ξαφνικά μπήκε στη ζωή του. Είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιούν πολλοί έτσι ώστε να μην μπουν στη διαδικασία να σου πουν στα μούτρα ότι σε απατάν, αλλά να τους “ανακαλύψεις” εσύ.

Δες επίσης: Γιατί ζευγάρια παραμένουν μαζί ενώ είναι δυστυχισμένα!

Νιώθεις σαν τον “τρίτο” της σχέσης

agori apata kopela

Και κάπου εκεί που ο γάμος σου έχει πάρει την κάτω βόλτα και όλα είναι δύσκολα, αρχίζεις να νιώθεις πως τελικά εσύ είσαι η γκoμενα και όχι η άλλη. Νιώθεις τόσο παραμελημένη και παραγκωνισμένη που το αίσθημα ότι είσαι ο τρίτος μιας σχέσης είναι όλο και πιο έντονο. Δεν νομίζεις πως ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να έρθεις πρόσωπο με πρόσωπο με τον σύντροφο σου; Όχι γιατί είναι πλέον αργά. Περισσότερο για να μη μπεις στη διαδικασία και κάνεις τον εαυτό σου να νιώθει μικρότερος από ότι είναι!

Related Posts