ζευγάρι τσακωμένο ραγισμένη καρδιά

Πώς να τον ξανακερδίσεις μετά από ένα μεγάλο τσακωμό!

by tzinav

Οι καβγάδες είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι μιας σχέσης. Ακόμα και τα πιο αγαπημένα ζευγάρια θα μαλώσουν. Το ζήτημα είναι οι σχέσεις να αποκαθίστανται πλήρως μετά τον καβγά. Έτσι, ειδικά αν το λάθος βαραίνει περισσότερο εσένα, πρέπει να βρεις τρόπους να τον κερδίσεις μετά από έναν τσακωμό.

Πράγματι, μπορεί να βλέπεις εκ των υστέρων ότι η συμπεριφορά σου δεν ήταν σωστή, πράγμα που οδήγησε το σύντροφο σου να απομακρυνθεί από εσένα. Μην ανησυχείς όμως γιατί υπάρχουν τρόποι να επανορθώσεις. Δες λοιπόν πώς να τον κερδίσεις μετά από ένα μεγάλο τσακωμό!

5 Τρόποι να φτιάξεις την κατάσταση μετά από έναν καβγά!

 

1. Δώσ’ του χώρο και χρόνο

ζευγάρι μαλωμένο πιτζάμες

Ακόμα κι αν αναγνωρίσεις το λάθος σου κατευθείαν δεν υπάρχει λόγος να πέσεις με τα μούτρα και να κυνηγάς το αγόρι σου από πίσω. Είναι καλύτερα να του δώσεις χώρο και χρόνο για να μείνει μόνος του να σκεφτεί. Με το να τον βομβαρδίζεις μόνο πιεστική καταφέρνεις να δείχνεις. Φυσικά σε όλο αυτό το διάστημα έχεις κι εσύ πολλά να σκεφτείς για τη δική σου συμπεριφορά.

Δες επίσης: 6 Διακριτικοί τρόποι για να του δείξεις ότι τον θέλεις!

2. Αναγνώρισε το λάθος σου αλλά μην παρακαλέσεις

ζευγάρι τσακωμένο ραγισμένη καρδιά

Το να αναγνωρίσεις το λάθος σου είναι πολύ σημαντικό αν θέλεις να τα βρείτε. Η συμπεριφορά αυτή δείχνει ότι δεν είσαι ευθυνόφοβη και ότι έχεις καταλάβει τους λάθος χειρισμούς σου, επομένως είναι πιθανότερο να μη τους επαναλάβεις. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να παρακαλέσεις για συγχώρεση, καθώς κάτι τέτοιο είναι μια κίνηση απελπισίας. Διατήρησε την αυτοπεποίθηση και τον αυτοσεβασμό σου και όλα θα πάνε καλά!

Δες επίσης: Σημάδια για να καταλάβεις πότε η σχέση είναι σοβαρή!

3. Επικοινώνησε μαζί του με το σωστό τρόπο

ζευγάρι συζητάει ήρεμα στο κρεβάτι τον κερδίσεις τσακωμό

Η επικοινωνία είναι το κλειδί σε κάθε σχέση. Επομένως είναι πολύ σημαντικό να επικοινωνήσεις με το σύντροφο σου τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να βγει μια άκρη στο τι σας οδήγησε σε έναν μεγάλο τσακωμό. Εννοείται ότι οι φωνές και οι προσβολές πρέπει να μείνουν εκτός κουβέντας.

Δες επίσης: 6 Άνδρες που γίνονται “κακοί” σύζυγοι!

4. Φέρσου με ωριμότητα

άντρας γυναίκα κάθονται άκρη κρεβατιού

Το να κάνεις ανώριμες κινήσεις όπως το να ποστάρεις δακρύβρεχτα κι εκδικητικά post στα social media μπορεί μόνο να ξενερώσει πιο πολύ το αγόρι σου. Τώρα είναι η ώρα να επιδείξεις ωριμότητα και να κρατήσεις μια αξιοπρεπή στάση για την οποία θα νιώθεις περήφανη μετά.

Δες επίσης: 7 Τρόποι για να τον ξεπεράσεις πιο εύκολα!

5. Δείξε την πιο ευχάριστη και διασκεδαστική πλευρά σου

ευχάριστη γυναίκα μπαρ τον κερδίσεις τσακωμό

Δες επίσης: Τα 5 βασικά σημάδια ότι του αρέσεις!

Αν είστε μαλωμένοι εδώ και μερικές μέρες τότε πιθανότατα η τελευταία ανάμνηση του από εσένα δεν είναι και η καλύτερη. Για το λόγο αυτό πρέπει να αναδείξεις στην επόμενη συνάντηση σας την πιο fun και ανάλαφρη πλευρά σου. Αν λοιπόν βρεθείτε σε κοινή παρέα να είσαι χαμογελαστή και ευχάριστη, φυσικά χωρίς υπερβολές. Έτσι, θα θυμηθεί τα ευχάριστα κομμάτια της σχέσης σας που θα βγάλουν για λίγο το μυαλό του από τις μελανές σας στιγμές.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts