δυναμικός άντρας φοράει κοστούμι άνδρες κακοί σύζυγοι

6 Άνδρες που γίνονται “κακοί” σύζυγοι!

by tzinav

Πολλές φορές, όσο καλά κι αν νομίζουμε ότι γνωρίζουμε κάποιον μπορεί να μας εκπλήξει ή και να μας απογοητεύσει. Αυτό είναι ακόμα πιο δύσκολο όταν αφορά το σύντροφο μας με τον οποίο θέλουμε να φτάσουμε τη σχέση σε άλλο επίπεδο.

Ωστόσο, συχνά ο άνθρωπος που έχουμε δίπλα μας μας έχει δώσει κάποια δείγματα, που εμείς απλά αγνοούσαμε. Με άλλα λόγια, υπάρχουν μερικοί τύποι ανδρών που φαίνεται εξαρχής ότι δε θα είναι καλοί σύντροφοι. Δες λοιπόν ποιοι είναι οι 6 άνδρες που γίνονται σίγουρα κακοί σύζυγοι!

6 Άνδρες που δεν είναι κατάλληλοι για σύζυγοι!

 

1. Ο άντρας που δεν ανοίγεται

άντρας κάθεται μακριά από την κοπέλα στο κρεβάτι

Ένας καλό σύζυγος είναι ανοιχτός στη σύντροφο του και δεν ντρέπεται να μιλήσει ακόμα και όταν αισθάνεται ευάλωτος. Ένας άντρας που δεν ανοίγεται και δεν εκφράζει απόλυτα τις σκέψεις, τους προβληματισμούς, τις φοβίες και τις επιθυμίες του θα σου δυσκολέψει την καθημερινότητα και θα είναι πολύ δύσκολο να τον διαχειριστείς σαν σύζυγο.

Δες επίσης: Tα 7 στάδια που περνάει ένας άντρας όταν ερωτεύεται!

2. Ο νάρκισσος

άντρας κοιτάζεται στον καθρέπτη

Ένας νάρκισσος είναι πάντα επικεντρωμένος στον εαυτό του και δε μπορεί να ασχοληθεί τόσο πολύ με κανέναν άλλο. Φαντάζεσαι λοιπόν πόσο δύσκολο είναι κάτι τέτοιο σε ένα γάμο. Αν λοιπόν έχεις καταλάβει ότι το αγόρι σου έχει έντονα ναρκισσιστικά χαρακτηριστικά τότε καλύτερα να αναθεωρήσεις τη σχέση σας.

Δες επίσης: 6 Λόγοι που οι άντρες απατούν!

3. Ο άντρας που δεν ακούει

άντρας κλείνει τα αυτιά του

Η υγιής επικοινωνία είναι απαραίτητο στοιχείο κάθε σχέσης και ακόμα περισσότερο αν πρόκειται για γάμο. Αν όμως το αγόρι σου δε σε ακούει και δεν προσέχει ότι έχεις να πεις τότε μάλλον έχεις ένα δείγμα ότι δε θα γίνει καλός σύζυγος. Κι αυτό γιατί δε θα ξέρει πώς να σε βοηθήσει στα προβλήματα και στις ανησυχίες σου, αφού δεν ξέρει καν ποιες είναι.

Δες επίσης: 10 Τύποι ανδρών που δεν πρέπει να παντρευτείς!

4. Ο άντρας που δεν κάνει συμβιβασμούς

δυναμικός άντρας φοράει κοστούμι άνδρες κακοί σύζυγοι

Ο γάμος απαιτεί συμβιβασμούς για να λειτουργήσει. Ένας άντρας που θέλει πάντα να περνάει το δικό του και δε βάζει νερό στο κρασί του για χάρη σου φανερώνει ότι πάνω απ’ όλα βάζει τον εγωισμό του. Έτσι, σίγουρα αποτελεί έναν από τους άνδρες που θα γίνουν κακοί σύζυγοι.

Δες επίσης: Πώς καταλαβαίνεις ότι ο σύντροφός σου δεν σε εκτιμά!

5. Ο άντρας που δε σέβεται την ανεξαρτησία σου

άντρας μιλάει έντονα με γυναίκα

Όσο σοβαρή ή δυνατή κι αν είναι μια σχέση είναι πολύ σημαντικό ο καθένας να διατηρεί ένα κομμάτι της ανεξαρτησίας του μέσα σε αυτή. Είναι λοιπόν απαραίτητο να έχεις το προσωπικό σου χρόνο για να κάνεις ότι αγαπάς, είτε αυτό είναι μια έξοδος με τις φίλες σου είτε ένα χόμπι. Ο άντρας που δε το σέβεται αυτό είναι σίγουρο ότι δε θα είναι ένας καλός σύντροφος αφού δε θα σε αφήνει να κάνεις αυτά που αγαπάς.

Δες επίσης: 5 Λόγοι που ο σύντροφος σου σε ζηλεύει!

6. Ο άντρας που δεν είναι ειλικρινής

άντρας κοιτάει μοχθηρά άνδρες κακοί σύζυγοι

Η ειλικρίνεια είναι η βάση ενός γάμου. Αν λοιπόν το αγόρι σου έχει δώσει αφορμές να πιστέψεις ότι δεν είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου τότε τα σημάδια δεν είναι καλά. Ο γάμος σας θα είναι γεμάτος αμφιβολίες και δε θα υπάρχει εμπιστοσύνη. Πως λοιπόν ένας τέτοιος άντρας να γίνει καλός σύζυγος όταν δε σε εμπνέει να τον εμπιστευτείς;

Δες επίσης: 7 Χαρακτηριστικά των αντρών που είναι πιο πιθανό να απατήσουν!

Αν λοιπόν αναζητάς έναν άντρα που μελλοντικά θα σταθεί καλός σύζυγος στο πλευρό σου τότε καλύτερα να απομακρυνθείς από τους παραπάνω τύπους.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts